Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Pa i pritisak jake utakmice, a i pritisak zbog cinjenice da je malo igrao u klubu. Znao je on bolje od svih nas da nije u formi. Meni je lijepo vidjeti kako ovako asistira lijevom nogom, a inace je desnjak. Za veznjaka je bas bitno da se dobro sluzi objema nogama. Tahirovicu je ova sezona najbitnija u karijeri. Ako nju odigra kako treba, pa onda jos jednu bolje od nje, opet s 24 godine moze napraviti odlican transfer. Mi zaboravljamo da je on jos uvijek mlad, 22 godine tek...
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Prelijepo fakat. A nimalo blag nisam bio prema njemu u repki, do mjere da bih rekao da nas je unazađivao u svakoj tekmi koju je startao.
Pošteno, pa kako bude.
Problem je u tome sto mi svi znamo da on moze, i da ima talenat, ali je problem sto strasno mnogo oscilira, a nama trebaju igraci koji makar neku konstantu imaju.
On odigra jednu dobro i onda ga nema narednih 5
On odigra jednu dobro i onda ga nema narednih 5
naprijed rejal
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
naprijed rejal

Svaki igrac ce nam biti potreban na nivou pogotovo protiv Austrije
Bitno je da igraju svi u klubovima, sad hoce li biti taha u prvih 11 nije ni bitno

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Beduin
- Kontakt:
Fina kompilacija njegovog najjaceg oruzja, pass u dubinu i dalekometne lopte.
Najvaznije je da je poceo igrati, a najmanje bitno je li to Ajax ili Brondby. Vidicemo hoce li to potrajati.
Najvaznije je da je poceo igrati, a najmanje bitno je li to Ajax ili Brondby. Vidicemo hoce li to potrajati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Al gdje ces postaviti video koji se zove New Miralem Pjanic. 

Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 26 avg 2025, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ček, ček, polako...
Sa svih ovih videa iz repke imemo tonu onoga što dobar kreativni veznjak mora raditi na svakoj tekmi više puta, a ne da bude incident na svako 5 izgubljenih ili upropaštenih lopti.
U takvim situacijama, po mom skromnom mišljenju, bolje je bilo imati alibi dodavača, nego momka koji će za svaku kreiranu akciju kreirati 2-3 protivniku. Eh sad, jučer je u ZADNJOJ TREĆINI uradio više nego što sam od njega vidio otkad je počeo igrati za repku.
Nek nastavi tako i smanji glupiranje oko centra i na konju smo i on i mi.
Ne znam da li ga jede pritisak što je dočekan na nož prvi put kad je izgubio loptu otkad je Barbarez rekao da će ga "istrpiti" makar bio i na tribinama.
A da je momak talenat znali smo otkad ga je Mourinho bacio u vatru, neki ovdje vjerovatno i ranije. Treba da šuti i radi.
Talenata, novih messija, i tih zezancija bude na bacanje. Ostane par generacijskih giganata koji haraju, a ostali mogu pričati kako su nekad u juniorima Džeki probacivali kroz noge. Iz njegove generacije u Romi niko se nije posebno probio osim Calafioria te donekle Pisillia i Volpata.
Da li će i Benjo, nadati se da hoće.
Sa svih ovih videa iz repke imemo tonu onoga što dobar kreativni veznjak mora raditi na svakoj tekmi više puta, a ne da bude incident na svako 5 izgubljenih ili upropaštenih lopti.
U takvim situacijama, po mom skromnom mišljenju, bolje je bilo imati alibi dodavača, nego momka koji će za svaku kreiranu akciju kreirati 2-3 protivniku. Eh sad, jučer je u ZADNJOJ TREĆINI uradio više nego što sam od njega vidio otkad je počeo igrati za repku.
Nek nastavi tako i smanji glupiranje oko centra i na konju smo i on i mi.
Ne znam da li ga jede pritisak što je dočekan na nož prvi put kad je izgubio loptu otkad je Barbarez rekao da će ga "istrpiti" makar bio i na tribinama.
A da je momak talenat znali smo otkad ga je Mourinho bacio u vatru, neki ovdje vjerovatno i ranije. Treba da šuti i radi.
Talenata, novih messija, i tih zezancija bude na bacanje. Ostane par generacijskih giganata koji haraju, a ostali mogu pričati kako su nekad u juniorima Džeki probacivali kroz noge. Iz njegove generacije u Romi niko se nije posebno probio osim Calafioria te donekle Pisillia i Volpata.
Da li će i Benjo, nadati se da hoće.

Pošteno, pa kako bude.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
On nazalost uopste ne napreduje, i kako ce on biti jedan vazan igrac narednih 10 godina kao sto Barbarez predvidja.
- Beduin
- Kontakt:
Gledas tekmu, kako igra?Hansestadt je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:48On nazalost uopste ne napreduje, i kako ce on biti jedan vazan igrac narednih 10 godina kao sto Barbarez predvidja.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Solidan je.
-
- Kontakt:
On je nivo ekipe Brøndby, a Strasbourg ima dosta kvalitetnije pojedince. Drugim rijecima nema on sta da ponudi u jacim ligama. Da ima onda bi se vidio taj njegov individualni kvalitet, ali nazalost ga nema. Ja bih naravno volio da moze vise.Beduin je napisao/la: ↑28 avg 2025, 21:03Gledas tekmu, kako igra?Hansestadt je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:48On nazalost uopste ne napreduje, i kako ce on biti jedan vazan igrac narednih 10 godina kao sto Barbarez predvidja.
- Beduin
- Kontakt:
Ma pitam te gledas li tekmj veceras?Hansestadt je napisao/la: ↑28 avg 2025, 21:31On je nivo ekipe Brøndby, a Strasbourg ima dosta kvalitetnije pojedince. Drugim rijecima nema on sta da ponudi u jacim ligama. Da ima onda bi se vidio taj njegov individualni kvalitet, ali nazalost ga nema. Ja bih naravno volio da moze vise.Beduin je napisao/la: ↑28 avg 2025, 21:03Gledas tekmu, kako igra?Hansestadt je napisao/la: ↑28 avg 2025, 20:48On nazalost uopste ne napreduje, i kako ce on biti jedan vazan igrac narednih 10 godina kao sto Barbarez predvidja.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
DaBeduin je napisao/la: ↑28 avg 2025, 21:36Ma pitam te gledas li tekmj veceras?Hansestadt je napisao/la: ↑28 avg 2025, 21:31On je nivo ekipe Brøndby, a Strasbourg ima dosta kvalitetnije pojedince. Drugim rijecima nema on sta da ponudi u jacim ligama. Da ima onda bi se vidio taj njegov individualni kvalitet, ali nazalost ga nema. Ja bih naravno volio da moze vise.
- Beduin
- Kontakt:
Znaci tanko igra veceras? A i ostatak ekipe, barem po rezultatu?Hansestadt je napisao/la: ↑28 avg 2025, 21:37DaBeduin je napisao/la: ↑28 avg 2025, 21:36Ma pitam te gledas li tekmj veceras?Hansestadt je napisao/la: ↑28 avg 2025, 21:31
On je nivo ekipe Brøndby, a Strasbourg ima dosta kvalitetnije pojedince. Drugim rijecima nema on sta da ponudi u jacim ligama. Da ima onda bi se vidio taj njegov individualni kvalitet, ali nazalost ga nema. Ja bih naravno volio da moze vise.
Ne mozes od njega ni ocekivati da rjesava utakmicu i probija kroz sredinu, nego poneku lijepu loptu naprijed da otvori suigrace, te da povezuje sredinu i napad.
075 ❤
075 ❤