Pa teško ste mogli uzeti manje od tri kad ste igrali sami protiv sebe.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Ako vam je lakse jesmo propali smo i Fukare i Sloboda i nek smo propali ako ovo propast znaci kako izgleda jedini od 4 favorita do sva 3 boda u prvom kolu ako gosk ne savlada igaman i to sve sa juniorima. Golemo!
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
-
- Kontakt:
Nije problem kad covjek ne zna vec kad nece da nauci i da se edukuje. Ovo je najveci problem zeničana. Brate pogledaj snimke (jest da ih ima malo ali imas snimak golova na yt slobode i sancho je objavio malo vise se vidi utakmice) da si gledao ne bi tvrdio da je pusteno i dogovoreno. Prvo pogledaj pa sudi a ne odma osuđivati. A na kraju sad kad registrujemo igrace na Tusanj dolazi Celik pa cemo da vidimo sta smo tad kupili i koga jesul to sudije igraci il neko deseti, al sto neko napisa haman je vama samo pošteno kad gubimo a kad pobjedjujemo onda smo prevaranti i ostalo.chily-rz je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:11Pa teško ste mogli uzeti manje od tri kad ste igrali sami protiv sebe.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Ako vam je lakse jesmo propali smo i Fukare i Sloboda i nek smo propali ako ovo propast znaci kako izgleda jedini od 4 favorita do sva 3 boda u prvom kolu ako gosk ne savlada igaman i to sve sa juniorima. Golemo!
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne zanima ih Celik cjeli dan pisu o Celiku i gledaju utakmicu,.
Sto se tice utakmice trebali smo pobijedit mozda nas je kostalo oni promasaji kod 1-0 pogotovo Sivca prazan gol.I kod 1-1 imali smo sansi i morali amo dat gol ali sve u svemu je ok i tek je 1 kolo.Malo ce bit jasnije mozda nakon 7 kola gdje je ko.
Sa igrom sam zadovoljan i borbo om. i trebali bit u borbi za vrh.
Sto se tice navijaca sve je se vidjelo koliko se voli klub sta je ljubav prema klubu kad se radi zdravo ,Slobodu nemas sta poredit sa nama sto se tice navijaca ,njih u Tuzli nema Fukara a u goste i ne idu nigdje svakako.
Sto se tice 1 kola ima dosta neocekivanih rezultata pogotovo poraz Stupcanice i mozda pobjede i Toska lagano ,ovo ostalo manje vise i realno sve.
Sto se tice utakmice trebali smo pobijedit mozda nas je kostalo oni promasaji kod 1-0 pogotovo Sivca prazan gol.I kod 1-1 imali smo sansi i morali amo dat gol ali sve u svemu je ok i tek je 1 kolo.Malo ce bit jasnije mozda nakon 7 kola gdje je ko.
Sa igrom sam zadovoljan i borbo om. i trebali bit u borbi za vrh.
Sto se tice navijaca sve je se vidjelo koliko se voli klub sta je ljubav prema klubu kad se radi zdravo ,Slobodu nemas sta poredit sa nama sto se tice navijaca ,njih u Tuzli nema Fukara a u goste i ne idu nigdje svakako.
Sto se tice 1 kola ima dosta neocekivanih rezultata pogotovo poraz Stupcanice i mozda pobjede i Toska lagano ,ovo ostalo manje vise i realno sve.
Ljudino, svako ko prati ovaj fudbal zna da je Tuzla City Azmirova privatna igračka a isti je trenutno prvi čovjek Slobode, samo po sebi je sumnjivo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:17Nije problem kad covjek ne zna vec kad nece da nauci i da se edukuje. Ovo je najveci problem zeničana. Brate pogledaj snimke (jest da ih ima malo ali imas snimak golova na yt slobode i sancho je objavio malo vise se vidi utakmice) da si gledao ne bi tvrdio da je pusteno i dogovoreno. Prvo pogledaj pa sudi a ne odma osuđivati. A na kraju sad kad registrujemo igrace na Tusanj dolazi Celik pa cemo da vidimo sta smo tad kupili i koga jesul to sudije igraci il neko deseti, al sto neko napisa haman je vama samo pošteno kad gubimo a kad pobjedjujemo onda smo prevaranti i ostalo.chily-rz je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:11Pa teško ste mogli uzeti manje od tri kad ste igrali sami protiv sebe.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Ako vam je lakse jesmo propali smo i Fukare i Sloboda i nek smo propali ako ovo propast znaci kako izgleda jedini od 4 favorita do sva 3 boda u prvom kolu ako gosk ne savlada igaman i to sve sa juniorima. Golemo!
Nisam znao jbga, na wett areni sam gledo nije bilo uopste u ponudi prva federalna
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- BatistutA19
- Kontakt:
Nemoj zaebavat pogledaj prvi gol ide centarsut i nijednog graca Slobode samo golman Tuzle i stoper Fuzle i ovaj mu gol.glavom daje a drugi gol isto suveli covjek sam stoji na 10 metara minutu ali nebitno pobijeda je pobijeda ali vi sa ovom ekipom od sinoc u ligi bi zadnji bili.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:17Nije problem kad covjek ne zna vec kad nece da nauci i da se edukuje. Ovo je najveci problem zeničana. Brate pogledaj snimke (jest da ih ima malo ali imas snimak golova na yt slobode i sancho je objavio malo vise se vidi utakmice) da si gledao ne bi tvrdio da je pusteno i dogovoreno. Prvo pogledaj pa sudi a ne odma osuđivati. A na kraju sad kad registrujemo igrace na Tusanj dolazi Celik pa cemo da vidimo sta smo tad kupili i koga jesul to sudije igraci il neko deseti, al sto neko napisa haman je vama samo pošteno kad gubimo a kad pobjedjujemo onda smo prevaranti i ostalo.chily-rz je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:11Pa teško ste mogli uzeti manje od tri kad ste igrali sami protiv sebe.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Ako vam je lakse jesmo propali smo i Fukare i Sloboda i nek smo propali ako ovo propast znaci kako izgleda jedini od 4 favorita do sva 3 boda u prvom kolu ako gosk ne savlada igaman i to sve sa juniorima. Golemo!
Iduce kolo nece nijedan igrat .
chily-rz je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:11Pa teško ste mogli uzeti manje od tri kad ste igrali sami protiv sebe.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Ako vam je lakse jesmo propali smo i Fukare i Sloboda i nek smo propali ako ovo propast znaci kako izgleda jedini od 4 favorita do sva 3 boda u prvom kolu ako gosk ne savlada igaman i to sve sa juniorima. Golemo!

BašČelik!
-
- Kontakt:
Jeste i imas pravo sumnjati ali ne mos me uvjeriti da je receno igracima tc pustite da pobijede, narucito ne mogu u to vjerovati jer sam gledo utakmicu. Zato ti kazem da pogledaš neke snimke jest malo al pogledaj bar ce ti malo sumnje skinuti. TC jest Azmirov klub kao i Sloboda ali i ovaj šareni sastav nije pobijedio tc je jer to dogovoreno vec jer ovo nije tc od prije 4 godine. Azmir je pustio tc niz vodu i oni ce biti u grčevito borbi za opstanak iako nazalost ne bi reko da ce se spasiti, pogledaj im samo roster.chily-rz je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:22Ljudino, svako ko prati ovaj fudbal zna da je Tuzla City Azmirova privatna igračka a isti je trenutno prvi čovjek Slobode, samo po sebi je sumnjivo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:17Nije problem kad covjek ne zna vec kad nece da nauci i da se edukuje. Ovo je najveci problem zeničana. Brate pogledaj snimke (jest da ih ima malo ali imas snimak golova na yt slobode i sancho je objavio malo vise se vidi utakmice) da si gledao ne bi tvrdio da je pusteno i dogovoreno. Prvo pogledaj pa sudi a ne odma osuđivati. A na kraju sad kad registrujemo igrace na Tusanj dolazi Celik pa cemo da vidimo sta smo tad kupili i koga jesul to sudije igraci il neko deseti, al sto neko napisa haman je vama samo pošteno kad gubimo a kad pobjedjujemo onda smo prevaranti i ostalo.
- ASD
- Kontakt:
Gledao Gošk i Igman. Tanke obje ekipe, uglavnom se oslanjaju na par pojedinaca.
Neće Gošk ići na ulaz ove sezone.
Ostaje nam da vidimo Stupčanicu i Jedinstvo kako izgledaju. Da li može neko od njih se pridružiti Slobodi i Čeliku u lovu na Premijer ligu.
Neće Gošk ići na ulaz ove sezone.
Ostaje nam da vidimo Stupčanicu i Jedinstvo kako izgledaju. Da li može neko od njih se pridružiti Slobodi i Čeliku u lovu na Premijer ligu.
-
- Kontakt:
Ne znam, u Hadjice sigurno nece, a u Hadzice vjerovatno da hoće.Dajdza11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:46VivaLaLiberta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:25Inace se posjeta biljezi na osnovu navijackih grupa, tupane.Dajdza11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 18:53Zenicani, veliki veliki respekt ide, svaka cast za brojnost. 2500-3000 gostiujuci navijaca. Ovo mogu samo Sarajevo, Zeljo, Velez i Celik i niko vise.
Ne znam sta se javljaju ove propale fukare, na domacim utakmicama ih nema 10 u kopu
Slobodu u Kikace ionako je niko ne gleda
Hocel fukarestina na gostovanje u Hadjice. Ugasit ce ih podmladak Manijaka. Vreme je da ih neko posalje u vjecna lovista
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Prvi na tabeli TŽV

Zadnja izmjena: Tzv987, dana/u 24 avg 2025, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne bi odma isključio gosk i dalje su uz nas najveci favoriti. Također ističu se celik i stupcanica koji imaju kvalitetne ekipe ako ne po imenima i kvalitetnije od slobode i goska al mi ne izgledaju kao da imaju ambiciju ulaska. Stupcanica zbog licence, a Celik jer ide nekim svojim putem polako i ne žele se zaletiti u pl.
- sagitarius
- Kontakt:
Koji ti je zenicanin karao zenu pa imas toliku mrznju prema gradu!?Quartararo je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:44Ne navijam za Slobodu niti za GOŠK, samo preferiram ta dva kluba u borbi za najviši rang jer im je tamo i mjesto. Totalno me zabole za navijačkim grupama koje su svakako smiješne u čitavoj državi, jedino one sarajevske nešto iole vrijede.![]()
Mene interesuje rezultat, tj.šaketanje nebitnog Čelika godinama unazad, najgori klub u najgorem gradu u državi.![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Nisam upratio da je ovdje ili negdje drugo neko od slobodasa solio pamet nekome, posebice sto se tice navijackih grupa za koje se Vi pojedinci hvatate. Zdrave zayebancije i peckanja uvijek je bilo, a i neka vala, jer nas to jedino i odrzava u ovoj napacenoj drzavi i napacenom drustvu.BLN030 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:19Radi se o tome da vi nekom solite pamet, podjebavate sto je gore od soljenja pameti, a nemate pravo ni u kojem smislu. Ja nikad nikom ne bi nista ruzno reko, samo da ste koreltni, u stvari nikom ni ne govorim, samo ovom debilu ledenom, njemu cu **** mrtve sve dok je na forumu. Bas to radim sa uzivanjem, debil konta da ce iznervirat nekog. Ja sebi otvorim vops i njemu psujem s merakom. Ajd sad pozdrav pravim navijacima. Zelim svima dobri sezonu, pa ko koga dobijeVivaLaLiberta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:56Nadam se da se sprdas, a sve se plasim da si ozbiljan.
- sagitarius
- Kontakt:
Al haj realno, jel ti fkt zelis da ti Sloboda udje u PL i bude opet kanta za nabijanje!?Ja razumijem da unutar tribine imate problema, al de se skontajte sta je za vas najbolje, i nemoj da bjezite od nize ranga, dobronamjeran savjet…tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:38Ne bi odma isključio gosk i dalje su uz nas najveci favoriti. Također ističu se celik i stupcanica koji imaju kvalitetne ekipe ako ne po imenima i kvalitetnije od slobode i goska al mi ne izgledaju kao da imaju ambiciju ulaska. Stupcanica zbog licence, a Celik jer ide nekim svojim putem polako i ne žele se zaletiti u pl.
-
- Kontakt:
Svjestan sam da je i ova federalka najkvalitetnija do sad a tek pl o tome price nema i da bi teži zadatak bio sad opstati nego prošle sezone jer ispadaju 2. Ali isto tako sam siguran da ukoliko Slobode u ovoj ligi ne bude imala najveće ciljeve lako moze postati novo jedinstvo jer toliko je grobara oko kluba. A ako ostane ova garnitura nadam se kada se udje da ce uraditi sve sto mogu a znaju kako se to radi da se prvo opstane a onda dalje napreduje.sagitarius je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:43Al haj realno, jel ti fkt zelis da ti Sloboda udje u PL i bude opet kanta za nabijanje!?Ja razumijem da unutar tribine imate problema, al de se skontajte sta je za vas najbolje, i nemoj da bjezite od nize ranga, dobronamjeran savjet…tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:38Ne bi odma isključio gosk i dalje su uz nas najveci favoriti. Također ističu se celik i stupcanica koji imaju kvalitetne ekipe ako ne po imenima i kvalitetnije od slobode i goska al mi ne izgledaju kao da imaju ambiciju ulaska. Stupcanica zbog licence, a Celik jer ide nekim svojim putem polako i ne žele se zaletiti u pl.
- sagitarius
- Kontakt:
Grobaea se rijesis kao sto se i moj Celik rijesio, kantonalna liga i totalni reset!Ovako samo stojite u mjestu…tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:51Svjestan sam da je i ova federalka najkvalitetnija do sad a tek pl o tome price nema i da bi teži zadatak bio sad opstati nego prošle sezone jer ispadaju 2. Ali isto tako sam siguran da ukoliko Slobode u ovoj ligi ne bude imala najveće ciljeve lako moze postati novo jedinstvo jer toliko je grobara oko kluba. A ako ostane ova garnitura nadam se kada se udje da ce uraditi sve sto mogu a znaju kako se to radi da se prvo opstane a onda dalje napreduje.sagitarius je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:43Al haj realno, jel ti fkt zelis da ti Sloboda udje u PL i bude opet kanta za nabijanje!?Ja razumijem da unutar tribine imate problema, al de se skontajte sta je za vas najbolje, i nemoj da bjezite od nize ranga, dobronamjeran savjet…tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:38Ne bi odma isključio gosk i dalje su uz nas najveci favoriti. Također ističu se celik i stupcanica koji imaju kvalitetne ekipe ako ne po imenima i kvalitetnije od slobode i goska al mi ne izgledaju kao da imaju ambiciju ulaska. Stupcanica zbog licence, a Celik jer ide nekim svojim putem polako i ne žele se zaletiti u pl.
Dok se vi podjebavate drugi lagano i kako treba...

Nece ni u Hadjice, a ni u Hadzice ugasit ce vas ManijaciVivaLaLiberta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:32Ne znam, u Hadjice sigurno nece, a u Hadzice vjerovatno da hoće.Dajdza11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:46VivaLaLiberta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:25
Inace se posjeta biljezi na osnovu navijackih grupa, tupane.
Hocel fukarestina na gostovanje u Hadjice. Ugasit ce ih podmladak Manijaka. Vreme je da ih neko posalje u vjecna lovista
Nema fukarestina damu za gostovanja
-
- Kontakt:
Daj Boze da ti imas vise od 14 ljeta napunjenih, a mozda si jednostavno glup.Dajdza11 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:30Nece ni u Hadjice, a ni u Hadzice ugasit ce vas ManijaciVivaLaLiberta je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:32Ne znam, u Hadjice sigurno nece, a u Hadzice vjerovatno da hoće.
Nema fukarestina damu za gostovanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.