Ja samo provociram

bordobijeli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:18Ozbiljno pitam šta misliš o situaciji prošlo kolo kad Herera odnosi rukom loptu ispred igraca Sloge u 90 min u sesnestercu . Ili Bilbija protiv Veleza ???
Ovako se to raditutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:18Ja samo provociram
![]()
A zar ti moram na to pitanje odgovarati.
Nije ni Mlinaric imao pojma gdje lopta pa se ponisti go.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:21Po meni ovo Bilbijino cisto sve,nije veze imo gdje je lopta.
Ovo Zeljino trebalo ponistit. Mozda grijesim
Evo da te bar ja ispoštujem. Vidim drugi put postavljaš, niko te ne primjećuje. Čak ni ovi koji navijaju za druge klubove i raduju se našem brukanju pa da ti ne propadne fol
E to me boli što nemamo svi iste uslove . Neko može sve neko pogleda sudiju dobije zuti , da ne pricam o var provjerama . Evo Sarajevo 5 primili jbg loša odbrana,nismo spremni itd . To će se popraviti s vremenom i bit ćemo ok al ovi djelioci pravde i dalje će nas meziti gdhe god stignu.Virtu4l je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:20bordobijeli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:18Ozbiljno pitam šta misliš o situaciji prošlo kolo kad Herera odnosi rukom loptu ispred igraca Sloge u 90 min u sesnestercu . Ili Bilbija protiv Veleza ???
Mislim isto što i ti, lakrdija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.