Na Grbavici treba pustati pjesme koje su vezane samo za FK Zeljeznicar, ni jedne druge nisu potrebne osim potencijalnih himni evropskih takmicenja jednog danaKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:01Sto se tice pjesama prije utakmice i na poluvremenu, procitah dobar komentar u vezi istih. Ako ima iko blizak klubu, ovo se itekako treba vratiti i biti na repertoaru.Lokomotifa je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:54@NoDi80 pustiše Sanju večeras na poluvremenu i dobismo glatko, dakle poruka za ton majstora, samo puštaj Sanju, pusti forumske botove, raja to voli![]()
Ne znam da li ste o ovom razmišljali ali na našem stadionu Grbavica se pred utakmice uopšte više ne puštaju pjesme koje pjevaju o našem gradu Sarajevo, poput "To je moj grad", "Sarajevo ljubavi moja", "Na adresi ti piše", "Poletjela golubica", "Rođen u Sarajevu, "Duša Sarajeva" i još sijaset divnih pjesama o našem gradu. Nismo valjda sve ove divne pjesme o našem gradu Sarajevu prestsli puštati na našem stadionu Grbavica i odrekli se tako divnih pjesama zbog gradskog rivala koji je uzeo ime našeg grada Sarajeva za svoj klub. Ako je tako, mi se našeg grada i njegovog imena ne smijemo odreći, niti ga se stiditi, niti se ustručavati da pustimo pjesme o našem gradu na našoj Grbavici, te koliko je sutra trebamo prije utakmice i na poluvremenu pustiti neke od ovih pjesama jer F.K.ŽELJEZNIČAR je najstariji gradski klub i takoreči najstariji fudbalski sin grada Sarajeva, te sve ove divne pjesme pripadaju F.K.ŽELJEZNIČAR i nama ŽELJINIM navijačima, jer grad Sarajevo je naš grad više nego što drugi misle
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Curva Sud
-
- Kontakt:
Ako cemo ovako igrati i dobijati, aferim i nek ostane tako. Pametno, daj im loptu, ne daj da prodju i udri kontru. Najbolji je trener onaj koji zna sta njegova ekipa moze, a ovo je bio nacin za veceras. Neka sam i nas vidio jednom namazane, razvuci se po terenu, trci, malo udri, ne daj protivniku da pridje golu, izbij svaku opasnu loptu, kontra i sutaj kad god mozes, odugovlaci sa prekidima, malo lezi, neka neka, mi smo tako gubili bodove nekoliko godina, sad smo okrenuli plocu. Ne znam je li Zrinjski osutao kako treba, odavno nisam vidio njihovo losije izdanje. Ako treba ovako igrati i sa Rudarom nek bude tako. Napad pobjedjuje utakmice, odbrana donosi trofeje
Zadnja izmjena: Blueforce21, dana/u 25 avg 2025, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Bilo bi stvarno dobro da dovedemo jos jednog veznog igraca, sada kada ne računamo ni na Radovca. Rotacija, a i generalno ne bi skodio kvalitet sa playmaking vještinama.
-
- Kontakt:
nevjerovatni steAustinpowers je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:20Adzeme jesi li to ti?
nek crknu dusmani, najjaci smo
Kolkiko ja samo volim što nemem pojma o dudbalz...
I tako popiša Adzem hejtere i nevjerne Tome. I dalje pozicija broj 1 na tabeli a hejteri neka hejtaju.
I valjda im je i presica po volji sada.
Ado samo gazi.
I valjda im je i presica po volji sada.
Ado samo gazi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
StruĆnjak, sve smo gori i gori, imas pravo.Pablo11 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 04:12Vadite se na prvi mandat, sto ne spomenes kako je prokockao titulu? Pusti prosla vremena, ekipa sve gore i gore stoji na terenu iz kola u kolo.bhsport je napisao/la: ↑22 avg 2025, 23:18Realno i mi smo ekipa za to mjesto tako da nam je trener taman i nema razloga da ga pljujemo i vrijedjamo.Anpa je napisao/la: ↑22 avg 2025, 23:12
Nemoj pogresno da me shvatis, prosjecan trener za tu gornju sredinu tabele, od 4tog do 6og mjesta. Mogli bismo uzeti trece eventualno ako Stimac rasklopi Zrinjski, sto bi se moglo desit.
S jedne strane, prvi smo na tabeli, ali smo imali kikseve protiv slabijih ekipa uz takodjer losiju igru.
Da opet kazem da nisam za to da ga se smijeni, barem jos koje kolo iza skupstine.
Kada budemo imali pare i bolje igrace, Adzem moze u omladinsku školu, bez pritiska da stvara igrace.
Perfektan start bi bio 10 bodova, a mi imamo 8.
Imamo problem razbiti bunker a bolje stojimo kada se branimo tako da me interesuje utakmica sa Zrinjskim. Jeste da smo oslabljeni ali nema predaje.

Piši češće.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Slazem se. Al dobro bi i dosle i pjesme o gradu, pogotovo jer su vecinom sami Zeljovci izvodjaci.WeekendOffender je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:23Na Grbavici treba pustati pjesme koje su vezane samo za FK Zeljeznicar, ni jedne druge nisu potrebne osim potencijalnih himni evropskih takmicenja jednog dana
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Tek mi sad tesko pada promasen penal protiv Radnika
Jel da neka samValter je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:18E nek si mi nagovorio
Smisli nešto bolje kralju!Austinpowers je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:20Adzeme jesi li to ti?
-
- Kontakt:
11 bodova iz 5 tekmi, ne mogu da vjerujem da ljudi jos Adzema krtikuju, pa mrzio ga ili volio nakon veceras mu moras dat priznanje da je oducio ovog od fudbala, sad dal je ovaj kvalitet to je drugo, al da smo ih ubili jesmo, pejic je malo u usta nekima uriniro zajedno sa adzemom
Upravu si, bas kontam na poluvremenu ako bi zatvarali igru da ubacimo zadnjeg veznog umjesto desetke, nismo imali nikoga osim Foce.Blackwargreymon je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:27Bilo bi stvarno dobro da dovedemo jos jednog veznog igraca, sada kada ne računamo ni na Radovca. Rotacija, a i generalno ne bi skodio kvalitet sa playmaking vještinama.
Hvala mu sto je odigro dobro prvi put u sedam utakmica. Mada vjerujem da ima i do pozicije, kriminalno je los na krilu bio, danas je prvi put da igra na 10.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑25 avg 2025, 00:4111 bodova iz 5 tekmi, ne mogu da vjerujem da ljudi jos Adzema krtikuju, pa mrzio ga ili volio nakon veceras mu moras dat priznanje da je oducio ovog od fudbala, sad dal je ovaj kvalitet to je drugo, al da smo ih ubili jesmo, pejic je malo u usta nekima uriniro zajedno sa adzemom
Zadnja izmjena: Anpa, dana/u 25 avg 2025, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
BRAVO ZELJOOOO TO JE ZALAGANJE KAKVO ZELIM GLEDATI!
Adzemova pobjeda, jos da skontamo kako protiv slabijih ekipa, fali nam kreativac jedan
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bravo svima. Po meni ključ Pejić i Rakić, koji su odigrali odbranu maestralno. Još iza Erik i Lagumdžija. I to je to.
-
- Kontakt:
jedan vezni nam fali i to je to, svidja mi se Gojakovo ponasanje
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mi smo sigurno kvalitetniji i bolji kad pustimo protivnika da igra.. kad smo "autsajderi" i kad igramo na tranziciju.
Već protiv Sloge nam se vraća naša patnja probijanja bunkera, fali nam kreativac..
Pejić može definitivno igrati kao lažna devetka, na krilu nipošto.
Već protiv Sloge nam se vraća naša patnja probijanja bunkera, fali nam kreativac..
Pejić može definitivno igrati kao lažna devetka, na krilu nipošto.
Greska bi bila Madzida pustiti, koliko god bio arogantan i nekima ne odgovara, kad smo najlosiji bili on je jedini stvarao sanse. I ovako nam fali igraca u veznoj liniji..
Fk Željezničar.