Pa vjerovatno zato što ciljaju na njega dugoročno, kao što su nekad na VVDa. On im je glavna meta i ne žele dovoditi prelazno rješenje.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Navodno bez Alexisa veceras :/
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I njemu žena rađa.
Šta je bilo prije devet mjeseci, pa su svi stavljali jbt?
Šta je bilo prije devet mjeseci, pa su svi stavljali jbt?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gotovo sa dolascima.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trust me bro
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pitanje je dal je Jones ili Szobo na beku.
Po Doylu je Slobo
- JayCatwright
- Kontakt:
Trebat ce nam Szobin intenzitet u vezi, ali isto tako i Curtisov bezobrazluk.
Szobo je to igrao u predsezoni, samo da prodjemo bez povreda i amin.
U finalu Carabao cupa njihova sredina je doslovno pojela nasu. Jest da smo mi tad i fizicki i emocionalno bili istorseni nakon PSG-a, ali opet nije humano kako su nas pregazili.
Valjda se veceras ne ponovi nesto tako i valjda budemo malo stabilniji nazad, za napad se ne brinem
Valjda se veceras ne ponovi nesto tako i valjda budemo malo stabilniji nazad, za napad se ne brinem
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Pitanje je kojeg cemo Jonesa gledati veceras jer nekad moze da bude odlican u cuvanju lopte i rjesavanju iste, brzoj tranziciji po potrebi itd, a nekad umije da pegla loptu do iznemoglosti i uspori intezitet, pravi greske itd.JayCatwright je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:50Trebat ce nam Szobin intenzitet u vezi, ali isto tako i Curtisov bezobrazluk.
Sobo je prvi pik za vecerasnju tekmu svakako.
Mozda ce se rotirati njih dvojica.
Samo smijesno mi je kako su se ovi nalozili.
Samo smijesno mi je kako su se ovi nalozili.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Slazem se, mislim da Jones zivi za ovakve tekme, proper scouser. Nadam se da za razliku od one utakmice u kupu ulazimo sa vise zelje i vise muda.SoloControTutti je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:02Pitanje je kojeg cemo Jonesa gledati veceras jer nekad moze da bude odlican u cuvanju lopte i rjesavanju iste, brzoj tranziciji po potrebi itd, a nekad umije da pegla loptu do iznemoglosti i uspori intezitet, pravi greske itd.JayCatwright je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:50Trebat ce nam Szobin intenzitet u vezi, ali isto tako i Curtisov bezobrazluk.
Sobo je prvi pik za vecerasnju tekmu svakako.
Nisu nas uzeli 17 utakmica u ligi
Moglo bi puhat po bokovima. Kerkez nakon onakve loše prve utakmice + neko kome to nije prirodna pozicija.
- JayCatwright
- Kontakt:
Carra u studiu priča kako nam fali širine, a nije znao da je Slot u eteru
Kaze Slot Szobo desni bek

Kaze Slot Szobo desni bek
Biće to puno bolje sa Gravenom večeras, više me brine Jonesovo ludovanje uz Wirtza.
Za nas fizički najteže gostovanje u ligi a i uopšteno najteža ekipa za igrati. Iako imamo uspjeha sa njima, rijetko lako dolazimo do bodova protiv Njuke.
Nadam se da će Wirtz zaplesati večeras, ali da će biti čvršći na lopti. Protiv Bournemoutha je dobio otrežnjenje i shvatio je kakav se intenzitet traži u PL.
Nadam se da će Wirtz zaplesati večeras, ali da će biti čvršći na lopti. Protiv Bournemoutha je dobio otrežnjenje i shvatio je kakav se intenzitet traži u PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.