FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HARIS XXL
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HARIS XXL » 15 jun 2009, 22:29

Zujo je trenutno najbolje rijesenje za klub priznali mi to ili ne i ja sam presretan sto ce napokon doci osoba u klub koja ima financijsku moc, koja voli klub i koja je dovoljno iskusna i inteligentna da vuce poteze koji su dobri za klub.Svi znamo ko smo i sta smo bili dok je on bio na vlasti,to sto smo imamo odredjene dugove iz tog perioda je sasvim normalno jer je ekipa igrala odlicno i da smo na PRIBLIZNO onakvom nivou igrali nekih mozda 5 godina napravili bi takav temelj da nam niko nista nebi mogao slijedecih 10 godina u PL. Dok su telibecirovic i ahmedbegovic bili u klubu nista nisu postigli (takodjer i njihovi prethodnici) a dugovi su samo rasli.Sa Zujom ce doci i nekoliko extra jakih privrednika koji ce financijski podrzavati klub i konacno ce doci pametni ljudi kojima je zeljo u srcu i koji imaju kapital...Nadam se da je ovo konacno pocetak ljepsih dana na Grbavici...

Zujo dobrodosao !

Telibecirovic,Ahmedbegovic dovidjenja !
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jun 2009, 22:33

Samir ostaje :oops:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 15 jun 2009, 22:46

bistrikboy je napisao/la:Samir ostaje :oops:
„Moguće je da u klubu ostane Samir Ahmedbegović. Na funkciji direktora? Ne! On za mene nikada nije bio direktor i samo formalno je obavljao ovu dužnost, jer je radio bez odgovornosti. Međutim, nije isključeno da ostane u klubu radi kontinuiteta u radu.“
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2009, 23:10

Žujo je lopov, bio i ostao. Za Amara ne vjerujem dok ga lično ne vidim da vodi trening. Ovo je trenutno rješenje, opet će nas zadužiti do guše, samo se nadam da neće založiti stadion.

Doći će rezultati, ali pod koju cijenu? Pod cijenu gašenja kluba za 5 godina?

Neka hvala!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 15 jun 2009, 23:33

a ti si sigurno neka familija telibecirevicu ili ahmedbegovicu pa tako pricas,a samo mi reci sta smo to do sad uradili sa njima pozitivno,ni para,ni igre ni rezultata,zujo samo naprijed....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2009, 23:36

Nije bilo para zbog dugova koje je Žujo ostavio.

Zar treba biti familija Telibećireviću pa da se kaže da je dobar čovjek? Smiješan si. Podržavaš dokazanog lopova.
Voli te tvoje Sarajevo.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 15 jun 2009, 23:59

Virtu4l je napisao/la:Žujo je lopov, bio i ostao. Za Amara ne vjerujem dok ga lično ne vidim da vodi trening. Ovo je trenutno rješenje, opet će nas zadužiti do guše, samo se nadam da neće založiti stadion.

Doći će rezultati, ali pod koju cijenu? Pod cijenu gašenja kluba za 5 godina?

Neka hvala!
Zasto je Zujo lopov? Jel zato sto je ostvario najveci poslijeratni uspjeh sa klubom? Ili mozda zato sto je covjek uspjesan poduzetnik koji zeli sa svojim novcima da odvede klub na jednu vecu razinu? Ne vidim razlog zasto ce se klub ugasiti za 5 godina samo zato sto je on prijedsjednik! Svaki klub ima duga ali bas SVAKI, i Zeljo se sigurno nikad nece ugasiti bio prijedsjednik ili Zujo ili Telibecirovic ili neko treci... Moje misljenje ja da gore od ovih zadnjih 3,4 godine ne moze biti, ovi ljudi koji su sad dosli su ipak ozbiljni i uspjesni ljudi i siguran sam da idemo u svijetlu buducnost...NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA ! ! !
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jun 2009, 00:07

šta se palite na ove "strucnjake" i njihove postove...ignorisati to i gotova prica.
Zujo,Nijaz i Amar kakvi god da su SIGURNO nisu veci lopovi,varalice i pijacari od ovih dosadašnjih....ne zaboravite s kim smo osvajali duple krune i igrali u evropi...prica o dugovima je prica istih onih koji nisu ništa dobrog donijeli Želji vec samo još vecu dubiozu i agoniju kluba(Landzo,Telibecirevic ,Ahmetbegovic i co)...dosta nam je šuplje o vracanju dugova i vjecnom podmladjivanju tima....ne nasjedajte na te price.
Dolaze bolji dani za Želju ako Bog da.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 00:16

Vidim da je gore neko naveo da ce Zujo sa SVOJIM parama uci u klub,notorna LAZ,drugo Zujo je prema vlastitom priznanju iza sebe ostavio DUG,prvi poslije rata on kaze da je iznosio 1,5 miliona,a revizija kaze da je iznosio 2,3 miliona,Amar je samo Zujin instrument u ovoj prici jer on zna koliko raja voli Amara,zbog uspjeha poslije rata ali i zbog nacina na koji se odnosio prema navijacima prije rata kao junior/igrac kluba,Faruk nije uzeo ni marke od kluba,sve nase sumnje da jeste Faruk je demantovao PAPIRIMA o transferu Stile(100000 eura) i Dialibe (250000 Eura) te se iz tih papira jasno vidi na sto je novac utrosen(vracanje dugova.prije svega prema igracima,placanje poreza itd.),uz ovo moram napomenuti da Murcia jos uvijek nije uplatila cjelokupan iznos za transfer Dialibe,Nijaz Brkovic je KUPOVAO utakmice,jasno k'o dan,zbog toga su navijaci trazili njegovu smjenu u prvom mandatu,a kada vec svi govorite o Newcastlu,Malagi,Anorthosisu gdje su te pare,gdje su 2 miliona maraka,nisu to male pare,al' ih nema... :?:

Faruku veliko hvala jer je stao u kraj zaduzivanju,pokazao je da je veliki Željovac,ali ON nije bio TAJ 8-)

Ova uprava ce i pored svega ovoga imati podrsku samo ako bude radila posteno,bez zaduzivanja i krađe 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 00:18

Lopov je zato što je ostavio ogromne dugove iza sebe, čovjek se obazire na udruženje navijača, direktno je odgovoran za ovu situaciju, jer je klub ostavio u totalnom haosu. Poslije njega je protiv kluba podneseno par tužbi za koje je on glavni i odgovorni krivac, ima toga još, ali o tom' po tom'... radio je on puno gore stvari i bolnije, on i ljudi kojima je bio okružen, ali nije ni vrijeme ni mjesto za to...

@drop

Landžo, Faruk i co nisu kupovali kuće, auta na račun Želje, nisu imali Violine (dno društva) za prve pomoćnike, i najbitnije nisu imali plaćenike koji će se tući sa Manijacima kada izraze nezadovoljstvo... Zaista je smiješno što stavljaš ove gore u isti koš sa Žujom...

@bistrikboy

Ja za Amara ne vjerujem dok ga ne vidim na treningu. Amar mu je bio najjači adut i jedini način da ga bar donekle neko prihvati.
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 00:22

Virtu4l je napisao/la: @bistrikboy
Ja za Amara ne vjerujem dok ga ne vidim na treningu. Amar mu je bio najjači adut i jedini način da ga bar donekle neko prihvati.
Amar danas rekao u Tuborgu da je on trener,al' opet treba sacekati pa onda nesto vise govoriti ;)

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 16 jun 2009, 00:29

Dosao sam do zakljucka da cim neko nije clan odgovarajuce politicke stranke da nevalja,odmah je lopov odmah je najgori.Ajd ako neko ima crno na bijelo da je Zujo lopov i da je uzimao pare od kluba, da su utakmice namjestane i td.neka nam to postavi ovdje pa da vidimo.Ocito ovi sto pisu da je Zujo lopov da je Amar njegova marioneta su neki babini sinovi koji nemogu nigdje drugo da ispadnu neke face pa "kaljaju" ove divne informacije.
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 16 jun 2009, 00:30

ma hajde ba pusti suplje price cuj zujo isti ko i oni lopovi nemoj biti ba kloc toliki pa i real duguje,mancester liverpool po stotine miliona pa su opet u vrhu svjetskog fudbala...pusti ba pricu o dugovima,nemojte pircati gluposti hocemo titule kao i prije to nas samo zanima,a dugovi ce se vracati polahko kako budu dolazili i rezultati aBd

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 00:32

sasatm87 je napisao/la:Dosao sam do zakljucka da cim neko nije clan odgovarajuce politicke stranke da nevalja,odmah je lopov odmah je najgori.Ajd ako neko ima crno na bijelo da je Zujo lopov i da je uzimao pare od kluba, da su utakmice namjestane i td.neka nam to postavi ovdje pa da vidimo.Ocito ovi sto pisu da je Zujo lopov da je Amar njegova marioneta su neki babini sinovi koji nemogu nigdje drugo da ispadnu neke face pa "kaljaju" ove divne informacije.
I ti si se registrovao na forum da nam sve ovo kažeš. Ovaj forum je posljednje mjesto na kojem ću se ubjeđivati oko Žuje i njegovih. Svaki navijač Želje koji je imalo upućen u situaciju u klubu zna o čemu se radi.
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 00:34

Kakve bolan pol.stranke o cemu to ti? :?
Ma svi mi zelimo Želju u Europi,Želju sampiona ali ne po svaku cijenu.ako ce nas Zujo kostati opet 5 godine bez titule i EU takmicenja onda to nije dobro,a ako nece bujrum prvi cu ga podrzati,realno ovo nije promjena na bolje ili losije vec samo promjena nista vise,djela nove uprave ce pokazati kakva je ovo promjena bila...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jun 2009, 00:35

vidim dosta vas je protiv nove uprave hajde sve stoji ostavili klub u dugovima ali tako je sa svakim klubom u bih ne mozes ocekivat neku ekonomsku sigurnost jer u globalu savez ne stima...eh da su ostali ovi zeljo bi se maksimalno jos godinu zadrzo u premjer ligi ili bi igro ono ko modrica 3 za 3
mislim da ne moze gore od ovog sad a vala pozelio sam da tresnemo nekog u gostima
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 00:38

nick je napisao/la:vidim dosta vas je protiv nove uprave hajde sve stoji ostavili klub u dugovima ali tako je sa svakim klubom
Zar nije onda logično da smo protiv ove uprave? Željo nije svaki klub druže. Ja iskreno želim da griješim, ali koga jednom zmija ujede i guštera se boji.
nick je napisao/la:mislim da ne moze gore od ovog sad
Problem je u tome što može gore, jer nas je posljednja Vječna vatra debelo koštala, koštala nas je sve ove godine bez rezultata, a javna je tajna da Žujo nije platio ni tu istu proslavu titule pred Vječnom vatrom.
Voli te tvoje Sarajevo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jun 2009, 00:39

Možda bi bilo najbolje ništa ne dirati...ostaviti Faruka,Samira,Hotica i ostale velikane pa možda i dogodine konacno ispadnemo iz lige,ali **** i to bitno je da se dugovi vracaju :lol: :lol: :lol: i da se ne kupuju auta (iako Faruk ima novu mečku)...bitno je da se ovih 5 godina radi svijetla obraza i da Faruk uredno argumentuje svaku potrošenu marku :lol: :lol: :lol:
Zbog takvih dušebrižnika i cuvara interesa kluba Željo je danas pred samom provalijom.
Stid me ko se sve danas naziva navijacem Želje :oops: :oops: :o :shock: :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jun 2009, 00:42

drop je napisao/la:Možda bi bilo najbolje ništa ne dirati...ostaviti Faruka,Samira,Hotica i ostale velikane pa možda i dogodine konacno ispadnemo iz lige,ali **** i to bitno je da se dugovi vracaju :lol: :lol: :lol: i da se ne kupuju auta (iako Faruk ima novu mečku)...bitno je da se ovih 5 godina radi svijetla obraza i da Faruk uredno argumentuje svaku potrošenu marku :lol: :lol: :lol:
Zbog takvih dušebrižnika i cuvara interesa kluba Željo je danas pred samom provalijom.
Hoćeš da kažeš da treba dovesti dokazane lopove u klub?

U pravu si, zaista te i treba biti stid ko se sve naziva navijačem Želje.
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jun 2009, 00:46

drop je napisao/la:Možda bi bilo najbolje ništa ne dirati...ostaviti Faruka,Samira,Hotica i ostale velikane pa možda i dogodine konacno ispadnemo iz lige,ali **** i to bitno je da se dugovi vracaju :lol: :lol: :lol: i da se ne kupuju auta (iako Faruk ima novu mečku)...bitno je da se ovih 5 godina radi svijetla obraza i da Faruk uredno argumentuje svaku potrošenu marku :lol: :lol: :lol:
Faruk je direktor komapnije cija se vrijednost procjenjuje na 16 miliona maraka :!: ON je iz svog džepa dao oko 300k maraka za ove dvije godine,ne kao vlasnik logosofta vec kao Faruk T.,a na stranu 200k od Logosofta sto smo dobili...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, lakilone i 50 gostiju.