Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:Normalnorobovi88 je napisao/la: Zenica je Bosne Zjenicajel tako Emire
I tebe hocu da vidim na Grbavici

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:Normalnorobovi88 je napisao/la: Zenica je Bosne Zjenicajel tako Emire
Ovim se ponosimFrutek je napisao/la:
Podgrupe Robova
Auspuh Boys, Smogovci i Mitaal Crew
Znam za SmogovceEmir_ZENICA je napisao/la:Ovim se ponosimFrutek je napisao/la:
Podgrupe Robova
Auspuh Boys, Smogovci i Mitaal CrewJer od ove tri podgrupe,jedna je zaista postojala ali ne podgrupa nego grupa,prijasnji,ali davno,davno smo se tako zvali,ti skontaj kako
to je nemogućeFrutek je napisao/la:Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:Normalnorobovi88 je napisao/la: Zenica je Bosne Zjenicajel tako Emire
Ne diraj mi Emiralegenda reala je napisao/la:Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju![]()
![]()
Robovi 88
Ma to ja Boska Buhu zajebajem ,zvanog Memso
Nisam glavni,ne naredjujem,ako mislis na tuce sa @ludlom,to je zajebancija izmedju mene i njegalegenda reala je napisao/la:Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju![]()
![]()
Robovi 88
Ma to ja Boska Buhu zajebajem ,zvanog Memso
Ako budemo igrali Emir će zapalit bakljurobovi88 je napisao/la:to je nemogućeFrutek je napisao/la:Emire oces gledat Slobodu u Evropskim tekmama na BilinomEmir_ZENICA je napisao/la:
NormalnoI tebe hocu da vidim na Grbavici
mada sam išo kad je igrala Modriča i navijao sam
Ako ti platiš ićiću i u IstanbulEmir_ZENICA je napisao/la:Nisam glavni,ne naredjujem,ako mislis na tuce sa @ludlom,to je zajebancija izmedju mene i njegalegenda reala je napisao/la:Šta vo ovaj Emira priča ,nije vam zar on glavni tamo u Zenici ,on naređuje ,tuče ljude ,halo momak nisi ti vođa navijača Robijaša ,mogo bi na Robiju![]()
![]()
Robovi 88
Ma to ja Boska Buhu zajebajem ,zvanog Memso![]()
![]()
Slobodu cu gledat na Bilinom,nista protivAl mislim da ces ti doci u Zenicu da gledas Celik-Galatasaraj
![]()
hahah
Pun grad onih mali Toi-Toi Wc-a moš tamo bacat majmunaSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?
Ja majmuna i ovdje mogu bacat nego hocu li imat ja sta da umocim i necim grlo da zalijem od tebe i od harija ?Frutek je napisao/la:Pun grad onih mali Toi-Toi Wc-a moš tamo bacat majmunaSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?
Meni nes umakat, na pivu možemoSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja majmuna i ovdje mogu bacat nego hocu li imat ja sta da umocim i necim grlo da zalijem od tebe i od harija ?Frutek je napisao/la:Pun grad onih mali Toi-Toi Wc-a moš tamo bacat majmunaSamo F.K.S !! je napisao/la:28 tuzla aBd jeste mi spremili sta da prcim ?
s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
Drug moj ti si pao s kruške, i siguran sam da je neko ovo napravio lažni profil da bi pravio ovako glupe postove da bi ih mi postavljali na temu Najsmjesniji Postovis marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
Vidim ja ti se registrovao da ispadas paglu. Jos ti i nick ide u prilog. Ljubi te deda.s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
...odlicno ti taj nik stoji,kao stvoren za tebe...s marsa pao je napisao/la:Sto Barcelonu i Real ne prenose na BHT? Uvijek su prenosili ligu prvaka
1.) Kroz presjek provodnika svake minute prodje 16,875 puta 10 na 18 elektrona.Naci jacinu el. struje ?
2.) Na primar transformatora dovedena je struja napona 270 V i jacine 5 A .Koliko namotaja treba imati sekundar da bi na njemu dobili struju napona 75 V ako primar ima 900 namotaja ? Kolika je jacina struje na sekundaru ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.