Nece nazalost, snimao samo Savez, nasi nisu, nezz zasto, sinoc i ja saznam da nece biti prenosa.
Po meni najbolji Fontemachi, a nas Olovljak mu menadzer
Moderator/ica: GracanicaAA
Fontemachi je premijerligaski igrac, ne za top ekipe ali sigurno moze igrati u ovima iz donjeg dijela tabele. Mene je iznenadilo sto je ostao, a on jos prvi produzi ugovor cim je zavrsila sezona i to se dogovorili za sekundu.
Momcina si i hvala ti sto si se javio na nasu temu
Možeš li još nešto više reći o nama? Kako smo gol dali? Jel bila neka akcija ili na sreću ufuljali?
gattuso1919 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:18Možeš li još nešto više reći o nama? Kako smo gol dali? Jel bila neka akcija ili na sreću ufuljali?
Hvala na komentaruordedelmale je napisao/la: ↑25 avg 2025, 18:39gattuso1919 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 17:18Možeš li još nešto više reći o nama? Kako smo gol dali? Jel bila neka akcija ili na sreću ufuljali?
Akcija,vrlo lijepa, povratna čini mi se Mahmuda i Halilagic precizno sa 15ak metara.
Stupcanica izgubila dosta lopti na pogresnim pasovima, Jedinstvo u defanzivi strasno(i vezni red i odbrana) ukrali su mnogo lopti iz nogu,stoperi izrazito visoki,glavama očistili svaki centarsut
Treba dodati da je Stupcanica imala par finih šansi pored same stative,ali Jedinstvo hrabro i čvrsto odigralo.Iznenadjenje apsolutno i čestitam![]()
Stijepić je poceo dolaziti na treninge prve ekipe, branio je prvo kolo omladinske lige za juniore. Nije primio gol valjda su pobjedili 4:0. Juniora ima par kvalitetni, a posebno bih izdvoio Muhameda Atajića koji je dosao iz omladinskih selekcija Veleža gdje je prema mom saznanju bio kapiten i vodeći igrač. Momak je rodom iz Krupe i stvarno igra fantastično. Treba mu dati priliku u prvoj ekipi.gattuso1919 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:52Objavila je stranica na instagramu da mu nisu papiri riješeni. Ako misliš na Brankovića. Nisu njemu, Camapni i Kneževiću. Onaj Stijepić golman je ozlijeđenJuventinoBihac je napisao/la: ↑23 avg 2025, 17:47zna li ko gdje onaj momak iz zvezde? Protiv Sloge u pripremnoj utakmici je bio najbolji igrac
Edit: ruku bih u vatru stavio da će ove današnje utakmice biti sve 1. Na poluvremenu sve 2Baš bi nam valjalo da Vitez danas pobjedi u Gračanici i iduće kolo kod kuće uzme bod Stupčanici pa da sa 4 boda dolaze u Bihać
![]()
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, Bing [Bot] i 11 gostiju.