FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 245

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 24 avg 2025, 23:28

Može li neko objasniti izmjenu Kyeremeh - Đorđević?

Tu se i završila utakmica. Šta je tu je… :mrgreen:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 24 avg 2025, 23:29

Kabinet1987 je napisao/la:
24 avg 2025, 23:13
Amcho1 je napisao/la:
24 avg 2025, 22:46
mosarajvosa83 je napisao/la:
24 avg 2025, 21:51

Crveni,penal,ponisten gol mada opet mogli smo pokazat malo musku igru,sve ove tekme igramo kao zadnje p bezmude mada kad pogledas ove sudijske bravure u ova 4 kola zivot ti se smuci. Ovo Husref moze samo na gore izvuci,pojma nemam ko je imao ovu briljantnu ideju dovest CosicaObuca i slicne magove,vidi se da znaju likovi ligu.
Stanje bezmudnosti kako na terenu tako preslikano van terena u vlasništvu navijača. BEZMUDNOST i spremnost da se popljuje investitor sa etiketom kriminalca, prozivanje vlastitog kluba da je naštimao kup, pokradeni smo ali šta ima veze nismo ni zaslužili i tako u krug. Za bezmude linija lakšeg otpora je prihvatljiva, vjerojatno bilo kakva linija prihvatljiva, hraknem na svoje da se ne mučim sa težim hrakanjem na druge.
Pogodio si svu suštinu, samo ljudi teško shvataju. Imamo neprijatelje otvorene, to su savez, zeljkovici, sabrije, gigovici, dzemidzici.... Itd., a nasi ljudi pljuju po investitoru, po treneru, po igračima. Ovo su i dalje izvan svake sumnje najbolji igrači u ovoj tzv. ligi, pa čak i trener je OK, ali rezultate određuje nešto drugo.

Gadna je psihologija žrtve. Žrtva često samog sebe proglasi za krivca. Mora se krenuti djelovati protiv onih koji režiraju ovakve utakmice. A ne da sami sebe smatramo krivim što nas drugi kradu. Tako faktički samo radimo za konkurente, valjda će rukovodstvo kluba to razumjeti. Krajnje je vrijeme.
Mudro zborite

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 24 avg 2025, 23:30

Da se nisu Horde onoliko obrukale onim saopštenjem, pa da ih se uzima zaozbiljno ikako više, moglo bi se pomoci klubu na neki način. Da dignu glas, zaprijete...Ovako, mrka nam je kapa. Jos nemamo trenera, stručni štab je za kakve prosječne federalne ekipe...tuga u p.m.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 avg 2025, 23:30

MaroonBjelave je napisao/la:
24 avg 2025, 23:05
Samozdravlje je napisao/la:
24 avg 2025, 22:57
bordobijeli je napisao/la:
24 avg 2025, 22:37
Glupo je nesto napisati poslje 5-1. Ali ako cemo objektivno mi smo do crvenog bolji bili , poslje sve uzas . Sad ovo sve izgleda ružno al ova ekipa će se podići ubjedjen sam . Problem stopera opet, imaš ih kao 4/5 a ništa ne možeš uvezati . Gojkovic,Mujkic povreda , Jovic ,Paskalev van forme , Turdu bi možda trebalo probati ,Ristovski nije klasični stoper ,Beganovic danas i solidan . Danas i sutra u fazonu hebo ovo treba dici ruke od svega a od srijede planovi s kim i kako na utakmicu. Stres u pm valjda i nama svane.
Bas tako. Ponisten gol , njihov igrac igrao rukom i ujedno pravi faul. Uzdrma to ekipu, ali su nastavili. Onaj mali odbrani cudno,
ono Guliu. Start na loptu Jatte, mozda i ne bi dao drugi zuti, ali svi majmuni skocili, a jedan jos gurnu Jattu, ovaj lopov-uhljup
jedva docekao. Izrezirano je i prije utakmice. Pisali su i ovo mnogi od vas i ovo predvidjeli na ovom pdf.
Ne bih rekao i da je do nedostatka muqa, poslije njihovih golova igrali samouvjereno i lijepo. Pokradeni smo, ocekivano.
Poslije kojeg njihovog gola smo igrali samouvjereno i lijepo? Prvog drugog... pa do petog?
Duhovito, ali ako ce to pomoci tebi i meni ce. Ovdje se spominju mu*a igraca, sta su trebali ici u kost i da im daje "opravdano"
zute i onda ih upari. Sto smo danas izgledali dobro samo do 60 min. nije do igraca, nego do kriminalaca/zlikovaca.
Da li je trebalo cuvati 1:2 ? Ja igracima nista ne zamjeram, oni koji nisu znali , sad znaju pod kolikim pritiskom se ide u BL.
Do Titule mozemo samo, ako u prvih 45 min. iskoristimo 4/5 sansi, koje moramo napraviti. Dok smo na 1/5 sansi, tesko.
Husref ?? Znati cemo 13.12. og.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 avg 2025, 23:31

Sad ce neka bordo arena, mozda i nova era.. Tuzno i ruzno, luzerski mentalitet. Kada se na pocetku sezone oprostis od titule a niko ne preuzme odgovornost niti izgleda ko moze sem jadnog i naivnog Krstea kojeg su postavili samo da imaju koga smjeniti i da ima raja koga pljuvati.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 24 avg 2025, 23:31

Suvisno bilo sta pricati o samoj utakmici i kako smo se raspali. Ako mi kao navijaci nista ne uradimo, nema od nas nista. Klub je eto doveo pojacanja, pomisli covjek da napredujemo ali ce na kraju samo svi odustati. Gdje su sad horde, da ih 500 ode pred savez i ne da gamad da udje, nesto ce se postici, barem pritisak izvrsiti kao sto je Zeljo napravio sa zahtjevom da se VAR sudija skloni. A bojim se da se mi predajemo, sljedece kolo Rudar, bezveze protivnik i 1500 navijaca na tri tribine.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 avg 2025, 23:33

Madafaka je napisao/la:
24 avg 2025, 23:28

Zna li iko ko je vise puta od Husrefa izgovorio tu famoznu "sta je tu je"
hint nije izgovorio/la vec otpjevao/la :D

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2025, 23:34

broj6 je napisao/la:
24 avg 2025, 23:31
Suvisno bilo sta pricati o samoj utakmici i kako smo se raspali. Ako mi kao navijaci nista ne uradimo, nema od nas nista. Klub je eto doveo pojacanja, pomisli covjek da napredujemo ali ce na kraju samo svi odustati. Gdje su sad horde, da ih 500 ode pred savez i ne da gamad da udje, nesto ce se postici, barem pritisak izvrsiti kao sto je Zeljo napravio sa zahtjevom da se VAR sudija skloni. A bojim se da se mi predajemo, sljedece kolo Rudar, bezveze protivnik i 1500 navijaca na tri tribine.
Ma nas je level saopstenje i to je to,uglavnom protiv nas.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 avg 2025, 23:36

Madafaka je napisao/la:

I meni je ta izmjena bezz logičnije je bilo da Jatta izadje, Djordjevic nikako ne može igrati što je Francis igrao . Ma da je crveni brzo Jatta dobio ne znamo sta bi Djordjevic uopste igrao da je Jatta ostao , vjerojatno bi Krdžalić išao naprijed. Pušiona opet, mi sve čekamo da se nešto pokrene ono uvijek isto smjeni, promjeni , daj ovog daj onog a ono duplo golo.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 24 avg 2025, 23:36

Ovo se mora vratiti na 352, nemamo igrace za 4231, 6 stopera 6 veznih 4 spica i dva polukrila.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 24 avg 2025, 23:38

luckystrike je napisao/la:
22 avg 2025, 00:34
Možda nas sabrija ne bude j3bav'o u (zdrav) mozak, al' će VAR navarit' sve što mogne kontra nas.
Majke im se na7ebem, tačno kako sam očekivao.

U 2. minuti su pregledali može li penal za vice-šampiona. Prvi gol su nam pregledali, nisu mogli naći ofsajd pa vratiše na početak napada da vide jel' Jatta napravio faul kad je uzeo loptu!

Drugi gol neopravdano poništen, nije se jasno moglo utvrditi da li je bilo igranja rukom, znači trebala je ostati odluka s terena. Sve i da je bilo jasno igranje rukom besmislena je upotreba VARa jer je borac došao u posjed i uvezao 2 pasa.

VAR je i diskutabilan penal vratio. To je jasan uzrok, a posljedica je pet komada.

Bez obzira, igračima treba očitati bukvicu! Ako je moguće odrezati od plate. Dva puta po 4 i jednom 5 golova je velika sramota.
šta šta je, je*em ti

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 avg 2025, 23:39

24 avg 2025, 23:30
24 avg 2025, 22:57

Bas tako. Ponisten gol , njihov igrac igrao rukom i ujedno pravi faul. Uzdrma to ekipu, ali su nastavili. Onaj mali odbrani cudno,
ono Guliu. Start na loptu Jatte, mozda i ne bi dao drugi zuti, ali svi majmuni skocili, a jedan jos gurnu Jattu, ovaj lopov-uhljup
jedva docekao. Izrezirano je i prije utakmice. Pisali su i ovo mnogi od vas i ovo predvidjeli na ovom pdf.
Ne bih rekao i da je do nedostatka muqa, poslije njihovih golova igrali samouvjereno i lijepo. Pokradeni smo, ocekivano.
Poslije kojeg njihovog gola smo igrali samouvjereno i lijepo? Prvog drugog... pa do petog?
Duhovito, ali ako ce to pomoci tebi i meni ce. Ovdje se spominju mu*a igraca, sta su trebali ici u kost i da im daje "opravdano"
zute i onda ih upari. Sto smo danas izgledali dobro samo do 60 min. nije do igraca, nego do kriminalaca/zlikovaca.
Da li je trebalo cuvati 1:2 ? Ja igracima nista ne zamjeram, oni koji nisu znali , sad znaju pod kolikim pritiskom se ide u BL.
Do Titule mozemo samo, ako u prvih 45 min. iskoristimo 4/5 sansi, koje moramo napraviti. Dok smo na 1/5 sansi, tesko.
Ne znam samo sta je bilo duhovito u mom pitanju, vec sam pitao cisto za obrazloženje, s obzirom da su nas večeras sudije milovale u odnosu na neke druge utakmice s genocidnim, pa opet nismo fasovali pet komada.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 24 avg 2025, 23:40

Madafaka je napisao/la:

Apsolutno izmjena koja je utakmicu odvela u korist borca. Kontam vadi Jatu jer mu prijeti karton i ulazi Đorđević, a ono izlazi Kyeremeh. Ganjas zaostatak vadiš jedno krilo uvodis centralnog veznog a vec imaš 2 na terenu. E jedino ako je predvidio da će Jata dobiti crveni pa da odmah pokrije sa Đorđevićem.
Fakat izmjena za rubrike šta je tu je!

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 24 avg 2025, 23:41

24 avg 2025, 23:33
Madafaka je napisao/la:

Zna li iko ko je vise puta od Husrefa izgovorio tu famoznu "sta je tu je"
hint nije izgovorio/la vec otpjevao/la :D
Preostalo nam je jedino takmicenje izmedju husrefovog "sta je tu je" i cosicevog "pa sigurno"

Bit ce to mrtva trka dva amatera.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2025, 23:43

Hocel se iko sjetiti da makar jednu tekmu al makar jednu hebemo sve na terenu startovima. ovim iz Borca,kad vam vec daje crveni amputiraj mu nogu

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 24 avg 2025, 23:45

LegendKiller je napisao/la:
24 avg 2025, 23:40
Madafaka je napisao/la:

Apsolutno izmjena koja je utakmicu odvela u korist borca. Kontam vadi Jatu jer mu prijeti karton i ulazi Đorđević, a ono izlazi Kyeremeh. Ganjas zaostatak vadiš jedno krilo uvodis centralnog veznog a vec imaš 2 na terenu. E jedino ako je predvidio da će Jata dobiti crveni pa da odmah pokrije sa Đorđevićem.
Fakat izmjena za rubrike šta je tu je!
Ni ne zna mozda koje pozicije ko igra. Samo nek se nesto mjenja sta je tu je.

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 24 avg 2025, 23:47

Pena je napisao/la:
24 avg 2025, 23:36
Ovo se mora vratiti na 352, nemamo igrace za 4231, 6 stopera 6 veznih 4 spica i dva polukrila.
Ne zna ti Husref kretnje za te formacije i gdje ko treba i kad da stoji a mislim ni Cosic.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 avg 2025, 23:54

24 avg 2025, 23:39
24 avg 2025, 23:30

"Duhovito", ali ako ce to pomoci tebi i meni ce. Ovdje se spominju mu*a igraca, sta su trebali ici u kost i da im daje "opravdano"
Ne znam samo sta je bilo duhovito u mom pitanju, vec sam pitao cisto za obrazloženje, s obzirom da su nas večeras sudije milovale u odnosu na neke druge utakmice s genocidnim, pa opet nismo fasovali pet komada.
Evo navodnici, ali neka nepotrebna ironija(nazovi kako hoces). Biloje slicno i u Kupu, ali nam je tad rezultat odgovarao i branili se
i odbranili(tad dat 2 zuti igracu 5 m od "dogadjaja"). Sad nismo imali sta braniti i poraz je bio neizbjezan. Znam nije isto 1:2 i
1:5, ali samo ko nije gledao utakmicu. Izvini, ako sam te necim isprovocirao, nije mi bila namjera.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 24 avg 2025, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 avg 2025, 23:55

Zato ce to Handzo izanilizirati. Jest da nije gledao Sarajevo 11 godina, ali sta je tu je...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 avg 2025, 23:57

Ima li Zekica živa, je li dao kakvu izjavu od kad je otisao ???
Osijek zadnji mogao bi on opet umjesto Rozmana :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 52 gosta.