Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:Normalnorobovi88 je napisao/la: Zenica je Bosne Zjenicajel tako Emire
I tebe hocu da vidim na Grbavici
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ovim se ponosimFrutek je napisao/la:
Podgrupe Robova
Auspuh Boys, Smogovci i Mitaal Crew
A C A B !
- legenda reala
- Kontakt:
Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju

Robovi 88
Ma to ja Boska Buhu zajebajem ,zvanog Memso
Robovi 88
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znam za SmogovceEmir_ZENICA je napisao/la:Ovim se ponosimFrutek je napisao/la:
Podgrupe Robova
Auspuh Boys, Smogovci i Mitaal CrewJer od ove tri podgrupe,jedna je zaista postojala ali ne podgrupa nego grupa,prijasnji,ali davno,davno smo se tako zvali,ti skontaj kako
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
to je nemogućeFrutek je napisao/la:Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:Normalnorobovi88 je napisao/la: Zenica je Bosne Zjenicajel tako Emire
I tebe hocu da vidim na Grbavici
Ne diraj mi Emiralegenda reala je napisao/la:Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju![]()
![]()
Robovi 88
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nisam glavni,ne naredjujem,ako mislis na tuce sa @ludlom,to je zajebancija izmedju mene i njegalegenda reala je napisao/la:Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju![]()
![]()
Robovi 88
Slobodu cu gledat na Bilinom,nista protiv
A C A B !
Ako budemo igrali Emir će zapalit bakljurobovi88 je napisao/la:to je nemogućeFrutek je napisao/la:Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:
NormalnoI tebe hocu da vidim na Grbavici
mada sam išo kad je igrala Modriča i navijao sam
Ako ti platiš ićiću i u IstanbulEmir_ZENICA je napisao/la:Nisam glavni,ne naredjujem,ako mislis na tuce sa @ludlom,to je zajebancija izmedju mene i njegalegenda reala je napisao/la:Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju![]()
![]()
Robovi 88
Ma to ja Boska Buhu zajebajem ,zvanog Memso![]()
![]()
Slobodu cu gledat na Bilinom,nista protivAl mislim da ces ti doci u Zenicu da gledas Celik-Galatasaraj
![]()
hahah
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ? 
Pun grad onih mali Toi-Toi Wc-a moš tamo bacat majmunaSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja majmuna i ovdje mogu bacat nego hocu li imat ja sta da umocim i necim grlo da zalijem od tebe i od harija ?Frutek je napisao/la:Pun grad onih mali Toi-Toi Wc-a moš tamo bacat majmunaSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?
Meni nes umakat, na pivu možemoSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja majmuna i ovdje mogu bacat nego hocu li imat ja sta da umocim i necim grlo da zalijem od tebe i od harija ?Frutek je napisao/la:Pun grad onih mali Toi-Toi Wc-a moš tamo bacat majmunaSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?
- reds_forever
- Kontakt:
Bas gledam maloprije trajanje poziva na mobitelu, kad ono sveukupno 12 sati
Jos kad mi padnu na pamet one price o stetnosti mobitela
A fakat mi nije jasna raja kojoj se da da te nazove na mobilni i oduzi na pola sata. Neki dan mi jaranica govori dosao joj racun za telefon i 15KM joj otislo na moj mobilni 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
- s marsa pao
- Kontakt:
Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
Prvi post i odma' festa.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Drug moj ti si pao s kruške, i siguran sam da je neko ovo napravio lažni profil da bi pravio ovako glupe postove da bi ih mi postavljali na temu Najsmjesniji Postovis marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
Moron !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
Vidim ja ti se registrovao da ispadas paglu. Jos ti i nick ide u prilog. Ljubi te deda.s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
...odlicno ti taj nik stoji,kao stvoren za tebe...s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
Treba mi jedan fizicar da mi uradi zadatke za sutra za kontrolni iz fizike....
1.) Kroz presjek provodnika svake minute prodje 16,875 puta 10 na 18 elektrona.Naci jacinu el. struje ?
2.) Na primar transformatora dovedena je struja napona 270 V i jacine 5 A .Koliko namotaja treba imati sekundar da bi na njemu dobili struju napona 75 V ako primar ima 900 namotaja ? Kolika je jacina struje na sekundaru ?
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- s marsa pao
- Kontakt:
Kakva tema najsmjesniji postovi?
Ja postim samo kad je ramazan, i nije mi nikada bilo smijesno
Ja postim samo kad je ramazan, i nije mi nikada bilo smijesno