Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Iako sam sretan zbog Željine pobjede. Željo je potpuno neutralizirao goste večera. Ipak sam ugasio TV prije izjave onog Štimca, jer je zaista bruka kako mu je igrala ekipa, a on će sigurno izjaviti neku nebulozu i tražiti opravdanje u nečemu.
Slađa je pobjeda kada neko dođe sa borbenim gardom, nego ovako kao sline, bezvojjni.
Svaka čast na pobjedi Želje... a Adžem može biti ponosan. Možda opet sada ponudi ostavku.
Slađa je pobjeda kada neko dođe sa borbenim gardom, nego ovako kao sline, bezvojjni.
Svaka čast na pobjedi Želje... a Adžem može biti ponosan. Možda opet sada ponudi ostavku.
Joj tabele, Željo prvi, Zrinjski zadnji 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Stimac je najveći ublehas. Veci i od Nalica
Kakav investitor? Stotini po redu? Uvijek kada se neko tu vrtio, ekipa bi žestoko pala.
Želji treba kvalitetan napadač, ovaj Nizozemac to nije.
-
- Kontakt:
Mislio sam da nikad ovo neću reći al i prošle sezone i sad pišem volio bi da Zeljeznicar bude prvak nego Borac .
bordobijeli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:13Mislio sam da nikad ovo neću reći al i prošle sezone i sad pišem volio bi da Zeljeznicar bude prvak nego Borac .
I ja isto.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
joj ovi sto najvise mrace poslije kiksa sad pisu ide borba za titulu, de ba ljudi hajmo malo objektivnosti idete iz krajnosti u krajnost kakva titula, mi nemamo ekipu za toga, a i da imamo ne bi nam dozvolili, kako god svaka cast momcima za ovo veceras.
Željo je stvarno fenomen. Lani pobjediše Borac i suca na Grbavici ove godine Zrinjskig i sudca. Izgleda nekad ni sudac nije dovoljan. Malo se previše kofrče ovi s Grbavice, uzmu li ih Vico i Beus na zub, ne piše im se dobro.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ništa od titula, ali za Evropu ćemo se ćerati!:)
Kako da te ne volim...
Kako da te ne volim...
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Meni je draže bilo Sarajevo kad je osvojilo nego Zrinjski, onu sezonu kad je i osvojilo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:13Mislio sam da nikad ovo neću reći al i prošle sezone i sad pišem volio bi da Zeljeznicar bude prvak nego Borac .
Zrinjski uz pomoć sudija, saveza, prije te sezone, dvije titule osvojio ispred Želje.
Pa ako možete pisati (a pišete) da će Velež ispasti, možete i za sebe da ćete osvojiti titulu 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Predivan zavrsetak izuzetno lijepog fudbalskog vikenda.
Pomeli ih.
Btw, mi i Zrinjski se "ceramo" ko ima goreg trenera, izgleda...
Selam za @rigija, cerat cemo se za opstanak
Btw, mi i Zrinjski se "ceramo" ko ima goreg trenera, izgleda...
Selam za @rigija, cerat cemo se za opstanak
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Veceras ste mogli uzivat u jos jednoj pravoj derbi utakmici izmedju Zelje i Zrinjskog, tribine dobro popunjene, odlicna atmosfera i pobjeda kao slag na tortu.
Volimo fudbal
Volimo fudbal

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
A što se ne bismo borili za titulu ako nam se ukaže prilika.grbavicka1921 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:18Ništa od titula, ali za Evropu ćemo se ćerati!:)
Kako da te ne volim...
Nemoj da navijamo za druge da neko treći ne osvoji.
Nismo Radnik ili Posušje.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Na temi FK Željezničar sam napisao detaljniji osvrt večerašnje tekme na Grbavici, a ovdje ću samo napisati da svi pogledaju navijanje večeras na Grbavici, Manijaci izdominirali, bez ijedne uvrede, psovke, nacionalizma i tih sranja. I naravno, naš kondicioni trener nije davio nikog u tunelu. Stadion je nosio igrače 90 minuta i svi smo bili kao jedan. Tako se to radi momci, učite i gledajte.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
- Kontakt:
pa neki su moj Balorda i poslije prvog kola pisali da ce iz rs ispast Rudar, a iz federacije Zeljo hahah (ps. nit sam pisao, nit mislim da ce Velez ispast)
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ne bi me ništa više na dunjaluku obradovalo da možemo, ali nemamo potrebnu municiju za toga realno....i to godinama nažalost, a nemamo ni ove sezone.ZaZelju je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:22A što se ne bismo borili za titulu ako nam se ukaže prilika.grbavicka1921 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 23:18Ništa od titula, ali za Evropu ćemo se ćerati!:)
Kako da te ne volim...
Nemoj da navijamo za druge da neko treći ne osvoji.
Nismo Radnik ili Posušje.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."