FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja bih ih vratio u vrijeme zakasnjelih kvartalnih placanja
B ekipa ne bi primila 20 golova u 5 utakmica
B ekipa ne bi primila 20 golova u 5 utakmica
Pobjedili utakmicu sto su bili bolji tim ili zato sto boracevi igraci posle 50 minute nisu mogli hodat a u tom trenutku imali su oko 58 utakmica. NA FER SUDJENJU U PRVIH 50 Min borac je bio dosta bolji i vodio 0-1..Lucas je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:21Kone u aprilu igrale protiv Borca, Njegomirovica, njegovih pomocnika i VARa i opet pobjedili 2:1.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:19Evo sudija i komšiluk handri pa opet vode 2:0mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:14Opet da ponovim da je za ovako visok rezultat zasluzan sudija,medjutim.balerinama treba ocitati lekciju i objasniti da Hus voli cesto peticu primiti,doziviti debakl i nakon toga ide svaka tekma gora i gora,da im se objasni da ce nekome biti sve hebano jer nije normalno da od bilo koga 5 primamo.
Ista stvar sa zrinjskim ljudima evropa uzvukla svaku kap snage i sad se poredi to sa borcem gdje ti ponisti go kod 2-1 gdje ti svirne penal nepistojeci gdje ti iskljuci igraca i na kraju sudija dobije 0 utakmica suspenzije i ocjenu 8,5
Naravno da oni nece karat zelju jer on nije opasnost po VICU I BEUSA, Mirvic je problem STO IMA NOVAC koji zaradjuje Van BIH, i nece u njihove seme, NATAVNO OVO JE JEDINI NACIN KAKO GA MOGU OTJERAT, tacnije NATJERAT DA DIGNE RUKE OD NAS..
Naravno, MISIMOVIC nije postavio sliku 5:1 jer je borac igrao dobro nadigrao FK SARAJEVO dobrom igrom vec upravo da podpali jos vise vatru i da se sto vise vrsi pritisak na MIRVICA HUSREFA IGRACE..
BORAC NITI ZRINJSKI SE NEMAJU CIM FALIT OSIM VICOM BEUSOM I SUDJENJEM.
KO MISLI DA BI SUDIJA SVIRNO CRVENI (2 zuta) igracima birca zrinjskog za ona dva starta on je lud
IL NEK POGLEDA
kvrzic lulic
I ono gazenje. U mostaru u 16tercu kad sudija svira slobodan udarac..
Momci molim vas, psovanje sagovornicima je strogo zabranjeno, slagali se iili ne sa njihovim misljenjem. Svi koji to rade bice sankcionisani. Hvala.
Ma svaku je odigrao dobro u onoj formaciji. Nece on zime dočekati u ovom blatu od lige. Strašan igrac. A evo osudise ga pitari nakon prve losije reakcijeNazorUso je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:24+ 10000nokee je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:19Znaci zavalio si kompletnu odbranu. Jednostavno su se doveli igraci za formaciju sa wing bekovima.
Imas osiguraca Gojkovic ili Turda desno Ristovski lijevo Jovic ili Mujkic i wb Beganovic i Kupresak.
Promjenom formacije Husref je upario zamisli Ristovskog i Paskaleva kao stopere??u formaciji sa 4 nazad Ristovski moze biti samo RB.
Kupresak ne moze kvalitetno odgovoriti na LB kao na WB jer jednostavno uvijek ima ko da ga pokrije kad je na wb. Zato i jeste eksplodirao kod Zekica sa 3 5 2
Pa zavaljen na stoperu sa 4 nazad i Ristovski izgleda smijesno, a sjecas ga se npr. u prvoj protiv Rumuna...

Kako nekome moze pasti na pamet da u ovu ekipu dovede Husrefa Musemica po 6 ti put, meni to nikad neće u glavu uci. Pri tome promjenis formaciju na silu. Amaterizam kako god okrenes. Joj jesu mi zgadili klub, fuj.
Bilo je utakmica u bl gdje smo dobijali po 10 kartona, pa smo izlazili sa pobjedom.
Danas 3 zuta, od toga jatta dva.
Prije se nije moglo gore igrati, danas smo imali 3 stoposto sanse i ponisten cist gol.
I primimo peticu.
Treba reci da nas kolju gore jace, manje cemo primiti golova
Danas 3 zuta, od toga jatta dva.
Prije se nije moglo gore igrati, danas smo imali 3 stoposto sanse i ponisten cist gol.
I primimo peticu.
Treba reci da nas kolju gore jace, manje cemo primiti golova
-
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:41Ma svaku je odigrao dobro u onoj formaciji. Nece on zime dočekati u ovom blatu od lige. Strašan igrac. A evo osudise ga pitari nakon prve losije reakcijeNazorUso je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:24+ 10000nokee je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:19
Znaci zavalio si kompletnu odbranu. Jednostavno su se doveli igraci za formaciju sa wing bekovima.
Imas osiguraca Gojkovic ili Turda desno Ristovski lijevo Jovic ili Mujkic i wb Beganovic i Kupresak.
Promjenom formacije Husref je upario zamisli Ristovskog i Paskaleva kao stopere??u formaciji sa 4 nazad Ristovski moze biti samo RB.
Kupresak ne moze kvalitetno odgovoriti na LB kao na WB jer jednostavno uvijek ima ko da ga pokrije kad je na wb. Zato i jeste eksplodirao kod Zekica sa 3 5 2
Pa zavaljen na stoperu sa 4 nazad i Ristovski izgleda smijesno, a sjecas ga se npr. u prvoj protiv Rumuna...
Kako nekome moze pasti na pamet da u ovu ekipu dovede Husrefa Musemica po 6 ti put, meni to nikad neće u glavu uci. Pri tome promjenis formaciju na silu. Amaterizam kako god okrenes. Joj jesu mi zgadili klub, fuj.

Klasični pitarluk, rile je strašan igrač, ali mu ne dajem više od 3 mjeseca prije odlaska...
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
- Kontakt:
Evo i Ristovski objavio dobrodosli u amatersku Premijer ligu,naravno mediji ni jednu rijec,onda neko ovdje priziva nekakve klasne stopere,igrace pa ljudi izgube volju za fudbalom nakon dvije tekme,nije im do zivota. Nema ovdje hajra dok su ovi ljudi na celu saveza,dobro su zajahali i puskom oh niko nece otjerati,nadam se da ce se jos vise izivljavati jer ovaj narod nije za boljeg,treba satrat ove bosnjacke klubove kao sto to rade evo 4 godine. Idi Rile sto dalje,Ademe,Guli nije ovo liga za normalne.
Jaka utakmica za kladioničare, Boga mi
Stanje bezmudnosti kako na terenu tako preslikano van terena u vlasništvu navijača. BEZMUDNOST i spremnost da se popljuje investitor sa etiketom kriminalca, prozivanje vlastitog kluba da je naštimao kup, pokradeni smo ali šta ima veze nismo ni zaslužili i tako u krug. Za bezmude linija lakšeg otpora je prihvatljiva, vjerojatno bilo kakva linija prihvatljiva, hraknem na svoje da se ne mučim sa težim hrakanjem na druge.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:51Crveni,penal,ponisten gol mada opet mogli smo pokazat malo musku igru,sve ove tekme igramo kao zadnje p bezmude mada kad pogledas ove sudijske bravure u ova 4 kola zivot ti se smuci. Ovo Husref moze samo na gore izvuci,pojma nemam ko je imao ovu briljantnu ideju dovest CosicaObuca i slicne magove,vidi se da znaju likovi ligu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:46Jeste da nisam noć prije dobro spavao, pa mi halalite ako je sljedeće pitanje glupo; Da li se meni čini ili nas sudija zaista nije klao kako su nas klali u genocidnoj prije, pa opet primismo pet komada?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ima li ikakvih sankcija na onoj temi premijer lige života ti? Evo ti onog boatenka svaku utakmicu Sarajeva orgija tamo sa presuđenim ratnim zločincem karadžićem/dabićem, i na taj način najgnisnije vrijeđa ljude koji su bili žrtve istog, i haj ti meni objasni kako da ja njemu ne hebem mrtve kad očigledno vi ne obraćate pažnju na takve stvari
- kupus army
- Kontakt:
Nažalost mi smo toliko razjedinjeni da nemamo nikakvu snagu, ka.rat će nas narednih 7 godina još, jer će Vico biti tu i narednih 7 godina, osjetili su krv, a da stvar bude gora Horde Zla kao grupa koja je mogla da zaštiti interese kluba nema više snagu. Na stranu sve kradje treba priznati da smo i mi loše ili bolje rečeno užasno selektirani, katastrifalno fizički spremni i sa debilom Mirvićem na čelu nećemo milimetra napredovati i u normalnim okolnostima.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
+1pitara je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:47Ima li ikakvih sankcija na onoj temi premijer lige života ti? Evo ti onog boatenka svaku utakmicu Sarajeva orgija tamo sa presuđenim ratnim zločincem karadžićem/dabićem, i na taj način najgnisnije vrijeđa ljude koji su bili žrtve istog, i haj ti meni objasni kako da ja njemu ne hebem mrtve kad očigledno vi ne obraćate pažnju na takve stvari
-
- Kontakt:
Tako je buraz,nemam sta vise dodati,zato kazem nadam se da ce Vico jos vise satrati nase klubove,ligu da se is.pisa kao i do sad na balijandere. Doveo je odlicne igrace za ovu ligu al izgleda valjda da ocekuju da on zabija golove,pozivaju zamisli da placa nekakve ljude da biju sudije,tragikomedija mozda im i wc popravi po kucama ili da im okreci. Nekad su to HZ radile nikakve crne uprave,direktori al doso vakat da ocekujes dankosi travu,asisistira,zabija.Amcho1 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:46Stanje bezmudnosti kako na terenu tako preslikano van terena u vlasništvu navijača. BEZMUDNOST i spremnost da se popljuje investitor sa etiketom kriminalca, prozivanje vlastitog kluba da je naštimao kup, pokradeni smo ali šta ima veze nismo ni zaslužili i tako u krug. Za bezmude linija lakšeg otpora je prihvatljiva, vjerojatno bilo kakva linija prihvatljiva, hraknem na svoje da se ne mučim sa težim hrakanjem na druge.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:51Crveni,penal,ponisten gol mada opet mogli smo pokazat malo musku igru,sve ove tekme igramo kao zadnje p bezmude mada kad pogledas ove sudijske bravure u ova 4 kola zivot ti se smuci. Ovo Husref moze samo na gore izvuci,pojma nemam ko je imao ovu briljantnu ideju dovest CosicaObuca i slicne magove,vidi se da znaju likovi ligu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:46
Jeste da nisam noć prije dobro spavao, pa mi halalite ako je sljedeće pitanje glupo; Da li se meni čini ili nas sudija zaista nije klao kako su nas klali u genocidnoj prije, pa opet primismo pet komada?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 avg 2025, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
Ne palim se ja na te objave
Imaš 40,50 milja mjesečno koliko već ima da pokidas nekome noge a ne da te pravi budalom
Kakvo si sudjenje imao protiv radnika pa 4 gola protiv sloge pa 2 gola pa posusje nam zabi na našem stadionu
Ovu utakmicu smo halali i prije početka prvenstva, ali šta je sa ostalih utakmica
Imaš 40,50 milja mjesečno koliko već ima da pokidas nekome noge a ne da te pravi budalom
Kakvo si sudjenje imao protiv radnika pa 4 gola protiv sloge pa 2 gola pa posusje nam zabi na našem stadionu
Ovu utakmicu smo halali i prije početka prvenstva, ali šta je sa ostalih utakmica
Ima li iko blizak klubu, blizak Husrefu, Cosicu da ga upit kako je moguće da je Yata od početka sezone uklizao 245 puta???
Max Allegri
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja danas pročitah ovdje za Ristovskog da je qarina. Evo @nokee bukvalno nacrtao da je čovjek zavaljen u ovoj formaciji, ali opet jedan od rijetkih kojem bih danas uz Mlinarića dao prolaznu ocjenu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:46Evo i Ristovski objavio dobrodosli u amatersku Premijer ligu,naravno mediji ni jednu rijec,onda neko ovdje priziva nekakve klasne stopere,igrace pa ljudi izgube volju za fudbalom nakon dvije tekme,nije im do zivota. Nema ovdje hajra dok su ovi ljudi na celu saveza,dobro su zajahali i puskom oh niko nece otjerati,nadam se da ce se jos vise izivljavati jer ovaj narod nije za boljeg,treba satrat ove bosnjacke klubove kao sto to rade evo 4 godine. Idi Rile sto dalje,Ademe,Guli nije ovo liga za normalne.
-
- Kontakt:
To je za njega jedno veliko nista,rekao covjek ono sto o ovoj ligi misli 99 posto igraca,balijanderi naravno skrenu sa poente pa pricaju o formacijama i svemu onome sto nije bitno u ovoj situaciji. Evo zapamti sta ti kazem,uskoro ce ti u evropu samo ici Borac,Zrinjski,Sloga,Radnik zivi bili pa vidjeli,to im je cilj i to ce ostvariti.relativizam je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:49Ne palim se ja na te objave
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 24 avg 2025, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Zamisli Ristovskog kojeg su trenirali Kek, Canavaro, Bjelica, Amorim...kako gleda kad ga savjetuju Dzakmic, Cosic i Musemic ???
I to sve u 2025. godini...
I to sve u 2025. godini...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
“sta je tu je”
Boli i Husrefa tuki, zna i on da ce trajati jednu polusezonu mozda koju utakmicu vise i opet uzeti keš i lagano na odmor.
Sramota je i sudenje i Vico sve to, ali sramota je brate i ovo sto nam nas Mirvah radi vec 5 godina, pa postali smo predmet sprdnje na raznoraznim osnovama.
Boli i Husrefa tuki, zna i on da ce trajati jednu polusezonu mozda koju utakmicu vise i opet uzeti keš i lagano na odmor.
Sramota je i sudenje i Vico sve to, ali sramota je brate i ovo sto nam nas Mirvah radi vec 5 godina, pa postali smo predmet sprdnje na raznoraznim osnovama.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amkeivke, DzemoSmjecanin, Hajdeee, Kyle88, MokraKifla, SamoDaKazeem, TETRAPAK i 53 gosta.