Koje to stopere imamo da stavimo umjesto njih?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:13Ristovski nije stoper u ovoj formaciji,Paskalev nije igrac za Sarajeva.Kad to promjeni malo prestat cemo primati u prosjeku 3 po utakmici
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- napoleon72
- Kontakt:
Zar se ovdje ne vrti prica mjesecima "bolje da te zakolje direktno nekim penalom nego da ti sjecka igru i ne da ti da igras"? Evo nocas smo to dobili. Meni licno je ovo

Puno gore klanje nego ovo

Nocas igra nije sjeckana. Pusteni smo da igramo fudbal. Zaklani smo za ponisten gol, penal je cist ko suza a crveni Jatti koliko god bio diskutabilan, mogao se sprijecit. Opet nas je zavrsnica yebala i nismo iskoristili svoje dobre sanse, Borac jest.
Medjutim, mi na klupi imamo NEZNALICU. Ne samo da ubija barem 5 igraca na terenu gurajuci ih u sistem gdje su oni totalno limitirani, nego je ovo prvi put u fudbalu da vidim da zadnji vezni razbijac dobije crveni karton a da se ODMAH ne rade neke rokade i promjene na terenu. Bukvalno frajer pusta da sve ide svojim tokom. U tom trenutku nam vezu drze roviti Djordjevic i u21 igrac mekani Krdzalic. Skoro istu stvar je uradio na derbiju 2019. kad mu je Sipovic poklonio 2:2 na poluvremenu, a on, iako smo pregazeni do tad na terenu, nastavlja identicno u drugom poluvremenu i nakon 10ak minuta uvodi Velkoskog u vezu a Djokanovica na RB. Obje utakmice zavrsavamo s 5 komada u svojoj mrezi. Limitiran trener koji protiv Vinka u 12 meceva ima 11 poraza ili tako nesto. Ovako ce ga sazvakat i Sablic i Klafuric i Adzem, vjerovatno i Stimac. Nek nam je Bog na pomoci ove sezone. Do sad smo se od titule oprastali u novembru, sad hladno mozemo reci da smo se oprostili u augustu.

Nocas igra nije sjeckana. Pusteni smo da igramo fudbal. Zaklani smo za ponisten gol, penal je cist ko suza a crveni Jatti koliko god bio diskutabilan, mogao se sprijecit. Opet nas je zavrsnica yebala i nismo iskoristili svoje dobre sanse, Borac jest.
Medjutim, mi na klupi imamo NEZNALICU. Ne samo da ubija barem 5 igraca na terenu gurajuci ih u sistem gdje su oni totalno limitirani, nego je ovo prvi put u fudbalu da vidim da zadnji vezni razbijac dobije crveni karton a da se ODMAH ne rade neke rokade i promjene na terenu. Bukvalno frajer pusta da sve ide svojim tokom. U tom trenutku nam vezu drze roviti Djordjevic i u21 igrac mekani Krdzalic. Skoro istu stvar je uradio na derbiju 2019. kad mu je Sipovic poklonio 2:2 na poluvremenu, a on, iako smo pregazeni do tad na terenu, nastavlja identicno u drugom poluvremenu i nakon 10ak minuta uvodi Velkoskog u vezu a Djokanovica na RB. Obje utakmice zavrsavamo s 5 komada u svojoj mrezi. Limitiran trener koji protiv Vinka u 12 meceva ima 11 poraza ili tako nesto. Ovako ce ga sazvakat i Sablic i Klafuric i Adzem, vjerovatno i Stimac. Nek nam je Bog na pomoci ove sezone. Do sad smo se od titule oprastali u novembru, sad hladno mozemo reci da smo se oprostili u augustu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Jesmo, ali da budemo realno nije sramota izgubiti 4-0 od ekipe koja vrijedi duplo više od nas i to na strani. Što se tiče radnika, to jeste bila sramota, ali to nije ni blizu realan rezultat i to je jedna jedina utakmica koja se više nikad neće ponoviti isto kao što se ovo danas neće ponoviti, ali to ne mjenja činjenicu da je glupo dovesti trenera koji igra 4 nazad na ekipu koja dvije godine igra sa trojicom pozadi i jedini krivac za to je Mirvić.bordobijeli je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:06Planski odrađeno. Ma da i s tri kad smo igrali od Radnika i Kraiove 4 komada popili.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Krdzalic crko nakon 50 minuta, poceli gubiti sredinu i sta uraditi? Pored svih veznjaka na klupi Djordjevic jedini nesto moze. Krdzalica ne moze izbacit zbog u21, svi u21 na klupi su igrac manje. Jattu je odlucio ostaviti da ima nekog osiguraca i ocito pogrijesio zbog drugog zutog. Al eto nedavno smo kritikovali Zekica sto nije rizikovao nego je izvadio Jattu u Rumuniji pa smo se raspali. Hajd budi pametan.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:03Sto ga ne pitate za izmjene,koja je zamisao i svrha,usta vas yebem nesposobna fol novinari.
Prva izmjena je za oskara.
Tacno se vidi kako mu visi da izgovori magicno
Sta je tu je,ali se suzdrzava.
Sad je nova: Zivot ide dalje.
Neces ti pasa moj solidni novu godinu docekati u klubu.
Zivio ti nama 1000 godina,ali daleko ti kuca konacno od voljenog Sarajeva.
Pa kad je ubacio Cimirota i napravio neke "rokade" primismo 2 gola za 3 minute. Sta je s tim velikim pojacanjima, Ristovskog opravdavamo pozicijom, Ljajic fula s 4 metra prazan gol a Cimi izgubljen. S kim da pravimo rokade?napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:55Zar se ovdje ne vrti prica mjesecima "bolje da te zakolje direktno nekim penalom nego da ti sjecka igru i ne da ti da igras"? Evo nocas smo to dobili. Meni licno je ovo
- luckystrike
- Kontakt:
Bespotrebno se troši energija na raspravu koji trener je bolji odnosno bolja opcija za nas. Bez nekog posebnog znanja i ekspertize to je jasno.
Međutim, imamo što imamo i shodno pitanje je samo hoćemo li s*ati do besvijesti ili ćemo ako volimo Klub podržati. Trenutno ne možemo ništa promjeniti, naročito vratiti na pređašnje stanje.
SŠ mora dobiti podršku da je najgori na planeti, a igrači konačno moraju dobiti poparu, jer je nezapamćena sramota priređena u posljednjim utakmicama, bez obzira na vodstvo s klupe.
Međutim, imamo što imamo i shodno pitanje je samo hoćemo li s*ati do besvijesti ili ćemo ako volimo Klub podržati. Trenutno ne možemo ništa promjeniti, naročito vratiti na pređašnje stanje.
SŠ mora dobiti podršku da je najgori na planeti, a igrači konačno moraju dobiti poparu, jer je nezapamćena sramota priređena u posljednjim utakmicama, bez obzira na vodstvo s klupe.
šta šta je, je*em ti
Naravno da je NEZNALICA!napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:55Zar se ovdje ne vrti prica mjesecima "bolje da te zakolje direktno nekim penalom nego da ti sjecka igru i ne da ti da igras"? Evo nocas smo to dobili. Meni licno je ovo
Ali je za mene jos veca NEZNALICA onaj ko mu je (opet) dao da vodi ekipu, onaj koji nas vec 5 godina vodi iz blamaze u blamazu, razmazeni americki egoista koji konstantno pravi najskuplju ekipu i ne moze meda sa njom, frajer koji je iz ko zna kojih razloga zalutao u fudbal.
Bezveze se raspravljate.
Završi se utakmica, izgubili i primili 5 komada.
Krste fino sjede u auto sa Kaknjasevicem i Jarovicem uz Jack Daniels pravac Sarajevo. Tesko im palo pa da nezdrave
E ovo je najveći problem ove ekipe, sto sve njih **** zaboli, a navijaci se jedu i svađaju između sebe.
Završi se utakmica, izgubili i primili 5 komada.
Krste fino sjede u auto sa Kaknjasevicem i Jarovicem uz Jack Daniels pravac Sarajevo. Tesko im palo pa da nezdrave

E ovo je najveći problem ove ekipe, sto sve njih **** zaboli, a navijaci se jedu i svađaju između sebe.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Varalice, šta ima jesi živ? Kako nam je drug Spahic znal se stapitar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 13:07Osiječka varalica dala otkaz što je mu je neko govorio ko mora igrati![]()
![]()
5000 navijača na stadionu sinoć jasno reklo šta misle o najboljem treneru ikad.
![]()
![]()
Ali forunaši imaju svoju istinu, pa ko vam puni glavu tolikom količino gluposti.
Nisu mu dali da klupira Guliašvilija i on dao otkaz![]()
![]()

-
- Kontakt:
Najveci problem je ovdje sto ni mi sami ne znamo sta hocemo. Dodje ovaj, daj ovog, dodje onaj, daj ovog. Ovim ne valja ovaj, drugim ne valja onaj i tako u krug..od trenera do igraca. Ovdje da dodje Pep i Ronaldo, bila bi rasprava i neki bi govorili da ne valjaju. Pisaj nas sve..uspjeh je kad neki trener izgura godinu dana. Ja garantujem da ce Husre uzeti titulu, ako ne ove, onda sljedece sezone. Samo da ga se ostavi i ove igrace sto ima.
- napoleon72
- Kontakt:
To svakako. Srek koji je dosao s nekim gadnim planom ovdje. Jer ja ne pusim pricu "ima on dobre namjere al se okruzio losim ljudima". Ti za marku ne mozes vlasnika piljare zayebat a kamoli covjeka koji je milione zaradio. A ako neko u 5 godina konstantno hoda sa Dzekom Muminovicem, Adisom Junuzovicem, Denisom Stojnicem itd., onda ta osoba ne moze imat dobre namjere. Sto je rekao onaj neki pjesnik "ako izgleda kao patka, kvace kao patka i pliva kao patka, to mora da je patka". Ja bih parafrazirao to i rekao: ako izgleda sumnjivo, hoda sa sumnjivim ljudima, fasiva po sarajevskim kafanama, hoda kroz Sarajevo sa gorilama kao da je ovo Compton, hoda sa gore napisanim ljudima, drzi 200 yebenih zena u klubu, "ulaze" milione a kasni po 20 bodova za prvakom... to ne moze bit cista i postena osoba.zagorski je napisao/la: ↑25 avg 2025, 02:19Naravno da je NEZNALICA!napoleon72 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:55Zar se ovdje ne vrti prica mjesecima "bolje da te zakolje direktno nekim penalom nego da ti sjecka igru i ne da ti da igras"? Evo nocas smo to dobili. Meni licno je ovo
Ali je za mene jos veca NEZNALICA onaj ko mu je (opet) dao da vodi ekipu, onaj koji nas vec 5 godina vodi iz blamaze u blamazu, razmazeni americki egoista koji konstantno pravi najskuplju ekipu i ne moze meda sa njom, frajer koji je iz ko zna kojih razloga zalutao u fudbal.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Dzaba pišete. Razbijate glavu. Kada sam pisao gdje je problem, ispalo ja pišem jer je eto mene neko nesto tjerao bla bla
Jedini krivac za ovo je uprava na čeluu sa ismirom mirvićem.
Prvo nije doveo u red klub. Ne zna se ko pije ko plaća.
Lagao je u oči navijače da je Ajla bivša, evo drugi put to radi.
Doveo je autobus trenera. Mjenjao šefove akademije, trenere.
Sjebao sve oko saveza sto se moglo sjebati, on kli Ajla, boli me k.. al klubove s kojima smo ganjali prosli savez je odjednom **** i nije uspio B tim registrovati.
Umjesto čale, u savez uleti junuzović koji je ujedno i menager.
Dovode se igraci bez ikakvog plana. Sezonama unazad.
Rekoh lijepo Pasklev nizal, nema brzinu a i s loptom ima problem. Turda malo visočija kopija. Rile bek.
Danas dva stopera nemaju skok uopšte. Ne mogu, nemaju visinu. Paskalev je svoje znanje pokazao i ranije.
Umjesto da se na stoperu izgurao neko iz akademije, ili doveo mladi stoper iz lige sa potencijalom mi dovodimo polovne prosjeke.
Sad imas dva desna beka. Lijevih bekova na klupi, imas more veznih, a nista ni sa čim.
Dovedes trenera koji igra ssmo jednu formaciju a uvodit ce dosta igraca na neprirodne pozicije. To je jasno. Igras jedno dvije godine pa sad drugo.
Pustiš savez da te jaše, jeste zaboravili objave kluba o borbi ? I? Dokle je? Kad mu se ponudi pomoć u zastiti kluba, iz prve ruke znam da je odbio. 1/1. I onda ti nije jasno, jel zeli da gleda ovo ili da se "bori protiv saveza".
Ljudi su ohladili od kluba, znam more raje koja sve manje i na tv gleda utakmice jer nece da gledaju loše sarajevo u ovom kriminalu od lige. A nije da se ne moze zastititi klub.
Dakle, Ismir Mirvić ne zna gdje udara.
A Husref je posebna priča. Gdje nesta dika i ponos? Sta radi ona ženska iz sfk na klupi? Koji je ono k?
Sta radi onaj koji 11 godina ne gleda sarajevo i hvali željkana na sve strane na klupi i u stručnom stabu? Jesam ih ja tu stavio ili husref. Ili nije birao on sš?
Kakvi ublehaši jbt.
Shvatite da Mirvić nije sposoban nizasta. Apsolutno.
U kampu se ne moze igrati, ekipa ne moze do bilo kakvog uspjeha, sudije nas je.bu 4 godine lik gleda i boli ga k. U upravi ima dva psra muda i 40 parova sisa. Kakva uprava takvo stanje na terenu, bezmudo.
Akademija sve slabija, da se dovede igracbiz zrinjskog ili nekog kluba daju se ugovori djeci, nekada su djeca molila da dodju, raskidala ugovore. Ja mislim da bi se šokirali kada bi vidjeli broj ugovora koje klub ima.
Sto se utakmice tiče, izasli smo bez muda, primili gol i onsa počeli da igramo. Nakon gola izjednačenja, primas gol s centra i onda opet igras dobro... Do ponistenog čistog gola.
A onda fuliš šansu i krene trpanje. Jattaa nije napravio faul uopste a ne da je žuti. Ali kolilo moras biti glup da umjesto da vadis jattu ti vadis keremeha.
Kasnije je sto se golova tiče sve čisto, penal ko suza.
Onako ležerno ulaazenje u 16 nakon odbrane penala je za zatvora. Al izanalizirat će to štrumf keno. Ne brinem.
Onda se poserem i na ovu trojku i ostale stranke a posebno na Krajišku stoku u vidu uhljebljenih u savezu... Sve do omladinskih repki gdje ih je uvalio glavati vođa krajiškosrpske brigade. Brats sebi napravio dabogda.
Političke kurvice , svi od trojke do SDA koje nisu nikada smjele da progovore. Balije jeb.ene kojima srbi i hrvati se sprdaju jer ih mogu kupiti za pare kad hoce sto dovodi do toga da mi nismo ni zaslužili nista bolje od onoga sto imamo. Ni manje ni više.
Nama je mjera fildzanistan. Ni u jednom sportu ne moze niko iz Sarajeva meda.
Na kraju, digni cijene mirvahhhhhh. Stavi 30 istok, jer ovo sto mi gledamo tesko da ima gdje. Lazes nas o stadionu evo 4. Godina a on sve gori i gori svaki put. Sve nam je laž, sve je ubleha. Nit umas plan ni znanje. Dovodis i otkaze dijelis u sportskom segmentu kako ti se ćejfne, promjenili 10 ljudi u upravi, skautingu.... Pizdama materinama... A rezultat toga je da te je.be i buši ko stigne

Sjebao sve oko saveza sto se moglo sjebati, on kli Ajla, boli me k.. al klubove s kojima smo ganjali prosli savez je odjednom **** i nije uspio B tim registrovati.
Rekoh lijepo Pasklev nizal, nema brzinu a i s loptom ima problem. Turda malo visočija kopija. Rile bek.
Danas dva stopera nemaju skok uopšte. Ne mogu, nemaju visinu. Paskalev je svoje znanje pokazao i ranije.
Umjesto da se na stoperu izgurao neko iz akademije, ili doveo mladi stoper iz lige sa potencijalom mi dovodimo polovne prosjeke.
Sad imas dva desna beka. Lijevih bekova na klupi, imas more veznih, a nista ni sa čim.
Dovedes trenera koji igra ssmo jednu formaciju a uvodit ce dosta igraca na neprirodne pozicije. To je jasno. Igras jedno dvije godine pa sad drugo.
Pustiš savez da te jaše, jeste zaboravili objave kluba o borbi ? I? Dokle je? Kad mu se ponudi pomoć u zastiti kluba, iz prve ruke znam da je odbio. 1/1. I onda ti nije jasno, jel zeli da gleda ovo ili da se "bori protiv saveza".
Ljudi su ohladili od kluba, znam more raje koja sve manje i na tv gleda utakmice jer nece da gledaju loše sarajevo u ovom kriminalu od lige. A nije da se ne moze zastititi klub.
A Husref je posebna priča. Gdje nesta dika i ponos? Sta radi ona ženska iz sfk na klupi? Koji je ono k?
Sta radi onaj koji 11 godina ne gleda sarajevo i hvali željkana na sve strane na klupi i u stručnom stabu? Jesam ih ja tu stavio ili husref. Ili nije birao on sš?
Kakvi ublehaši jbt.
U kampu se ne moze igrati, ekipa ne moze do bilo kakvog uspjeha, sudije nas je.bu 4 godine lik gleda i boli ga k. U upravi ima dva psra muda i 40 parova sisa. Kakva uprava takvo stanje na terenu, bezmudo.
Akademija sve slabija, da se dovede igracbiz zrinjskog ili nekog kluba daju se ugovori djeci, nekada su djeca molila da dodju, raskidala ugovore. Ja mislim da bi se šokirali kada bi vidjeli broj ugovora koje klub ima.
Sto se utakmice tiče, izasli smo bez muda, primili gol i onsa počeli da igramo. Nakon gola izjednačenja, primas gol s centra i onda opet igras dobro... Do ponistenog čistog gola.
A onda fuliš šansu i krene trpanje. Jattaa nije napravio faul uopste a ne da je žuti. Ali kolilo moras biti glup da umjesto da vadis jattu ti vadis keremeha.
Onako ležerno ulaazenje u 16 nakon odbrane penala je za zatvora. Al izanalizirat će to štrumf keno. Ne brinem.
Onda se poserem i na ovu trojku i ostale stranke a posebno na Krajišku stoku u vidu uhljebljenih u savezu... Sve do omladinskih repki gdje ih je uvalio glavati vođa krajiškosrpske brigade. Brats sebi napravio dabogda.
Političke kurvice , svi od trojke do SDA koje nisu nikada smjele da progovore. Balije jeb.ene kojima srbi i hrvati se sprdaju jer ih mogu kupiti za pare kad hoce sto dovodi do toga da mi nismo ni zaslužili nista bolje od onoga sto imamo. Ni manje ni više.
Na kraju, digni cijene mirvahhhhhh. Stavi 30 istok, jer ovo sto mi gledamo tesko da ima gdje. Lazes nas o stadionu evo 4. Godina a on sve gori i gori svaki put. Sve nam je laž, sve je ubleha. Nit umas plan ni znanje. Dovodis i otkaze dijelis u sportskom segmentu kako ti se ćejfne, promjenili 10 ljudi u upravi, skautingu.... Pizdama materinama... A rezultat toga je da te je.be i buši ko stigne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Je li realno da smo duplo više golova od Posušja primili

Ovo u vezi stopera i formacije.
Haj složio bih se da je mladzi stoper pa nije uigran ili dešnjak vs lijevak, ma da i to vise ne pije vode barem kod bekova a i stopera po potrebi.
Klasa koju posjeduje Ristovski trebala bi odgovoriti bilo kojem zadatku u odbrani, čak i dmf.
Tu je malo dublji problem gdje bi i Van Dyek ispadao..problem bekova i Paskaleva pored njega, trenera, nove formacije, neuigranosti,psihe Itd
Haj složio bih se da je mladzi stoper pa nije uigran ili dešnjak vs lijevak, ma da i to vise ne pije vode barem kod bekova a i stopera po potrebi.
Klasa koju posjeduje Ristovski trebala bi odgovoriti bilo kojem zadatku u odbrani, čak i dmf.
Tu je malo dublji problem gdje bi i Van Dyek ispadao..problem bekova i Paskaleva pored njega, trenera, nove formacije, neuigranosti,psihe Itd
Za ovu bravuru od utakmice i vodjenje Cosic prima 5 milja eura, ostali pomocnici Bog zna koliko, o Husrefu da ne pricam. Ali na stranu to. Sve su to vojnici kluba, kojima je klub u srcu. Inace kad ih se otjera za njihovo neznanje, o klubu pricaju veoma lijepo evo vec ko zna koji put. Muka je vise gledati vojnike kluba. Mirvic ne uci na svojim greskama koji put ozivljava ljude koji nigdje na svijetu ne mogu da rade. Taman se bilo sve uozbiljilo i utabao se neki put i staza. I opet su Ajla, on i armija placenika raspalih kojima klub ne znaci nista nego Husref i ekipa sa ovog foruma prekinuli kontinuitet za kojim smo vapili godinama. Bice da je do nas koji samo gledamo klub iz drugacije perspektive u odnosu na njih.
Zadnja izmjena: Gomis99, dana/u 25 avg 2025, 06:08, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
Pod hitno dovesti defanzivca sa iskustvom koji će se prilagoditi odmah.
Tražiti barem za vece utakmice strane sudije, objaviti prošlogodišnji video svih situacija gdje smo oštećeni plus ove nove.
Ako će biti objava tipa rat savezu i to po deseti put bolje onda neka ovako ostane, ide borba za evropu životom do zadnjeg kola
Tražiti barem za vece utakmice strane sudije, objaviti prošlogodišnji video svih situacija gdje smo oštećeni plus ove nove.
Ako će biti objava tipa rat savezu i to po deseti put bolje onda neka ovako ostane, ide borba za evropu životom do zadnjeg kola
Poraz me nije nesto pogodio ,ni razocarao,jer je bio ocekivan. I na kladionicama je Borac bio poveliki favorit. To je realnost. Mada nazalost izrazen prevelikom razlikom. Mi smo neuigrani,nekompaktni,nespremni. Sve je to ostavstina onog osjeckog ublehasa.
Raduje sto je rezultat nerealan u odnosu na igru. Nismo igrali toliko lose,ima tu potencijala. Raduje sto je Guli malo zivnuo,jer on je i dalje nas najbolji i najperspektivniji igrac. Ako se vrati u formu,bice to veliko pojacanje.
Tek je pocetak dugog prvenstva. Ne treba se opterecivati rezultatom. Hus ce ovo sloziti i dovesti u red. Treba mu vremena i podrske.
Svi protiv Rudara,za novi start,da krenemo naprijed. Budimo spremni,budimo pozitivni !!
Raduje sto je rezultat nerealan u odnosu na igru. Nismo igrali toliko lose,ima tu potencijala. Raduje sto je Guli malo zivnuo,jer on je i dalje nas najbolji i najperspektivniji igrac. Ako se vrati u formu,bice to veliko pojacanje.
Tek je pocetak dugog prvenstva. Ne treba se opterecivati rezultatom. Hus ce ovo sloziti i dovesti u red. Treba mu vremena i podrske.
Svi protiv Rudara,za novi start,da krenemo naprijed. Budimo spremni,budimo pozitivni !!
- napoleon72
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑25 avg 2025, 04:21Dzaba pišete. Razbijate glavu. Kada sam pisao gdje je problem, ispalo ja pišem jer je eto mene neko nesto tjerao bla bla![]()
Kakvi ublehaši jbt.

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- JayCatwright
- Kontakt:
odlična PR služba, ni na instagramu ni na FB objave za kraj utakmice, stali na poluvremenu, da smo uzeli bili bi 1000 objava
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, HordasDolacMalta, Venom i 57 gostiju.