English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Tačno Topnicima treba parental lock.VivaLaStella je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:48Brate dragi ne mogu da vjerujem da odrasli ljudi mogu biti ovoliko djetinjasti
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
strasnoVivaLaStella je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:48Brate dragi ne mogu da vjerujem da odrasli ljudi mogu biti ovoliko djetinjasti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Dobro se Manchester jučer provukao,Fulham nije imao koncentraciju kod završnice ili jednostavno dovoljno kvalitetne igrače da završe započeto,a bilo je barem 3-4 prilike zrele za gol.
Kad se još tome doda faul nad igračem Fulhama kod gola Uniteda,diskutabilan penal ,kojeg Fulham sigurno ne bi dobio da je kontra situacija,United je dobro prošao.
Ne znam zašto Silva ne koristi Muniza i Raula skupa u napadu,zašto Smith Rowe ima malu minutažu, zašto se oslanjaju na Lukica i Berga kad imaju bolje opcije,nadam se da će Silva što prije ovo promijeniti.Bod sa kojim mi navijači Fulhama trebamo biti zadovoljni,ali sam siguran da je Fulham mogao i trebao pobijediti.
Kad se još tome doda faul nad igračem Fulhama kod gola Uniteda,diskutabilan penal ,kojeg Fulham sigurno ne bi dobio da je kontra situacija,United je dobro prošao.
Ne znam zašto Silva ne koristi Muniza i Raula skupa u napadu,zašto Smith Rowe ima malu minutažu, zašto se oslanjaju na Lukica i Berga kad imaju bolje opcije,nadam se da će Silva što prije ovo promijeniti.Bod sa kojim mi navijači Fulhama trebamo biti zadovoljni,ali sam siguran da je Fulham mogao i trebao pobijediti.
Jest lik tvrdoglav jebote. 29 utakmica u ligi i **** ga svaki trener jer čovjek nije sposoban da se prilagodi igračima, da nešto promijeni, nego udara svoje i ne miče se od toga.
Dobiješ od novembra bez pritiska, dobiješ cijelo ljeto i nikakvog napretka nemaš.
I ne može biti do igrača jer je Frank došao u Tottenham i za dva mjeseca promijenio cijeli sistem, ugradio pressing, pronašao smisao igračima na terenu i već svi znaju šta da rade.
Lako je bilo u Sportingu gurati svoje kad su ti individualno igrači bolji od svih drugih, ali ovdje ne ide.
Ostani Amorime
Dobiješ od novembra bez pritiska, dobiješ cijelo ljeto i nikakvog napretka nemaš.
I ne može biti do igrača jer je Frank došao u Tottenham i za dva mjeseca promijenio cijeli sistem, ugradio pressing, pronašao smisao igračima na terenu i već svi znaju šta da rade.
Lako je bilo u Sportingu gurati svoje kad su ti individualno igrači bolji od svih drugih, ali ovdje ne ide.
Ostani Amorime

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sekirancija poradi Amorima, ali zelite da ostane. Odlucite se dal vam covjek smeta ili vam odgovara.
ARSENAL4ever
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma ide jos jedan stoper, vjerovatno 7. ili 8. u nizu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
de nam nabrojisuperFrankie je napisao/la: ↑25 avg 2025, 11:42
- JayCatwright
- Kontakt:
Poznavajuci njihov stil ide ovaj na lijevo krilosuperFrankie je napisao/la: ↑25 avg 2025, 11:42
Ko je ovaj pokemon
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ARSENAL4ever
Arteta ove sezone baš ništa ne prepušta slučaju
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Logično je da se ide po još jednog stopera jer ostajemo na Saliba/Gabriel paru i Mosquera kao rezerva. Kiwior ide u Porto a sezona je krenula idealno tako da je za vikend Mosquera morao pokrivati poziciju na desnom beku.
Rođen s tobom da budem
Dok god nije liverpool, sve je okej
- Marsal
- Kontakt:
Arsenal prvi put potroši ogromne pare iako svi od navijača do pundita desetljeće govore da trebaju baš to uradit i svi se onda ibrete i zgrožavaju.
Svi ostali svako ljeto iskamare boga oca na transfere. Punditi i navijači: meh
Svi ostali svako ljeto iskamare boga oca na transfere. Punditi i navijači: meh
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kad su najveća pojačanja bila Selstrom i Andre Santos, tada su šutili.
Odavno veci strah u ligi nije vladao. Dodji Hinkapie!
Odavno veci strah u ligi nije vladao. Dodji Hinkapie!

**** mater pa zar nisu i ovog Spursi ganjali 
Arteta sa stoperima ko Pepun s golmanima.

Arteta sa stoperima ko Pepun s golmanima.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.