Pobjeđivali smo i mi i sudije i borac i to bez tvoje formacije. A vidimo sta nam tvoja famozna formacija donosi.Lucas je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:21Kone u aprilu igrale protiv Borca, Njegomirovica, njegovih pomocnika i VARa i opet pobjedili 2:1.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:19Evo sudija i komšiluk handri pa opet vode 2:0mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:14Opet da ponovim da je za ovako visok rezultat zasluzan sudija,medjutim.balerinama treba ocitati lekciju i objasniti da Hus voli cesto peticu primiti,doziviti debakl i nakon toga ide svaka tekma gora i gora,da im se objasni da ce nekome biti sve hebano jer nije normalno da od bilo koga 5 primamo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
+ 10000nokee je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:19Znaci zavalio si kompletnu odbranu. Jednostavno su se doveli igraci za formaciju sa wing bekovima.
Imas osiguraca Gojkovic ili Turda desno Ristovski lijevo Jovic ili Mujkic i wb Beganovic i Kupresak.
Promjenom formacije Husref je upario zamisli Ristovskog i Paskaleva kao stopere??u formaciji sa 4 nazad Ristovski moze biti samo RB.
Kupresak ne moze kvalitetno odgovoriti na LB kao na WB jer jednostavno uvijek ima ko da ga pokrije kad je na wb. Zato i jeste eksplodirao kod Zekica sa 3 5 2
Pa zavaljen na stoperu sa 4 nazad i Ristovski izgleda smijesno, a sjecas ga se npr. u prvoj protiv Rumuna...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Igrali smo i mi pa dobismo dva puta u BL kad se vec toga hvatas,uostalom.oni imaju ono sto mi nemamo,zar,trud svih 90 min. Sad ce vam Husref pokazati kako poredat igrace i naci im pozicije,kako ce hebat lafo igracima nesto i slicne nebulozeLucas je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:21Kone u aprilu igrale protiv Borca, Njegomirovica, njegovih pomocnika i VARa i opet pobjedili 2:1.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:19Evo sudija i komšiluk handri pa opet vode 2:0mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:14Opet da ponovim da je za ovako visok rezultat zasluzan sudija,medjutim.balerinama treba ocitati lekciju i objasniti da Hus voli cesto peticu primiti,doziviti debakl i nakon toga ide svaka tekma gora i gora,da im se objasni da ce nekome biti sve hebano jer nije normalno da od bilo koga 5 primamo.
Zekicu jedino zamjeram sto nas je ukanalio sa fizickom (ne)spremom i igrackim kadrom za svoj sistem i pokupio se ko zadnja pizda na pocetku sezone.
-
- Kontakt:
Šta smo mi samo Bogu skrivili pa je baš nas morao zapasti najveći retard koji je haman vodio bilo kakav kolektiv/sportski klub....sve je ovo od njega i zbog njega nesposobna i maloumna...
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 24 avg 2025, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Moze samo ovo:mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:25Igrali smo i mi pa dobismo dva puta u BL kad se vec toga hvatas,uostalom.oni imaju ono sto mi nemamo,zar,trud svih 90 min. Sad ce vam Husref pokazati kako poredat igrace i naci im pozicije,kako ce hebat lafo igracima nesto i slicne nebuloze

- luckystrike
- Kontakt:
Ovog mongoloida ako moderacija neće ukloniti, ja apelujem na svakog ko drži do sebe da više ne piše ovdje.
šta šta je, je*em ti
Kuda ce?
-
- Kontakt:
Ma hebo i njega, mada da nas vodi Abramovic nece nam dati da mrdnemo, doslo je vrijeme da kad vide tablu Sarajevo dobiju bjesnilo kolektivno.BordoArmy88 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:26Šta smo mi samo Bogu skrivili pa je baš nas morao zapasti najveći retard koji je haman vodio bilo kakav kolektiv/sportski klub....sve je ovo od njega i zbog njega nesposobna i maloumna...
Na poluvremenu Jatta i Kyremeh zuti, jedan igra krilo/napad, drugi sluzi za destrukciju igre i ulazi u puno vise duela i samim time rizikuje vise za karton. Sasvim logicno ga je bilo izbaciti, jer je imao vise startova i dobio bezveze zuti i znalo se da se ceka prvi naredni start za crveni. Znaci nije bilo 7 igraca sa zutim nego 2. I vadis igraca koji ima manje sanse za crveni. Sta je tu...fks74 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:04Ne možeš sve izvesti ko dobije karton.
Edit: Sta radi azra na klupi, ako sam dobro vidio?
Zadnja izmjena: maroon46, dana/u 24 avg 2025, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sa modernim i njihovih 3-5-2, oprastali smo se od titule u oktobru, 20 bodova bili na kraju u zaostatku za prvim. Jedna od tih modernih ubleha je trenutno zadnja u Hrvatskoj, 0 golova u 4 kola.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:24Pobjeđivali smo i mi i sudije i borac i to bez tvoje formacije. A vidimo sta nam tvoja famozna formacija donosi.
Vjerujem da ce ova ekipa sa ovako iskusnim strucnjakom na klupi na kraju izboriti opstanak.
You are someone else I am still right here
Mi do derbija moramo sve dobiti.
Mi smo se od titule izgleda oprostili u Avgustu da ne cekamo Oktobar...Lucas je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:33Sa modernim i njihovih 3-5-2, oprastali smo se od titule u oktobru, 20 bodova bili na kraju u zaostatku za prvim. Jedna od tih modernih ubleha je trenutno zadnja u Hrvatskoj, 0 golova u 4 kola.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:24Pobjeđivali smo i mi i sudije i borac i to bez tvoje formacije. A vidimo sta nam tvoja famozna formacija donosi.
Hoce Husa ove petobe na strani
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sa tvojom formacijom se oprastamo u augustu. Nego kad smo kod modernih, sto to Husref ne dobaci bar do Marsonije ili Cibalije?Lucas je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:33Sa modernim i njihovih 3-5-2, oprastali smo se od titule u oktobru, 20 bodova bili na kraju u zaostatku za prvim. Jedna od tih modernih ubleha je trenutno zadnja u Hrvatskoj, 0 golova u 4 kola.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:24Pobjeđivali smo i mi i sudije i borac i to bez tvoje formacije. A vidimo sta nam tvoja famozna formacija donosi.
Sad neces ni septembar docekati.Lucas je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:33Sa modernim i njihovih 3-5-2, oprastali smo se od titule u oktobru, 20 bodova bili na kraju u zaostatku za prvim. Jedna od tih modernih ubleha je trenutno zadnja u Hrvatskoj, 0 golova u 4 kola.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:24Pobjeđivali smo i mi i sudije i borac i to bez tvoje formacije. A vidimo sta nam tvoja famozna formacija donosi.
Takodjer konstantno spominjati 20 bodova razlike a onda pricati o sudjenju na danasnjoj utakmici je samo licimjerno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Treba vidjeti jel Vlado Jagodic raspoložen da nas preuzme.
-
- Kontakt:
Glupo je nesto napisati poslje 5-1. Ali ako cemo objektivno mi smo do crvenog bolji bili , poslje sve uzas . Sad ovo sve izgleda ružno al ova ekipa će se podići ubjedjen sam . Problem stopera opet, imaš ih kao 4/5 a ništa ne možeš uvezati . Gojkovic,Mujkic povreda , Jovic ,Paskalev van forme , Turdu bi možda trebalo probati ,Ristovski nije klasični stoper ,Beganovic danas i solidan . Danas i sutra u fazonu hebo ovo treba dici ruke od svega a od srijede planovi s kim i kako na utakmicu. Stres u pm valjda i nama svane.
-
- Kontakt:
Ma kad nece da se balerine nerviraju i da ginu necu ni ja, kad svi uzivaju da ih Vico dere i ja cu promatrati,nadam se da cu natjerati sebe da ne gledam tekme jedno vrijeme da sebi ne upropastim svaki vikend.Vanja8 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:34Mi smo se od titule izgleda oprostili u Avgustu da ne cekamo Oktobar...Lucas je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:33Sa modernim i njihovih 3-5-2, oprastali smo se od titule u oktobru, 20 bodova bili na kraju u zaostatku za prvim. Jedna od tih modernih ubleha je trenutno zadnja u Hrvatskoj, 0 golova u 4 kola.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:24
Pobjeđivali smo i mi i sudije i borac i to bez tvoje formacije. A vidimo sta nam tvoja famozna formacija donosi.