Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Pa i pritisak jake utakmice, a i pritisak zbog cinjenice da je malo igrao u klubu. Znao je on bolje od svih nas da nije u formi. Meni je lijepo vidjeti kako ovako asistira lijevom nogom, a inace je desnjak. Za veznjaka je bas bitno da se dobro sluzi objema nogama. Tahirovicu je ova sezona najbitnija u karijeri. Ako nju odigra kako treba, pa onda jos jednu bolje od nje, opet s 24 godine moze napraviti odlican transfer. Mi zaboravljamo da je on jos uvijek mlad, 22 godine tek...
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Prelijepo fakat. A nimalo blag nisam bio prema njemu u repki, do mjere da bih rekao da nas je unazađivao u svakoj tekmi koju je startao.
Pošteno, pa kako bude.
Problem je u tome sto mi svi znamo da on moze, i da ima talenat, ali je problem sto strasno mnogo oscilira, a nama trebaju igraci koji makar neku konstantu imaju.
On odigra jednu dobro i onda ga nema narednih 5
On odigra jednu dobro i onda ga nema narednih 5
naprijed rejal
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
naprijed rejal

Svaki igrac ce nam biti potreban na nivou pogotovo protiv Austrije
Bitno je da igraju svi u klubovima, sad hoce li biti taha u prvih 11 nije ni bitno

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Beduin
- Kontakt:
Fina kompilacija njegovog najjaceg oruzja, pass u dubinu i dalekometne lopte.
Najvaznije je da je poceo igrati, a najmanje bitno je li to Ajax ili Brondby. Vidicemo hoce li to potrajati.
Najvaznije je da je poceo igrati, a najmanje bitno je li to Ajax ili Brondby. Vidicemo hoce li to potrajati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Al gdje ces postaviti video koji se zove New Miralem Pjanic. 

Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 26 avg 2025, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ček, ček, polako...
Sa svih ovih videa iz repke imemo tonu onoga što dobar kreativni veznjak mora raditi na svakoj tekmi više puta, a ne da bude incident na svako 5 izgubljenih ili upropaštenih lopti.
U takvim situacijama, po mom skromnom mišljenju, bolje je bilo imati alibi dodavača, nego momka koji će za svaku kreiranu akciju kreirati 2-3 protivniku. Eh sad, jučer je u ZADNJOJ TREĆINI uradio više nego što sam od njega vidio otkad je počeo igrati za repku.
Nek nastavi tako i smanji glupiranje oko centra i na konju smo i on i mi.
Ne znam da li ga jede pritisak što je dočekan na nož prvi put kad je izgubio loptu otkad je Barbarez rekao da će ga "istrpiti" makar bio i na tribinama.
A da je momak talenat znali smo otkad ga je Mourinho bacio u vatru, neki ovdje vjerovatno i ranije. Treba da šuti i radi.
Talenata, novih messija, i tih zezancija bude na bacanje. Ostane par generacijskih giganata koji haraju, a ostali mogu pričati kako su nekad u juniorima Džeki probacivali kroz noge. Iz njegove generacije u Romi niko se nije posebno probio osim Calafioria te donekle Pisillia i Volpata.
Da li će i Benjo, nadati se da hoće.
Sa svih ovih videa iz repke imemo tonu onoga što dobar kreativni veznjak mora raditi na svakoj tekmi više puta, a ne da bude incident na svako 5 izgubljenih ili upropaštenih lopti.
U takvim situacijama, po mom skromnom mišljenju, bolje je bilo imati alibi dodavača, nego momka koji će za svaku kreiranu akciju kreirati 2-3 protivniku. Eh sad, jučer je u ZADNJOJ TREĆINI uradio više nego što sam od njega vidio otkad je počeo igrati za repku.
Nek nastavi tako i smanji glupiranje oko centra i na konju smo i on i mi.
Ne znam da li ga jede pritisak što je dočekan na nož prvi put kad je izgubio loptu otkad je Barbarez rekao da će ga "istrpiti" makar bio i na tribinama.
A da je momak talenat znali smo otkad ga je Mourinho bacio u vatru, neki ovdje vjerovatno i ranije. Treba da šuti i radi.
Talenata, novih messija, i tih zezancija bude na bacanje. Ostane par generacijskih giganata koji haraju, a ostali mogu pričati kako su nekad u juniorima Džeki probacivali kroz noge. Iz njegove generacije u Romi niko se nije posebno probio osim Calafioria te donekle Pisillia i Volpata.
Da li će i Benjo, nadati se da hoće.

Pošteno, pa kako bude.
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 26 gostiju.