Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Cambiaso nastavlja biti govedo. Koliko smo samo crvenih dobijali ovako u zadnje 3 godine.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zabija Vlaha. Treba ga ostaviti 

Zadnja izmjena: J1897, dana/u 24 avg 2025, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakav si ti glupan Kambijazo grob te yebo, Kenan je strašan fudbaler, možda i najbolji trenutno u Seriji A
Bravo Dušane
Bravo Dušane
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Cambiaso je kretencina!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bolje se s njim dogovorit za platu , nego ga prodat i dat 50-60 miliona za Muanija ,Hojlunda ili tako sta. Imas dva top napadaca , David moze igrat i iza tako da po meni je glup potez da po svaku cijenu se rijese Vlahovica i dovedu zamjenu koja je bara bara s njim.
Tobejarabi,ne slušaj ih Dušane,idi samo idi!!
Ma apsolutno, Dusan je odlican napadač kojem treba malo samopouzdanja i pristojna ekipa. Kad čujem da treba ici za 20 M i to u rivale ospem se. Sjesti i dogovoriti se s njim.zalayeta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:32Bolje se s njim dogovorit za platu , nego ga prodat i dat 50-60 miliona za Muanija ,Hojlunda ili tako sta. Imas dva top napadaca , David moze igrat i iza tako da po meni je glup potez da po svaku cijenu se rijese Vlahovica i dovedu zamjenu koja je bara bara s njim.
Glupi Cambiaso ce propustiti inter.
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
On ne zeli da produzi kako sam skontao vec zeli da mu istekne ugovor, pa da negdje potpise i dobije automatski bonus od 10-15 mil za potpis.zalayeta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:32Bolje se s njim dogovorit za platu , nego ga prodat i dat 50-60 miliona za Muanija ,Hojlunda ili tako sta. Imas dva top napadaca , David moze igrat i iza tako da po meni je glup potez da po svaku cijenu se rijese Vlahovica i dovedu zamjenu koja je bara bara s njim.
Vi ljudi materemi kao da niste gledali levata kako igra u Juventusu!! Kakav lik ima prijem lopte,pas i završnicu!! O odnosu sa navijačima i **** na terenu da ne pričamo!!
-
- Kontakt:
Ovo je ono cemu su se svi potajno nadali, a to je da Kenan postane igrac koji moze sam donijeti bodove.
Sto se Dusana tice, svaka cast na golovima u zadnje vrijeme, ali koliko nam je zivaca pokidao u zadnje dvije sezone, i pogotovo s obzirom na to kolika mu je plata...samo neka ide. Njegov prvi dodir ce vjerovatno ostati tragikomedija do kraja karijere.
Sto se Dusana tice, svaka cast na golovima u zadnje vrijeme, ali koliko nam je zivaca pokidao u zadnje dvije sezone, i pogotovo s obzirom na to kolika mu je plata...samo neka ide. Njegov prvi dodir ce vjerovatno ostati tragikomedija do kraja karijere.
Zadrzati Dusana, dovesti Zhegrovu i veznjaka s malo vizije i imamo dobru ekipu.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva ludjacka glava Bremera!!! Lik ide u svaki duel kao da se nikad nije povrijedio 

Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Hvala Bremeru na onoj intervenciji u 47. minutu kada je čist gol spasio. Najveće pojačanje je njegov povratak, ubjedljivo najbolji štoper u ligi.
Šta reći za onu glupost Kambijaza, koliko glup moraš biti ono da uradiš a nemamo nikog na lijevoj strani da ga zamjeni, jedino brat Mekeni će sad to igrati i zakrpiti.
Raduje gol Džonatana, Kenan strašan sa dvije asistencije i ona dva šuta, najbolji igrač lige mali već sad
Idemo jako i protiv Đenove prije ove mrtve reprezentativne pauze
Šta reći za onu glupost Kambijaza, koliko glup moraš biti ono da uradiš a nemamo nikog na lijevoj strani da ga zamjeni, jedino brat Mekeni će sad to igrati i zakrpiti.
Raduje gol Džonatana, Kenan strašan sa dvije asistencije i ona dva šuta, najbolji igrač lige mali već sad
Idemo jako i protiv Đenove prije ove mrtve reprezentativne pauze
MANIJACI JUG 1987
Nevjerovatno koliko je falio. Tudor neobjasnjivo dao kapitensku Locatelliu umjesto njemu, pogotovo jer ce on cesto izlaziti iz igre, apsolutni lider i uz Kenana najvazniji igrač Juventusa. Sigurnost koju on odaje možeš osjetiti preko tv-a, a tek mogu misliti suigračima.
Šteta što Cambiaso ne ode u city za 65M, to se nikada vise nece ponuditi, momak ima mentalne probleme i godinu dana trpimo njegove gluposti, na svaku finu stvar koju uradi doda dvije horor, sjetimo se koliko je golova lani poklonio. Veliki duznik je ekipi. Kazniti ga novcano jer ce propustiti inter, ali mozda je i bolje s ovakvim odnosnom.
Mario odličan kod gola, ima fin okret i progresiju s loptom, vec vidjeno protiv BVB-a. I Koop konačno malo pristojan od ulaska.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma netreba sada previse letjeti Ali ovdje Ima potencijala i ovo moze i mora hos bolje.
Uvjerit cete se ako vec niste da David nece biti nista bolji od Dusana kad ekipa ne bude stvarala nista i patila se kao dobar dio tekme veceras kruzenjem okolo. Zapravo odigrao je lose vec da se to mozete uvjeriti. Veznjak i Zhegrova i po meni bi to bio masivan upgrade na ovo sto imamo.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja zadovoljan premijerom...trka, borbenost, uz malo srece moglo je biti i vise golova, ali sta je tu je...25 udaraca, u okvir 8...
Cambiaso gluspon, nije prvi puta..
Bremer, dobro dosao nazad armirani beton...da su dali i 80m za njega, ne bi bilo puno..
Yildiz je buducnost....ni 500m nije dovoljno...taj igrac pravi razliku...
David je zabio, to je najvaznije...
U sredini MORAJU igrati trojica...
Genovu moramo dobiti, pa onda glupa repka pauza...pa sektasi...
Cambiaso gluspon, nije prvi puta..

Bremer, dobro dosao nazad armirani beton...da su dali i 80m za njega, ne bi bilo puno..

Yildiz je buducnost....ni 500m nije dovoljno...taj igrac pravi razliku...
David je zabio, to je najvaznije...

U sredini MORAJU igrati trojica...
Genovu moramo dobiti, pa onda glupa repka pauza...pa sektasi...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.