vi navijaci Barce ste uvijek bili pozitivni sta vam je sad odjednom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Optička varkaL-Train je napisao/la:@Sajoni
Fak juSajoni je napisao/la:Optička varkaL-Train je napisao/la:@Sajoni
Izasao je zvanican sastav.Nema Puyola,a igra Xavi.adriano_leite je napisao/la:Ne vjerujem da ce Javier igrati stopera, prije ce biti da ce ga igrati Busquets, a da ce Javier igrati zadnjeg veznog. Ne vjerujem ni da nece biti Xavia. Moje je misljenje da ce i Puyol i Xavi biti u sastavu, ali nista se nece znati do pocetka tekme.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne znam brate, nekako mi se vise cini normalnim da igra Sergio stopera a Javier zadnjeg veznog, ali vidjet cemo sta je Pep zamislio. Sretno nam veceras, VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA!!!DAVID VILLA 7' je napisao/la:Evo zvanicni sastav
Pinto, Alves, Pique, Mascherano, Adriano, Bus, Iniesta, Xavi, Messi, Villa i Pedro.
Nema sta drugo ide ti sto posto sergio na stopera a mascherano zadnji vezni.adriano_leite je napisao/la:Ne znam brate, nekako mi se vise cini normalnim da igra Sergio stopera a Javier zadnjeg veznog, ali vidjet cemo sta je Pep zamislio. Sretno nam veceras, VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA!!!DAVID VILLA 7' je napisao/la:Evo zvanicni sastav
Pinto, Alves, Pique, Mascherano, Adriano, Bus, Iniesta, Xavi, Messi, Villa i Pedro.
Jugadors, seguidors,
tot units fem força.
Són molts anys plens d'afanys,
són molts gols que hem cridat,
i s'ha demostrat, s'ha demostrat,
que mai ningú no ens podrà tòrcer.
Ne mogu razvit igru..Real ih je potpuno nadtrcao i presingom na zadnju liniju, takav pristisak izvrsio,da se barca nije mogla sastavit s loptom...-Barcelona- je napisao/la:Odavno nisam gledao Barsinu ovako losu utakmicujesmo li imali ikako sut na gol
IMALI STE SUT JEDAN KADA JE POKUSO ALVES HEHEHEH ODBI SE U KORNER-Barcelona- je napisao/la:Odavno nisam gledao Barsinu ovako losu utakmicujesmo li imali ikako sut na gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.