Tu se i završila utakmica. Šta je tu je…

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mudro zboriteKabinet1987 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:13Pogodio si svu suštinu, samo ljudi teško shvataju. Imamo neprijatelje otvorene, to su savez, zeljkovici, sabrije, gigovici, dzemidzici.... Itd., a nasi ljudi pljuju po investitoru, po treneru, po igračima. Ovo su i dalje izvan svake sumnje najbolji igrači u ovoj tzv. ligi, pa čak i trener je OK, ali rezultate određuje nešto drugo.Amcho1 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:46Stanje bezmudnosti kako na terenu tako preslikano van terena u vlasništvu navijača. BEZMUDNOST i spremnost da se popljuje investitor sa etiketom kriminalca, prozivanje vlastitog kluba da je naštimao kup, pokradeni smo ali šta ima veze nismo ni zaslužili i tako u krug. Za bezmude linija lakšeg otpora je prihvatljiva, vjerojatno bilo kakva linija prihvatljiva, hraknem na svoje da se ne mučim sa težim hrakanjem na druge.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:51
Crveni,penal,ponisten gol mada opet mogli smo pokazat malo musku igru,sve ove tekme igramo kao zadnje p bezmude mada kad pogledas ove sudijske bravure u ova 4 kola zivot ti se smuci. Ovo Husref moze samo na gore izvuci,pojma nemam ko je imao ovu briljantnu ideju dovest CosicaObuca i slicne magove,vidi se da znaju likovi ligu.
Gadna je psihologija žrtve. Žrtva često samog sebe proglasi za krivca. Mora se krenuti djelovati protiv onih koji režiraju ovakve utakmice. A ne da sami sebe smatramo krivim što nas drugi kradu. Tako faktički samo radimo za konkurente, valjda će rukovodstvo kluba to razumjeti. Krajnje je vrijeme.
Duhovito, ali ako ce to pomoci tebi i meni ce. Ovdje se spominju mu*a igraca, sta su trebali ici u kost i da im daje "opravdano"MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:05Poslije kojeg njihovog gola smo igrali samouvjereno i lijepo? Prvog drugog... pa do petog?Samozdravlje je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:57Bas tako. Ponisten gol , njihov igrac igrao rukom i ujedno pravi faul. Uzdrma to ekipu, ali su nastavili. Onaj mali odbrani cudno,bordobijeli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:37Glupo je nesto napisati poslje 5-1. Ali ako cemo objektivno mi smo do crvenog bolji bili , poslje sve uzas . Sad ovo sve izgleda ružno al ova ekipa će se podići ubjedjen sam . Problem stopera opet, imaš ih kao 4/5 a ništa ne možeš uvezati . Gojkovic,Mujkic povreda , Jovic ,Paskalev van forme , Turdu bi možda trebalo probati ,Ristovski nije klasični stoper ,Beganovic danas i solidan . Danas i sutra u fazonu hebo ovo treba dici ruke od svega a od srijede planovi s kim i kako na utakmicu. Stres u pm valjda i nama svane.
ono Guliu. Start na loptu Jatte, mozda i ne bi dao drugi zuti, ali svi majmuni skocili, a jedan jos gurnu Jattu, ovaj lopov-uhljup
jedva docekao. Izrezirano je i prije utakmice. Pisali su i ovo mnogi od vas i ovo predvidjeli na ovom pdf.
Ne bih rekao i da je do nedostatka muqa, poslije njihovih golova igrali samouvjereno i lijepo. Pokradeni smo, ocekivano.
Ma nas je level saopstenje i to je to,uglavnom protiv nas.broj6 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:31Suvisno bilo sta pricati o samoj utakmici i kako smo se raspali. Ako mi kao navijaci nista ne uradimo, nema od nas nista. Klub je eto doveo pojacanja, pomisli covjek da napredujemo ali ce na kraju samo svi odustati. Gdje su sad horde, da ih 500 ode pred savez i ne da gamad da udje, nesto ce se postici, barem pritisak izvrsiti kao sto je Zeljo napravio sa zahtjevom da se VAR sudija skloni. A bojim se da se mi predajemo, sljedece kolo Rudar, bezveze protivnik i 1500 navijaca na tri tribine.
I meni je ta izmjena bezz logičnije je bilo da Jatta izadje, Djordjevic nikako ne može igrati što je Francis igrao . Ma da je crveni brzo Jatta dobio ne znamo sta bi Djordjevic uopste igrao da je Jatta ostao , vjerojatno bi Krdžalić išao naprijed. Pušiona opet, mi sve čekamo da se nešto pokrene ono uvijek isto smjeni, promjeni , daj ovog daj onog a ono duplo golo.
Majke im se na7ebem, tačno kako sam očekivao.luckystrike je napisao/la: ↑22 avg 2025, 00:34Možda nas sabrija ne bude j3bav'o u (zdrav) mozak, al' će VAR navarit' sve što mogne kontra nas.
Ne znam samo sta je bilo duhovito u mom pitanju, vec sam pitao cisto za obrazloženje, s obzirom da su nas večeras sudije milovale u odnosu na neke druge utakmice s genocidnim, pa opet nismo fasovali pet komada.Samozdravlje je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:30Duhovito, ali ako ce to pomoci tebi i meni ce. Ovdje se spominju mu*a igraca, sta su trebali ici u kost i da im daje "opravdano"MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:05Poslije kojeg njihovog gola smo igrali samouvjereno i lijepo? Prvog drugog... pa do petog?Samozdravlje je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:57
Bas tako. Ponisten gol , njihov igrac igrao rukom i ujedno pravi faul. Uzdrma to ekipu, ali su nastavili. Onaj mali odbrani cudno,
ono Guliu. Start na loptu Jatte, mozda i ne bi dao drugi zuti, ali svi majmuni skocili, a jedan jos gurnu Jattu, ovaj lopov-uhljup
jedva docekao. Izrezirano je i prije utakmice. Pisali su i ovo mnogi od vas i ovo predvidjeli na ovom pdf.
Ne bih rekao i da je do nedostatka muqa, poslije njihovih golova igrali samouvjereno i lijepo. Pokradeni smo, ocekivano.
zute i onda ih upari. Sto smo danas izgledali dobro samo do 60 min. nije do igraca, nego do kriminalaca/zlikovaca.
Da li je trebalo cuvati 1:2 ? Ja igracima nista ne zamjeram, oni koji nisu znali , sad znaju pod kolikim pritiskom se ide u BL.
Do Titule mozemo samo, ako u prvih 45 min. iskoristimo 4/5 sansi, koje moramo napraviti. Dok smo na 1/5 sansi, tesko.
Husref ?? Znati cemo 13.12. og.
Apsolutno izmjena koja je utakmicu odvela u korist borca. Kontam vadi Jatu jer mu prijeti karton i ulazi Đorđević, a ono izlazi Kyeremeh. Ganjas zaostatak vadiš jedno krilo uvodis centralnog veznog a vec imaš 2 na terenu. E jedino ako je predvidio da će Jata dobiti crveni pa da odmah pokrije sa Đorđevićem.
Preostalo nam je jedino takmicenje izmedju husrefovog "sta je tu je" i cosicevog "pa sigurno"MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:33Zna li iko ko je vise puta od Husrefa izgovorio tu famoznu "sta je tu je"
Ni ne zna mozda koje pozicije ko igra. Samo nek se nesto mjenja sta je tu je.LegendKiller je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:40Apsolutno izmjena koja je utakmicu odvela u korist borca. Kontam vadi Jatu jer mu prijeti karton i ulazi Đorđević, a ono izlazi Kyeremeh. Ganjas zaostatak vadiš jedno krilo uvodis centralnog veznog a vec imaš 2 na terenu. E jedino ako je predvidio da će Jata dobiti crveni pa da odmah pokrije sa Đorđevićem.
Fakat izmjena za rubrike šta je tu je!
Evo navodnici, ali neka nepotrebna ironija(nazovi kako hoces). Biloje slicno i u Kupu, ali nam je tad rezultat odgovarao i branili seMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:39Ne znam samo sta je bilo duhovito u mom pitanju, vec sam pitao cisto za obrazloženje, s obzirom da su nas večeras sudije milovale u odnosu na neke druge utakmice s genocidnim, pa opet nismo fasovali pet komada.Samozdravlje je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:30"Duhovito", ali ako ce to pomoci tebi i meni ce. Ovdje se spominju mu*a igraca, sta su trebali ici u kost i da im daje "opravdano"MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:05
Poslije kojeg njihovog gola smo igrali samouvjereno i lijepo? Prvog drugog... pa do petog?
zute i onda ih upari. Sto smo danas izgledali dobro samo do 60 min. nije do igraca, nego do kriminalaca/zlikovaca.
Da li je trebalo cuvati 1:2 ? Ja igracima nista ne zamjeram, oni koji nisu znali , sad znaju pod kolikim pritiskom se ide u BL.
Do Titule mozemo samo, ako u prvih 45 min. iskoristimo 4/5 sansi, koje moramo napraviti. Dok smo na 1/5 sansi, tesko.
Husref ?? Znati cemo 13.12. og.