NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NazorUso
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NazorUso » 24 avg 2025, 22:26

Nema na cemu momci.
Nece nazalost, snimao samo Savez, nasi nisu, nezz zasto, sinoc i ja saznam da nece biti prenosa.
Po meni najbolji Fontemachi, a nas Olovljak mu menadzer 😁
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 avg 2025, 22:28

NazorUso je napisao/la:
24 avg 2025, 22:26
Nema na cemu momci.
Nece nazalost, snimao samo Savez, nasi nisu, nezz zasto, sinoc i ja saznam da nece biti prenosa.
Fontemachi je premijerligaski igrac, ne za top ekipe ali sigurno moze igrati u ovima iz donjeg dijela tabele. Mene je iznenadilo sto je ostao, a on jos prvi produzi ugovor cim je zavrsila sezona i to se dogovorili za sekundu.

Plus sto je u prvoj polusezoni igrao i beka i stopera te na obe pozicije bio podjednako dobar, a u sredini je beton.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 25 avg 2025, 00:59

NazorUso je napisao/la:
Nema na cemu momci.
Momcina si i hvala ti sto si se javio na nasu temu :bih:

Sretno vam u nastavku prvenstva i bujrum u herojski Bihac
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 25 avg 2025, 10:10

Odlično otvorenje sezone, osvojiti tri boda na gostovanju kod prošlogodišnjeg prvaka je odličan početak.

Čestitke igračima i treneru koji ni meni nije ulijevao dovoljno povjerenja, ali dok god me demantuje ima moju podršku.

Treba ići iz utakmice u utakmicu, iduće gostovanje je u Konjicu, a Igman je pobjedom u Gabeli pokazao da su po svemu sudeći tvrd orah. Bio bih i više nego zadovoljan bodom iz Konjica.

Bitno je naglasiti da u Olovu nismo bili kompletni, tako da sa širim rosterom igrača možemo zasigurno biti još stabilniji.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 25 avg 2025, 10:26

Odlična 3 boda veoma bitna da se pozitiva oko kluba prenese na teren. Da li će se snimak gola moći uzeti od saveza jer su samo oni snimali?

I naravno idemo sada u Konjic da im uzmemo svu municiju :mrgreen: :bih:

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 25 avg 2025, 10:27

Žeric OUT

IstokZapad
Kontakt:

Post Postao/la IstokZapad » 25 avg 2025, 14:46

Jedan od najznačajnijih rezultata otvaranja sezone stigao je iz Olova, gdje je Jedinstvo savladalo aktuelnog prvaka Stupčanicu rezultatom 1:0.
Velike zasluge za ovakav početak idu treneru Nedžadu Žeriću, koji je odlično pripremio svoju ekipu i taktički nadmudrio rivala. Njegovi izabranici odigrali su disciplinovano, strpljivo i hrabro, a nagrada je stigla u vidu tri boda na jednom od najtežih gostovanja u ligi.
Potpuno zasluženo, titula trenera kola odlazi u Bihać, tačnije Nedžadu Žeriću!
Čestitamo👏
slika

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 25 avg 2025, 16:02

Ja ni u snu nisam očekivao pobjedu, potajno sam se nadao x-u. Ovo je iznad mojih očekivanja i svaka im cast. Bod protiv Igmana bi bio odlican rezultat. Zelim im puno sreće !!! :tokralju:

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 25 avg 2025, 16:50

Prošle sedmice su počeli sa salijevanjem betona za stope reflektora na pomoćnom terenu.

slika

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 25 avg 2025, 17:01

Sve napreduje. Neopisiv osjecaj. Hvala upravi koja radi napokon kako treba, koja je obezbijedila sve ove uslove. Pripremiti se za Igman, ici utakmicu po utakmicu. Ne smijemo se uzdizati. Sto prije zavrsiti taj pomocni, bice sve puno lakse

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 25 avg 2025, 17:08

Ni u kojem slučaju se ne treba uzdizati, treba ići utakmicu po utakmicu i gledati da skupimo što više bodova u prvom dijelu sezone.

Ali moram reći da je bitno da rezultati na terenu prate ove rezultate vezane za infrastrukturu i organizaciju u klubu.

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 25 avg 2025, 17:18

NazorUso je napisao/la:
Nema na cemu momci.
Možeš li još nešto više reći o nama? Kako smo gol dali? Jel bila neka akcija ili na sreću ufuljali?

ordedelmale
Kontakt:

Post Postao/la ordedelmale » 25 avg 2025, 18:39

gattuso1919 je napisao/la:
25 avg 2025, 17:18
NazorUso je napisao/la:
Nema na cemu momci.
Možeš li još nešto više reći o nama? Kako smo gol dali? Jel bila neka akcija ili na sreću ufuljali?

Akcija,vrlo lijepa, povratna čini mi se Mahmuda i Halilagic precizno sa 15ak metara.
Stupcanica izgubila dosta lopti na pogresnim pasovima, Jedinstvo u defanzivi strasno(i vezni red i odbrana) ukrali su mnogo lopti iz nogu,stoperi izrazito visoki,glavama očistili svaki centarsut

Treba dodati da je Stupcanica imala par finih šansi pored same stative,ali Jedinstvo hrabro i čvrsto odigralo.Iznenadjenje apsolutno i čestitam😁
Hz

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 25 avg 2025, 18:59

ordedelmale je napisao/la:
25 avg 2025, 18:39
25 avg 2025, 17:18
NazorUso je napisao/la:
Nema na cemu momci.

Akcija,vrlo lijepa, povratna čini mi se Mahmuda i Halilagic precizno sa 15ak metara.
Stupcanica izgubila dosta lopti na pogresnim pasovima, Jedinstvo u defanzivi strasno(i vezni red i odbrana) ukrali su mnogo lopti iz nogu,stoperi izrazito visoki,glavama očistili svaki centarsut

Treba dodati da je Stupcanica imala par finih šansi pored same stative,ali Jedinstvo hrabro i čvrsto odigralo.Iznenadjenje apsolutno i čestitam😁
Hvala na komentaru
Vama puno srece , da poremetite planove Slobodi i Celiku, nesto su se previse " uzhebali" . I mi cemo im probati max otezati

BihackiMangup
Kontakt:

Post Postao/la BihackiMangup » 25 avg 2025, 19:30

23 avg 2025, 17:52
JuventinoBihac je napisao/la:
23 avg 2025, 17:47
zna li ko gdje onaj momak iz zvezde? Protiv Sloge u pripremnoj utakmici je bio najbolji igrac
Objavila je stranica na instagramu da mu nisu papiri riješeni. Ako misliš na Brankovića. Nisu njemu, Camapni i Kneževiću. Onaj Stijepić golman je ozlijeđen

Edit: ruku bih u vatru stavio da će ove današnje utakmice biti sve 1. Na poluvremenu sve 2 :wave: Baš bi nam valjalo da Vitez danas pobjedi u Gračanici i iduće kolo kod kuće uzme bod Stupčanici pa da sa 4 boda dolaze u Bihać :think:
Stijepić je poceo dolaziti na treninge prve ekipe, branio je prvo kolo omladinske lige za juniore. Nije primio gol valjda su pobjedili 4:0. Juniora ima par kvalitetni, a posebno bih izdvoio Muhameda Atajića koji je dosao iz omladinskih selekcija Veleža gdje je prema mom saznanju bio kapiten i vodeći igrač. Momak je rodom iz Krupe i stvarno igra fantastično. Treba mu dati priliku u prvoj ekipi.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 25 avg 2025, 22:05

Danas su krenuli sa postavljanjem ivičnjaka pored atletske staze uz zapadnu tribinu, sutra ce ih nastaviti.

Ograda je postavljena iza gola do medrese i spojena je sa istocnom i zapadnom tribinom.

Po pricama, klupe za rezervne igrace bi trebale da budu "jedna vrsta fotelja" nece biti obicne stolice.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 25 avg 2025, 22:49

I ove sezone svaki bod je naročito bitan jer je 12 bodova manje u igri...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 14 gostiju.