La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: El Clasico
BOLJI REAL 100 % !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- skyisthelimit
znam ja kad igraju Real- Barca hocete da gledate neku ljepotu, pete, fazone, ovo-ono, ali znate li vaznost utakmiceJuveSissoko je napisao/la:uzas od utakmice, najmanje se fudbala igra, veliki pritisak na obje strane, previse nervoze, lupanje po nogama itd itd

15.10 - 15.06 ...
- moustapha
- Kontakt:
Samo neko naguravanja, pritisci na sudiju. Galama kriska vriska, a najmanje fudbala.
Steta! Valjda ce drugo poluvrijeme ponuditi neke golove.
Steta! Valjda ce drugo poluvrijeme ponuditi neke golove.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Strasno poluvrijeme. Dosta napetosti, agresivnosti, zelje za sto brzim golom i dokazivanje pred cijelim svijetom.
Realu je definitivno pripalo prvo poluvrijeme i samo je cudo spasilo Barcu kod onog suta Pepea, koji usput ima velikih problema, jer jos jedan onakav start, ide ranije pod tuseve.
Za ocekivati je da se nastavi u ovom ritmu i mislim da ne bi trebali dugo cekati na prvi gol. Ko zna, mozda ovo ode i do penala.
Realu je definitivno pripalo prvo poluvrijeme i samo je cudo spasilo Barcu kod onog suta Pepea, koji usput ima velikih problema, jer jos jedan onakav start, ide ranije pod tuseve.
Za ocekivati je da se nastavi u ovom ritmu i mislim da ne bi trebali dugo cekati na prvi gol. Ko zna, mozda ovo ode i do penala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
kakva dominacija reala, gdje ste sad vanzemaljci, pa smijete li na gol opucati 

-
- Kontakt:
Messi je igrac koji zavisi od veznog reda,ako se on ukine,onda nema nista ni od Messija(veceras odlican dokaz za to),napuhan do bola igrac,hoce kroz petoricu,ne zna lijevo ili desno,samo buba naprijed,nikad mi se nije svidjo,C.Ronaldo je dosta bolji fudbaler od njeg,jos da ima pored sebe Iniestu i Xavija gdje bi mu bio kraj,a i pored toga sto ih nema ,postigao je u ligi 29 golova. Inace ne gotivnim ni jednog od njih,**** zivi,ali ako bi biro ko je bolji fudbaler,onda je to Ronaldno,bez dvojbe.HOPLIT je napisao/la:Meni je tekma odlična, primjećujem da se je Messi počeo **** kao CR
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- s marsa pao
- Kontakt:
Sto ne igra Roberto Carlos, ko su ova djeca brate? Jest propo El Clasico, nakav Lesi, nakav Buket igra
cuj Krmeljo, Ana Marija
cuj Krmeljo, Ana Marija
Obojica su precijenjeni. Ronalda ja organski ne podnosim, ali stvarno kad ga vidim muka mi je, non stop se nešto folira, mislim onaj njegov razkorak kad izvodi slobodjakePasodzigera je napisao/la:Messi je igrac koji zavisi od veznog reda,ako se on ukine,onda nema nista ni od Messija(veceras odlican dokaz za to),napuhan do bola igrac,hoce kroz petoricu,ne zna lijevo ili desno,samo buba naprijed,nikad mi se nije svidjo,C.Ronaldo je dosta bolji fudbaler od njeg,jos da ima pored sebe Iniestu i Xavija gdje bi mu bio kraj,a i pored toga sto ih nema ,postigao je u ligi 29 golova. Inace ne gotivnim ni jednog od njih,**** zivi,ali ako bi biro ko je bolji fudbaler,onda je to Ronaldno,bez dvojbe.HOPLIT je napisao/la:Meni je tekma odlična, primjećujem da se je Messi počeo **** kao CR

YNWA!
-
- Kontakt:
imal ko link za gledanje utakmice
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gooooooool!!!
Al' malo sutra.

Al' malo sutra.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
u pravu si,nema ni zizua ni figas marsa pao je napisao/la:Sto ne igra Roberto Carlos, ko su ova djeca brate? Jest propo El Clasico, nakav Lesi, nakav Buket igra
cuj Krmeljo, Ana Marija

sto je najgore nema golova
Rođen s tobom da budem
http://www.atdhenet.tv/robijasi zenica je napisao/la:imal ko link za gledanje utakmice
- moustapha
- Kontakt:
E jbg Pedo je mogo biti malo oprezniji. Nece imati puno onakvih sansi kada odbrana Reala popusti.
#divovi
-
- Kontakt:
Ovo je sigurno,a da su obojica precjenjeni to stoji.HOPLIT je napisao/la:Mislim da je Xavi bolji igrač od obojice.
PS:Zasto pratite svi preko linkova,kad imate utakmicu na TV1(BIH) i ZDF (GER-astra)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
- moustapha
- Kontakt:
- skyisthelimit
Odlično drugo poluvrijeme. Vezni red Reala uvijek kasni sa dodavanjem napadačima kad su ovi u punom trku, tipičan primjer je ona šansa Ronalda, da je loptu dobio malo prije ne bi igrač Barce stigao izblokirati.
YNWA!
Kako momci igraju svaKA CAST
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.