FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 245

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 24 avg 2025, 22:57

bordobijeli je napisao/la:
24 avg 2025, 22:37
Glupo je nesto napisati poslje 5-1. Ali ako cemo objektivno mi smo do crvenog bolji bili , poslje sve uzas . Sad ovo sve izgleda ružno al ova ekipa će se podići ubjedjen sam . Problem stopera opet, imaš ih kao 4/5 a ništa ne možeš uvezati . Gojkovic,Mujkic povreda , Jovic ,Paskalev van forme , Turdu bi možda trebalo probati ,Ristovski nije klasični stoper ,Beganovic danas i solidan . Danas i sutra u fazonu hebo ovo treba dici ruke od svega a od srijede planovi s kim i kako na utakmicu. Stres u pm valjda i nama svane.
Bas tako. Ponisten gol , njihov igrac igrao rukom i ujedno pravi faul. Uzdrma to ekipu, ali su nastavili. Onaj mali odbrani cudno,
ono Guliu. Start na loptu Jatte, mozda i ne bi dao drugi zuti, ali svi majmuni skocili, a jedan jos gurnu Jattu, ovaj lopov-uhljup
jedva docekao. Izrezirano je i prije utakmice. Pisali su i ovo mnogi od vas i ovo predvidjeli na ovom pdf.
Ne bih rekao i da je do nedostatka muqa, poslije njihovih golova igrali samouvjereno i lijepo. Pokradeni smo, ocekivano.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 24 avg 2025, 22:57

Ko ne zna moje mišljenje o Husrefu, a vjerujem da većina zna, neka mi uđe u komentare. Znaci, on je zadnji koji bi nas trebao voditi sada...
Međutim, sa ovim danas, i sa onim što nas čeka u narednom periodu, a zbog toga što smo jedina PRAVA prijetnja Borcu za titulu, on nema ništa. Vico će nas raznijeti!!! Ako mi nekoga od 'njih' prije ne 'raznesemo'!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 avg 2025, 22:58

relativizam je napisao/la:
24 avg 2025, 22:49
Ne palim se ja na te objave
Imaš 40,50 milja mjesečno koliko već ima da pokidas nekome noge a ne da te pravi budalom
Kakvo si sudjenje imao protiv radnika pa 4 gola protiv sloge pa 2 gola pa posusje nam zabi na našem stadionu
Ovu utakmicu smo halali i prije početka prvenstva, ali šta je sa ostalih utakmica
Go iz offsida je otjerao Zekica, odlazak Zekica oduzeta 3 boda u doboju..

Sve jasno, ponisten go nepostojeci penal nepostojeci crveni vec je poljuljao HUSREFA, i uzdrmao mu mjesto na klupi, OVO NEMA NIJAKVE VEZE SA SPORTOM

HUSICI PILAVO COLPE JUNUZOVICI ITD SUTE, novinari nesmiju da pisnu, o cemu pricamo ovde

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2025, 22:59

NazorUso je napisao/la:
24 avg 2025, 22:54
Zamisli Ristovskog kojeg su trenirali Kek, Canavaro, Bjelica, Amorim...kako gleda kad ga savjetuju Dzakmic, Cosic i Musemic ???
I to sve u 2025. godini...
Sam je kriv sto je u ovo blato dosao, to je jos lakse ko ga trenira al kad dodjes iz takvih liga u ovo blato to je zlo i sam je kriv,imao je ponude od jakih timova iz HNL i od jos mnogo timova van HR i ludjak dodje ovdje. Zekicu je pukao film prosle sezone i to svi znaju,nakon raznih izivljavanja sudija,Rozmanu se zivot smucio od izivljavanja,evo sad i Riletu to je ono sto je javno,treba napokon stvari nazvati pravim imenom.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 24 avg 2025, 22:59

riki46 je napisao/la:
24 avg 2025, 22:44
nokee je napisao/la:
24 avg 2025, 22:41
NazorUso je napisao/la:
24 avg 2025, 22:24

+ 10000
Pa zavaljen na stoperu sa 4 nazad i Ristovski izgleda smijesno, a sjecas ga se npr. u prvoj protiv Rumuna...
Ma svaku je odigrao dobro u onoj formaciji. Nece on zime dočekati u ovom blatu od lige. Strašan igrac. A evo osudise ga pitari nakon prve losije reakcije :D
Kako nekome moze pasti na pamet da u ovu ekipu dovede Husrefa Musemica po 6 ti put, meni to nikad neće u glavu uci. Pri tome promjenis formaciju na silu. Amaterizam kako god okrenes. Joj jesu mi zgadili klub, fuj.

slika

Klasični pitarluk, rile je strašan igrač, ali mu ne dajem više od 3 mjeseca prije odlaska...
Bolje da je strasni Rista napisao nesto o osjecaju ,kada te dijete ( Hrelja ) posalje po cevape :mrgreen:
Ili se jos nije vratio s cevapima :mrgreen:
Rista je prosle sezone bio najgori igrac Dinama,glavni krivac za katastrofanu sezonu Dinama a ove sezone je odlucio to ponoviti s nama. Iduce sezone Rabotnicki ukanaljuje. Balkan tour by Rista :mrgreen:

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 24 avg 2025, 23:00

NazorUso je napisao/la:
Zamisli Ristovskog kojeg su trenirali Kek, Canavaro, Bjelica, Amorim...kako gleda kad ga savjetuju Dzakmic, Cosic i Musemic ???
Sta da zamislimo tuga do Boga! Halali za ono maloprije nisam shvatio ko zezanciju jer nakon ovog poraza osjecaj je da se covjek isjece samo ako mozes malo hajde u privatne poruke

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2025, 23:01

Antikloc je napisao/la:
24 avg 2025, 22:59
riki46 je napisao/la:
24 avg 2025, 22:44
nokee je napisao/la:
24 avg 2025, 22:41

Ma svaku je odigrao dobro u onoj formaciji. Nece on zime dočekati u ovom blatu od lige. Strašan igrac. A evo osudise ga pitari nakon prve losije reakcije :D
Kako nekome moze pasti na pamet da u ovu ekipu dovede Husrefa Musemica po 6 ti put, meni to nikad neće u glavu uci. Pri tome promjenis formaciju na silu. Amaterizam kako god okrenes. Joj jesu mi zgadili klub, fuj.

slika

Klasični pitarluk, rile je strašan igrač, ali mu ne dajem više od 3 mjeseca prije odlaska...
Bolje da je strasni Rista napisao nesto o osjecaju ,kada te dijete ( Hrelja ) posalje po cevape :mrgreen:
Ili se jos nije vratio s cevapima :mrgreen:
Rista je prosle sezone bio najgori igrac Dinama,glavni krivac za katastrofanu sezonu Dinama a ove sezone je odlucio to ponoviti s nama. Iduce sezone Rabotnicki ukanaljuje. Balkan tour by Rista :mrgreen:
Gluperdo jesil vidio da je dobio 30 mil eura Dinamu sa dvije asistencije protiv Red Bull? Mada sta ti znas kakav je to tim,ti si naucio na bolje haha ti si poremecena osoba totalno,bipolarni poremecaj.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 24 avg 2025, 23:03

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 avg 2025, 22:49
Amcho1 je napisao/la:
24 avg 2025, 22:46
24 avg 2025, 21:51

Crveni,penal,ponisten gol mada opet mogli smo pokazat malo musku igru,sve ove tekme igramo kao zadnje p bezmude mada kad pogledas ove sudijske bravure u ova 4 kola zivot ti se smuci. Ovo Husref moze samo na gore izvuci,pojma nemam ko je imao ovu briljantnu ideju dovest CosicaObuca i slicne magove,vidi se da znaju likovi ligu.
Stanje bezmudnosti kako na terenu tako preslikano van terena u vlasništvu navijača. BEZMUDNOST i spremnost da se popljuje investitor sa etiketom kriminalca, prozivanje vlastitog kluba da je naštimao kup, pokradeni smo ali šta ima veze nismo ni zaslužili i tako u krug. Za bezmude linija lakšeg otpora je prihvatljiva, vjerojatno bilo kakva linija prihvatljiva, hraknem na svoje da se ne mučim sa težim hrakanjem na druge.
Tako je buraz,nemam sta vise dodati,zato kazem nadam se da ce Vico jos vise satrati nase klubove,ligu da se is.pisa kao i do sad na balijandere. Doveo je odlicne igrace za ovu ligu al izgleda valjda da ocekuju da on zabija golove,pozivaju zamisli da placa nekakve ljude da biju sudije,tragikomedija mozda im i wc popravi po kucama ili da im okreci. Nekad su to HZ radile nikakve crne uprave,direktori al doso vakat da ocekujes dankosi travu,asisistira,zabija.
Ma ne potenciram ja ni da horde biju bilo koga, ali to je navijačka skupina koja ima prostornu moč da pozovu na nešto, ali očito to pozivanje je jedino aktuelno kada treba prema vlastitom klubu nažalost. Ima li neki mozak da pozove navijače pred savez, ima li neka navijačka moč da se pokaže svijetu sad već višegodišnje orgijanje pacova iz saveza. Prvi smo kada treba razapeti nekog iz vlastite kuće, a zadnji kada ostali pišajuu po nama, to je sve ok. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 avg 2025, 23:05

Samozdravlje je napisao/la:
24 avg 2025, 22:57
bordobijeli je napisao/la:
24 avg 2025, 22:37
Glupo je nesto napisati poslje 5-1. Ali ako cemo objektivno mi smo do crvenog bolji bili , poslje sve uzas . Sad ovo sve izgleda ružno al ova ekipa će se podići ubjedjen sam . Problem stopera opet, imaš ih kao 4/5 a ništa ne možeš uvezati . Gojkovic,Mujkic povreda , Jovic ,Paskalev van forme , Turdu bi možda trebalo probati ,Ristovski nije klasični stoper ,Beganovic danas i solidan . Danas i sutra u fazonu hebo ovo treba dici ruke od svega a od srijede planovi s kim i kako na utakmicu. Stres u pm valjda i nama svane.
Bas tako. Ponisten gol , njihov igrac igrao rukom i ujedno pravi faul. Uzdrma to ekipu, ali su nastavili. Onaj mali odbrani cudno,
ono Guliu. Start na loptu Jatte, mozda i ne bi dao drugi zuti, ali svi majmuni skocili, a jedan jos gurnu Jattu, ovaj lopov-uhljup
jedva docekao. Izrezirano je i prije utakmice. Pisali su i ovo mnogi od vas i ovo predvidjeli na ovom pdf.
Ne bih rekao i da je do nedostatka muqa, poslije njihovih golova igrali samouvjereno i lijepo. Pokradeni smo, ocekivano.
Poslije kojeg njihovog gola smo igrali samouvjereno i lijepo? Prvog drugog... pa do petog?

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 24 avg 2025, 23:06

Moraš biti baš glup ili zlonamjeran pa poslije ovakvih unaprijed završenih mečeva pisati negativne komentare o igračima ili taktici.

Što reko Amaw nakon one lakrdije na Koševu kad su naši izasli s terena:"Sta ja imam komentarisati pojedinačno jel bio neki faul, korner, karton, penal, KAD SE VIDI IZ AVIONA NIJJET SUDIJA KOJI OD PRVE MINUTE IDU DA TE UNIŠTE"!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 avg 2025, 23:11

24 avg 2025, 22:59
NazorUso je napisao/la:
Sam je kriv sto je u ovo blato dosao, to je jos lakse ko ga trenira al kad dodjes iz takvih liga u ovo blato to je zlo i sam je kriv,imao je ponude od jakih timova iz HNL i od jos mnogo timova van HR i ludjak dodje ovdje. Zekicu je pukao film prosle sezone i to svi znaju,nakon raznih izivljavanja sudija,Rozmanu se zivot smucio od izivljavanja,evo sad i Riletu to je ono sto je javno,treba napokon stvari nazvati pravim imenom.
Dosao je prvenstveno jer cijeni Zekica !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 avg 2025, 23:12

Haksss je napisao/la:
24 avg 2025, 23:00
NazorUso je napisao/la:
Sta da zamislimo tuga do Boga! Halali za ono maloprije nisam shvatio ko zezanciju jer nakon ovog poraza osjecaj je da se covjek isjece samo ako mozes malo hajde u privatne poruke
Halalio, sve 5, ne brini :bih:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2025, 23:13

Alen1987 je napisao/la:
24 avg 2025, 23:06
Moraš biti baš glup ili zlonamjeran pa poslije ovakvih unaprijed završenih mečeva pisati negativne komentare o igračima ili taktici.

Što reko Amaw nakon one lakrdije na Koševu kad su naši izasli s terena:"Sta ja imam komentarisati pojedinačno jel bio neki faul, korner, karton, penal, KAD SE VIDI IZ AVIONA NIJJET SUDIJA KOJI OD PRVE MINUTE IDU DA TE UNIŠTE"!
Pa njihov cilj i jeste kao i vecini ovdje da se otjera neko ko ulaze,da u Sarajevu igraju nekakvi anonimusi i da klub bode ljudi bez novca onda je lakse manipulisati i lakse bi im sve islo. Naravno zgaditi fudbal sto vise. Mi smo izgubili bilo kakav inat, da imamo rezultate kao kone igraci bi setkali terenom a nas bi bilo 100 na utakmicama.

Kabinet1987
Kontakt:

Post Postao/la Kabinet1987 » 24 avg 2025, 23:13

Amcho1 je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la:
24 avg 2025, 21:46

Jeste da nisam noć prije dobro spavao, pa mi halalite ako je sljedeće pitanje glupo; Da li se meni čini ili nas sudija zaista nije klao kako su nas klali u genocidnoj prije, pa opet primismo pet komada?
Crveni,penal,ponisten gol mada opet mogli smo pokazat malo musku igru,sve ove tekme igramo kao zadnje p bezmude mada kad pogledas ove sudijske bravure u ova 4 kola zivot ti se smuci. Ovo Husref moze samo na gore izvuci,pojma nemam ko je imao ovu briljantnu ideju dovest CosicaObuca i slicne magove,vidi se da znaju likovi ligu.
Stanje bezmudnosti kako na terenu tako preslikano van terena u vlasništvu navijača. BEZMUDNOST i spremnost da se popljuje investitor sa etiketom kriminalca, prozivanje vlastitog kluba da je naštimao kup, pokradeni smo ali šta ima veze nismo ni zaslužili i tako u krug. Za bezmude linija lakšeg otpora je prihvatljiva, vjerojatno bilo kakva linija prihvatljiva, hraknem na svoje da se ne mučim sa težim hrakanjem na druge.
Pogodio si svu suštinu, samo ljudi teško shvataju. Imamo neprijatelje otvorene, to su savez, zeljkovici, sabrije, gigovici, dzemidzici.... Itd., a nasi ljudi pljuju po investitoru, po treneru, po igračima. Ovo su i dalje izvan svake sumnje najbolji igrači u ovoj tzv. ligi, pa čak i trener je OK, ali rezultate određuje nešto drugo.

Gadna je psihologija žrtve. Žrtva često samog sebe proglasi za krivca. Mora se krenuti djelovati protiv onih koji režiraju ovakve utakmice. A ne da sami sebe smatramo krivim što nas drugi kradu. Tako faktički samo radimo za konkurente, valjda će rukovodstvo kluba to razumjeti. Krajnje je vrijeme.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2025, 23:16

Kabinet1987 je napisao/la:
24 avg 2025, 23:13
Amcho1 je napisao/la:

Pogodio si svu suštinu, samo ljudi teško shvataju. Imamo neprijatelje otvorene, to su savez, zeljkovici, sabrije, gigovici, dzemidzici.... Itd., a nasi ljudi pljuju po investitoru, po treneru, po igračima. Ovo su i dalje izvan svake sumnje najbolji igrači u ovoj tzv. ligi, pa čak i trener je OK, ali rezultate određuje nešto drugo.

Gadna je psihologija žrtve. Žrtva često samog sebe proglasi za krivca. Mora se krenuti djelovati protiv onih koji režiraju ovakve utakmice. A ne da sami sebe smatramo krivim što nas drugi kradu. Tako faktički samo radimo za konkurente, valjda će rukovodstvo kluba to razumjeti. Krajnje je vrijeme.
:tokralju: :clap: glupom narodu je tesko shvatiti ovo sto si napisao, to je ovim zlotvorima sto sve ovo kroje i prevashodni cilj,otjerati i zgaditi fudbal nama,ljudima koju ulazu i dovode dobre igrace,trenerima,fudbalerima. Nasi mediji vise clanaka objavili da je Rile obrisao status, naslovi tipa debakl a niko da napise sta je prethodilo tom debaklu.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 24 avg 2025, 23:18

Znalo se je, da sa Husrefom nista mi necemo dobiti. Samo izgubiti vrijeme i bodove. Pa lik živi u 2000im i njegove ideje i sve.

Dodaj na to jos ovaj krkanluk saveza i imaš evo od borbe za titulu, borbu za opstanak.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 24 avg 2025, 23:19

Raspali smo se prije nego je iko to mislio.

Jel previse trazimo, da bi ovo dobili?

Da li ce NEKO NAPOKON, preuzeti odgovornost a da to nije ZZ ?

slika

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 avg 2025, 23:23

24 avg 2025, 23:13
Alen1987 je napisao/la:
24 avg 2025, 23:06

Pa njihov cilj i jeste kao i vecini ovdje da se otjera neko ko ulaze,da u Sarajevu igraju nekakvi anonimusi i da klub bode ljudi bez novca onda je lakse manipulisati i lakse bi im sve islo. Naravno zgaditi fudbal sto vise. Mi smo izgubili bilo kakav inat, da imamo rezultate kao kone igraci bi setkali terenom a nas bi bilo 100 na utakmicama.
Bojim se da ce na kraju I uspjeti.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 avg 2025, 23:26

HyperOS je napisao/la:
24 avg 2025, 23:19
Raspali smo se prije nego je iko to mislio.

Jel previse trazimo, da bi ovo dobili?

Da li ce NEKO NAPOKON, preuzeti odgovornost a da to nije ZZ ?

slika
12 golova u 4 teke primiti pa da je 11 Melunovica na terenu to se nebi desilo.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 avg 2025, 23:27

Naprijed smo prejaki, problem je sredina, koja ce se rijesiti povratkom Mamasa i Cimirota. Jatta nije jos uvijek zreo za ove lige i sudjenje u njoj. Paskalev i Kupresak slabi u ovoj formaciji od 4 pozadi, pogotovo ovaj prvi.. te dvije pozicije su nam najslabije. Ima jos dosta da se igra....

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa i 27 gostiju.