FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 245

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2025, 23:58

Savez ce na nasim tekmama uvesti dvije VAR sobe,valja gledat svaku nasu akciju na VARU. Sad ce Handza Pitar mrtvi da odradi analizu a Obuca da moral digne.

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 24 avg 2025, 23:59

Dvije godine igraš formaciju sa 3 nazad, dovedeš sve igrače za tu formaciju i onda potpišeš trenera koji u životu nije igri sa 3 nazad :crazy:
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Armija1987
Kontakt:

Post Postao/la Armija1987 » 24 avg 2025, 23:59

Vratit trnera pred penziju po 6x i ocekivat da ce se nesto promijeniti je neozbiljno ako zelis neki rezultat, svaka mu cast za trofeje ali tjt ne ide vise msm da je i on bio toga svjestan ali su u igri bile sigurno dobre pare pa zasto da ne nema se sta tu izgubiti. Sudija nas je unistio ali i mi smo katastrofa, ovaj borac je ispao od amatera u evropi, u Mostaru jedva uzeo bod dobijo dvije vec dog utakmice i nama uvalio 5 komada.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2025, 00:00

bordobijeli je napisao/la:
24 avg 2025, 23:57
Ima li Zekica živa, je li dao kakvu izjavu od kad je otisao ???
Osijek zadnji mogao bi on opet umjesto Rozmana :hmmmmm:
Nece jer svi hvale igru Osijeka,imali su sve teske meceve i bas im se nije dalo.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 25 avg 2025, 00:02

Mi smo jedna od rijetkih ekipa na svijetu kojoj novi trener nece donijeti pozitivni sok.
Dzakmic, Obuca, Cosic, Musemic.
Svi igrali u velikanima, vodili velikane, sad prenose svoje dragocjeno znanje. Tesko da teze ne moze biti, zar je tesko bilo da se ispostuje ZZ da kazni neke igrace na kratko i da provede svoj koncept i nastavi da vodi ekipu. A nemojte zaboraviti da Zekicu nije dato da predje na formaciju sa cetiri nazad, a nasem Husu je dozvoljeno.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 25 avg 2025, 00:03

Sto ga ne pitate za izmjene,koja je zamisao i svrha,usta vas yebem nesposobna fol novinari.

Prva izmjena je za oskara.

Tacno se vidi kako mu visi da izgovori magicno
Sta je tu je,ali se suzdrzava.

Sad je nova: Zivot ide dalje.

Neces ti pasa moj solidni novu godinu docekati u klubu.

Zivio ti nama 1000 godina,ali daleko ti kuca konacno od voljenog Sarajeva.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 25 avg 2025, 00:04

Samozdravlje je napisao/la:
24 avg 2025, 23:54
MaroonBjelave je napisao/la:
24 avg 2025, 23:39
Samozdravlje je napisao/la:
24 avg 2025, 23:30

"Duhovito", ali ako ce to pomoci tebi i meni ce. Ovdje se spominju mu*a igraca, sta su trebali ici u kost i da im daje "opravdano"
zute i onda ih upari. Sto smo danas izgledali dobro samo do 60 min. nije do igraca, nego do kriminalaca/zlikovaca.
Da li je trebalo cuvati 1:2 ? Ja igracima nista ne zamjeram, oni koji nisu znali , sad znaju pod kolikim pritiskom se ide u BL.
Do Titule mozemo samo, ako u prvih 45 min. iskoristimo 4/5 sansi, koje moramo napraviti. Dok smo na 1/5 sansi, tesko.
Husref ?? Znati cemo 13.12. og.
Ne znam samo sta je bilo duhovito u mom pitanju, vec sam pitao cisto za obrazloženje, s obzirom da su nas večeras sudije milovale u odnosu na neke druge utakmice s genocidnim, pa opet nismo fasovali pet komada.
Evo navodnici, ali neka nepotrebna ironija(nazovi kako hoces). Biloje slicno i u Kupu, ali nam je tad rezultat odgovarao i branili se
i odbranili(tad dat 2 zuti igracu 5 m od "dogadjaja"). Sad nismo imali sta braniti i poraz je bio neizbjezan. Znam nije isto 1:2 i
1:5, ali samo ko nije gledao utakmicu. Izvini, ako sam te necim isprovocirao, nije mi bila namjera.
Ti si starija garda, pa znas sta znaci ' kamen u cipeli'. E taj kamen, mi nikako da istresemo iz naših cipela. Ko nam god došao, otišao, svejedno ... mi opet nismo rahat. Nismo ondje gdje bi trebali biti. Bgm, drug, meni samo pada na pamet da nam neko prouci 'rukju' jer jedino sto mi pada na pamet nakon svega sto nam se dešava da smo negdje dobro zglajzali ili ti ga nagrajisali.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2025, 00:06

riki46 je napisao/la:
24 avg 2025, 23:59
Dvije godine igraš formaciju sa 3 nazad, dovedeš sve igrače za tu formaciju i onda potpišeš trenera koji u životu nije igri sa 3 nazad :crazy:
Planski odrađeno :mrgreen: . Ma da i s tri kad smo igrali od Radnika i Kraiove 4 komada popili.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 25 avg 2025, 00:10

Fascinantno kako je Husref mamac za petarde,debakle trebas brate reci da je ponizenje da Sarajevo primi 5 komada, ako je uzr9k tome i sudjenje i to da kazes pa makar cijena bila suspenzija.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 avg 2025, 00:13

Ristovski nije stoper u ovoj formaciji,Paskalev nije igrac za Sarajeva.Kad to promjeni malo prestat cemo primati u prosjeku 3 po utakmici
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 25 avg 2025, 00:15

Ma vratit sa tri nazad, dok nismo još gdje izginuli. Guli mora biti bliže golu, a ne na krilu. U ovoj formaciji naši najbolji igrači očajno izgledaju. Rile, Kuprešak i Guli ne mogu igrati u ovom sistemu.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 25 avg 2025, 00:16

e moj Risto i ti si ispao amater dvaput danas
prvi u nizu onakih startova je imao protiv rumuna na Kosevu
ne moze se uvijek onako milisekunda i ispadas glup

i ja sam pisao za tu izmjenu ne kontam sta se htjelo
Jattu navlace ko dijete svaki put

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 25 avg 2025, 00:18

penke je napisao/la:
25 avg 2025, 00:12
Nista vam nije kriv sudac, veci vam je problem onaj zbog kojeg je Zekic otisao , a vidi se po pristupu i igranju obrane 5 utakmica 16 golova i Rudar je bolji
Hajd fino obrisi ovaj post, da ne bi imao sutra problema kod logovanja na forum ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2025, 00:19

Mislim da se nikad nakon rata nije desilo da u 4.kolu imamo negativnu gol razliku -4 :tokralju:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 avg 2025, 00:28

Kad je Hus imenovan, rekao sam da nisam za tu opciju, ali ga podrzavam kao trenera, kao i svakog ko sjedne na nasu klupu...

Ovdje se odmah stvorili klanovi Hus vs moderni treneri ...

Ljudi niko ovdje ne mrzi Musemica, ali Hus nema sta ponuditi ovoj ekipi, ne moze promijeniti ritam, ne moze podici ekipu...

Jednu sam stvar ocekivao od Husa poslije ove blamaze, a to je da ne dodje na press, jok, on Boga mi ko da smo zijanili 3:2, a gol primili u 114 minuti....
Igraci reaguju, trener nam salje poruku da zivot ide dalje, eto ko mi to ne znamo...
Ne treba ti ovo Hus, vjeruj mi...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2025, 00:29

Boli 5 komada al mene više boli kako nas sudije tretiraju i uništavaju sistemski. Rozman ne može ništa, Zekic ne moze nista sve minu 15 bodva do titule. Ni husref nece nista , Murinjo da dodje ne moze i to je ono sto ne ide pod kožu. Popraviti ce se sigurno odbrana i igra al opet kad bude bitno var i sudjje ce ti skresati krila. Nije zdravo ovo vise pratiti, jednostavno nemocaan si .

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 25 avg 2025, 00:30

Mnogo toga se može napisati, ali kriviti sudiju radi ovog poraza je samo prekrivanje stvarnih problema. Očigledno je i Husref toga svjestan i ne povlači sudiju kao razlog za poraz.

Protiv Posušja se moglo vidjeti da ovakav tim ovo ne može igrati, defanzivno nula. Ristovski kad malo izađe prema naprijed, što često radi jer je takav igrač iza njega ostaje autoput do Banića, to će svaka ekipa iskontrirat. Paskalev je nula stoper u ovim uslovima, slično i Ristovski, Kuprešak kao lijevi bek očajne partije daje, još koliko se može primjetiti on je ograničen po pitanju kretnje radi defanzivne stabilnosti i jako rijetko ide prema naprijed u odnosu na drugoj strani Beganovića. Eto, vidjelo se što ne možemo igrati 4231, općenito bilo koju formaciju sa 2 stopera, jer su ovi igrači tu da igraju sa 3 nazad, večeras je to dobilo potvrdu. Od prve minute, odbrana i vezni red konfuzni, bez krvi što bi se reklo, Beganović izuzetak i preko njegove strane se i napravilo akcija i šansi, Ljajić raspoložen, Guliashvili se traži, nema slobodu koju je imao u 352 i nema loptu toliko u nogama da igra i zabija kao što je prije bilo. Za golove, gol iz kornera, pa to je jasno, to je uvijek gol stručnog štaba i onog ko brine o tome, to je jedina situacija defanzivno na koju direktno možeš kao trener utjecati, igrači djeluju konfuzno, ne zna se ko koga čuva, i najopasniji igrač Borca u skoku ostaje i zabija gol, iako nije trebao ni skok. Smiješno, reklo bi se. Drugi gol, Paskalev, očigledno nikakva komunikacija u odbrani, momak nema orijentaciju gdje je.

Sudija, nek je i greška poništavanje našeg gola. Koja je to još druga greška, pa da ga apostrofiramo večeras. Prvi sam uvijek isticao suđenje, i da je to jedan od uslova da se napravi igra i rezultat, ali večeras, pa možda u zadnjih 5 sezona si imao najčistije suđenje u Banja luci (a porazna je ta činjenica). Nema sjeckanja, sudilo se onako kako treba. Tražila se svaka sitnica, no opet nije nas ograničio kao neki u ranijim utakmicama protiv Borca. Pa i protiv Rožmana i protiv Zekića, pogotovo u doba ovog prvog, su nas klali žestoko, od sjeckanja igre, nepostojećih faulova, žutih svima redom, ali tad se igralo, pokušavalo se nešto. Večeras je ekipa u drugom poluvremenu bila mrtva i to je nedopustivo. Ugašena potpuno. Ranije u sličnim situacijama, ekipa je grizla još više. Što je to tako, to treba pitati onog ko brine o tome. I možda to treba da više boli.

Ponavljam, ovakav poraz ne treba prekiravati greškom sudije, već vidjeti šta to nije valjalo i raditi na tome. Sam trener je rekao, ništa idemo dalje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 25 avg 2025, 00:31

Jel meni samo djeluje da je kod ponistenog gola igraca Borca pogodila lopta u ruku, ali naravno to se nije provjeravalo..

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 avg 2025, 00:47

Ljudi dragi zar stvarno neko misli da je FK SARAJEVO imalo sudjenje ko zrinjski veceras da bi bilo 5-1, samo sta je problem jeste sto mi smjenim trenera dajemo legitimitet VICI I BEUSU..

Nisam bio za Husrefa al kladim se da bi husref sa borcem ove godine imao 30 pobjeda od 30 utakmica i da bi po koju utakmicu izgubio kad bi i matematicki izborio prvo mjesto..

NEMOZE VICO JEDNOM GODISNJE IZAC NA PRES I TO JEDNOM KAD IZADJE NESMIJEMU SE POSTAVIT POD PITANJE, a pritom beus i ko je jos od balija podpresjenik 0 puta. Dali je to normalno da radis u drzavnoj instituci i 2 gi si covjek po odgovornosti 0 interwievs za 16 godina.

MORA SE NAC NACIN DA FK SARAJEVU SUDE STRANE SUDIJE SVE UTAKMICE PO CJENU DA MI PLACAMO RAZLIKU CJENE..

To mi se cini da klub moze najlakse dotog doc, a HZ da uzrse pritisak na beusa vicu i podpresjenika iz b korpusa da izadju javno i da daju svoj sta

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 avg 2025, 00:52

I molim vas ljudi, tri covjeka su banovana, trebalo je biti jos tri puta toliko, znaju oni ko su, ali eto, neko je u afektu nesto rekao, neko se izvinuo, neko je shvatio...
Skrecem vam paznju, a i znam da je veceras to tesko, medjutim, komunicirajte normalno, bez psovki, bez vrijedjanja, bez ustasa, cetnika i slicnog...
Razlika u misljenju mora biti zato i jeste forum, kritike, pohvale, sve je to normala, ali nemojte i sebe i nas dovoditi u neugodnu situaciju, zaista nema potrebe za tim...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Kyle88, Pantelija, Proximic, SamoDaKazeem, TETRAPAK i 57 gostiju.