Uvrijeđena mlada

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Iskompeksiraniji i arogantniji čovjek nije sjedio na našoj klupi. Mislim da se Guardiola ne bi ovako ponašao da sjedne na našu klupu.
Ako nista, prestat ce kmecati i glumiti strucnjaka na Twitteru kad ga nogiraju, a hoce sigurno nekad. Pitanje je dana kad ce se sve srusiti kao kula od karata jer smo imali nevidjenu dozu srece dosad. Mozda ne u ovim kvalama, ali narednim je sve moguce. Prvenstveno jer nema teoretske sanse da dobijes ovoliko da kazem laku grupu na papiru.Daduli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:07Ja kad sam vidio da je Perišić ono objavio, znao sam da će malom Bajraktareviću to samo naškodit. Ja sam dobio blok od istog na Tviteru kad sam kad je petev bio selektor napisao da Spahića i Barbareza treba maknut što dalje od reprezentacije , prvog jer radi njega nismo otišli na najmanje dva prvenstva a drugog jer nije uradio ništa da radi na sebi poslije okončanja karijere, barem da vodi juniore Hamburga. Tip je neviđeno iskompleksiran.
Odlicna utakmica. Tu mu je jedina greska bila sto ih nismo pokusali dobiti nakon crvenog kartona za Koundea. Povukli se bez razloga.