Ma brate, svi oni imaju druge poslove mimo suđenja. Sad su se materijalno obezbjedili i kad više ne budu sudije zarađivat će dovoljno za život od tih poslova, tako da yebe se njima.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:27Nece mi bit tolko drago gledat kraj i raspadanje zrinjskog i borca, kolko ce mi bit drago gledat raspadanje topalovica, halkica i ostalih balijandera.
Pravda je spora, al neizbjezna.
Kako ce ove dzukele da budu karane u prodanu guzicu
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Amin brate, volio bi to docekat nego bilo kakvu titulu mada izvuku se ta vanago kao Dzemidzic,Topalovic,Pilav uvijek,ponosno,uzdignutih glava hidaju svojim gradovima ako nista valjda im se na famili vrati i to najgore sto mogu da zamisle.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:27Nece mi bit tolko drago gledat kraj i raspadanje zrinjskog i borca, kolko ce mi bit drago gledat raspadanje topalovica, halkica i ostalih balijandera.
-
- Kontakt:
Ma sve to moze dok koga ne opali kakva luda i okonca im zivot.Nirton je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:29Ma brate, svi oni imaju druge poslove mimo suđenja. Sad su se materijalno obezbjedili i kad više ne budu sudije zarađivat će dovoljno za život od tih poslova, tako da yebe se njima.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:27Nece mi bit tolko drago gledat kraj i raspadanje zrinjskog i borca, kolko ce mi bit drago gledat raspadanje topalovica, halkica i ostalih balijandera.
A oni uveliko rade da dovedu do tog scenarija
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
E tu je nas problem. Bitno je da se hz i tm udaraju na svakom koraku medjusobno, a ovakve dzukele hodaju slobodnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:30Amin brate, volio bi to docekat nego bilo kakvu titulu mada izvuku se ta vanago kao Dzemidzic,Topalovic,Pilav uvijek,ponosno,uzdignutih glava hidaju svojim gradovima ako nista valjda im se na famili vrati i to najgore sto mogu da zamisle.antisisoja1919 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:27Nece mi bit tolko drago gledat kraj i raspadanje zrinjskog i borca, kolko ce mi bit drago gledat raspadanje topalovica, halkica i ostalih balijandera.
Volim tebe, više od sebe
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Koga Sarajevo dovodi narednog, zna li se sta?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sve i da je tako, moze li mi neko objasniti sta netko ima protiv Sarajeva, a nema protiv recimo Zelje, Veleza.. Zasto Sarajevu uvijek gledaju VAR, zasto samo njih zele ostetit
Bolji smo.
Ovaj Pejic veze nema.
zrinjski igra smireno, jaci tim, skolski
zrinjski igra smireno, jaci tim, skolski
Gledali su upravo zelji VAR, a pardon vjerovatno tekmu na rezultatima gledastutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:34Sve i da je tako, moze li mi neko objasniti sta netko ima protiv Sarajeva, a nema protiv recimo Zelje, Veleza.. Zasto Sarajevu uvijek gledaju VAR, zasto samo njih zele ostetit

Mozda, ali samo mozda zato sto je u postenim uslovima glavni kandidat za titulu, sto njima ne odgovara.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:34Sve i da je tako, moze li mi neko objasniti sta netko ima protiv Sarajeva, a nema protiv recimo Zelje, Veleza.. Zasto Sarajevu uvijek gledaju VAR, zasto samo njih zele ostetit
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Da li xuje neko povike sa tribine?par sam ih cuo,zvuce kao i u Mostaru
Zavist, logicno.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:34Sve i da je tako, moze li mi neko objasniti sta netko ima protiv Sarajeva, a nema protiv recimo Zelje, Veleza.. Zasto Sarajevu uvijek gledaju VAR, zasto samo njih zele ostetit
-
- Kontakt:
mojne toliko kmecati, svi znamo da je na balkanu uvijek sudija kriv kad se izgubi...bordobijeli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:26E to me boli što nemamo svi iste uslove . Neko može sve neko pogleda sudiju dobije zuti , da ne pricam o var provjerama . Evo Sarajevo 5 primili jbg loša odbrana,nismo spremni itd . To će se popraviti s vremenom i bit ćemo ok al ovi djelioci pravde i dalje će nas meziti gdhe god stignu.Virtu4l je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:20bordobijeli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:18
Ozbiljno pitam šta misliš o situaciji prošlo kolo kad Herera odnosi rukom loptu ispred igraca Sloge u 90 min u sesnestercu . Ili Bilbija protiv Veleza ???
Mislim isto što i ti, lakrdija.
Zivot ide dalje
Veliki pozdrav za Real Sarajevo. Ovakvu ekipu imati, ovolike milione upumpati, i 5-1 izgubis od glavnog konkurenta za titulu.
Ni sudjenje nije lose bilo uopste. A nije ni Borac slaba ekipa da se razumijemo.
Ne znam zasto je ponistio drugi go sarajevu, i zasto je pred kraj onaj pomocni digao zastavicu? Valjda neki ofsajd ( koji nije bio) ili sta vec.
Sve u svemu, Sarajevo ocajno.
Ni sudjenje nije lose bilo uopste. A nije ni Borac slaba ekipa da se razumijemo.
Ne znam zasto je ponistio drugi go sarajevu, i zasto je pred kraj onaj pomocni digao zastavicu? Valjda neki ofsajd ( koji nije bio) ili sta vec.
Sve u svemu, Sarajevo ocajno.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bas sam zato nadopisao UVIJEK jer sam znao da ce se jedan ovakav pojavit..Amco46 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:35Gledali su upravo zelji VAR, a pardon vjerovatno tekmu na rezultatima gledastutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:34Sve i da je tako, moze li mi neko objasniti sta netko ima protiv Sarajeva, a nema protiv recimo Zelje, Veleza.. Zasto Sarajevu uvijek gledaju VAR, zasto samo njih zele ostetit![]()
Prekide kontru Želji.
Prekida kontranapad školski.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Orvel i 15 gostiju.