FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 245

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 24 avg 2025, 21:08

stokastoka23 je napisao/la:
24 avg 2025, 21:01
Ne zna se ko je ludji ispao, ovi sto su zvali Musemica ili on koji je prihvatio ovo. Kroz sve izjave Zekica prije moglo se naslutiti da klub ide prema sistemu sa 3 nazad + dovodili se igraci za taj sistem i ti dovedes covjeka koji je zadnji angazman imao u Igmanu i ne zna igrat niti jedan drugi sistem odin 4 2 3 1. Sralo je se po Zekicu sto je izbacio Jatu a veceras iskusniji trener od njega to nije uradio pa primis od ovakvog borca 5 komada ?!?! Na stranu sve i sudjenje i sve ali oni su u 3 utakmice zabili golova koliko Zoranov ekipa u jednoj, i to ekipi koja je sinoc otresla velez. Ovo ne lici nikako na dobro, nek nam je Bog na pomoci
Tacno tako. Bila je prica da Sarajevo treba igrati u toj formaciji ma ko trener bio. I imas igrace za te formacije. Al jok Bošnji samo ta formacija bila problem. Evo sa 4 nazad divota, svaki pogled prema golu zavrsi nam u golu.
**** Zekica, hajd sam je dao otkaz ali da na ovu ekipu dovede Husrefa, moras biti bas idiot. Ocit primjer kad ne znas vise sta hoćeš, nikakva vizija, nista..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 avg 2025, 21:10

Opet neki tabori Zekic / Musemic. Čemu to više,evo nek sutra vrate Zekica ja s istim žarom ću gledati utakmicu kao i danas . Loša nam je odbrana trenutno pa i fizički mora bolje i Husref će biti tu godinu maksimalno i sve se to može riješiti. Al ova banda iz saveza to mi ne možemo riješiti,uništavaju nas bukvalno .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 avg 2025, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 24 avg 2025, 21:11

relativizam je napisao/la:
24 avg 2025, 21:06
Jest da se ponavljamo evo godinama
Ali ja da ovoliko ulažem znao bih šta uraditi ,da te zovu poslije utakmice i pitaju jel bilo uredu
Pa valjda sad znas zasto Mirvicu odgovara bas ovo. Jer ima svoje talove.

Svi ovde sto pisemo, hvatamo za glavu i pitamo se kako je moguce da uz sve milione i ljude iz kriminalnog miljea koje poznaje nije upotrebio za zastitu kluba.

Liku odgovara ovo, zajebava se sa klubom. Kurve zaposljava, kurve nam vode klub.
Zaposljava podobne a ne sposobne.

Sam Ljajic ima vecu plati nego 11 igraca borca vcrs.

Nisu cista posla.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 avg 2025, 21:11

mosarajvosa83 je napisao/la:
24 avg 2025, 21:02
Antikloc je napisao/la:
24 avg 2025, 20:59
slika
Ovdje je najviše do VARa I Sabrije. Naravno ima I do Musemica a on več spada u starce. A kad smo kod staraca Evo;
Ubjedljivo nas najgori igrač danas je bio starkelja Ristovski. Dvije kardinalne greske. Drugi gol,gdje ga je Hrelja povalio ko bekana I treci gol,sasvim neopravdano pravljenje penala. Osim toga cijelu tekmu los. Drugi starkelja Ljajic jako los,mada se na njegovoj poziciji to ne vidi toliko. Ali ne opravdava epitet pojacanja.
Helem,sta je tu je. :mrgreen:
Ocekujemo pobjedu protiv Rudara. :mrgreen:
Veze ti sa zivotom nemas,Ljaljic je pokazao da je magija za cijelu ovu smrdljivu ligu,ako nisi vidio upali opet tekmu i gledaj. Da opet napomenem moderni treneri sto ismijavate ovdje Rozman i Zekic su doktori nauka za sta je tu je mada nebi nocas mogao ni Real ovo dobiti.
Moderni Rozman u prvenstvu sa Osijekom, zadnji na tabeli, 0 postignutih golova.

Imamkarbarum
Kontakt:

Post Postao/la Imamkarbarum » 24 avg 2025, 21:12

Ne mogu da vjerujem da ovdje se pricao sistemima i karinama sta vam je vidite li vi imate li oci,vidjelo se sve veceras sa sudjenjem,al ja krivim nas,prodane Bosnjake maloumne..

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 24 avg 2025, 21:13

Mi smo najveće pic.. na svijetu i glavni kada treba pljuvati sam po sebi.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 24 avg 2025, 21:13

Jel vrijeme husrefe
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 24 avg 2025, 21:14

O cemu pricati, ako Zrinjski pobjedi, mi smo u zoni ispdanja.

Halo, zona ispadanja.

slika

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 24 avg 2025, 21:14

Sta cemo mi pricati odbrana suplja kao sir u evo 6 utakmica primiti 17 golova iskreno ne sjecam se kada je to neka ekipa uspjela. Mozda manje i ne moze ako uzmemo u obzir da jednog beka igra frajer koji je toliko pasivan drugi koji samo udara i trci a jednog stopera momak koji treba biti pojacanje na desnom beku ali ga mi trosimo na stoperu to bi mozda i razumio da nemamo nikakvog stopera ali gle cuda Turda živ na klupi. Bože pomozi ništa više jos se nadam da cemo nakon ove pauze zivnuti i pokazati sta ova ekipa moze.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 avg 2025, 21:16

keli je napisao/la:
24 avg 2025, 20:50
NazorUso je napisao/la:
24 avg 2025, 20:48
Sudjenje kao i prethodnih sezona - KRIMINALNO !!!
Ali imali smo i pobjeda kod chetnika sa drugim trenerima, pa egal utakmica, pa poraza od 1 razlike koji su se nazivali historijskim brukama... Ali ovaj SAMARCINA ide na dusu ovome strucnjaku koji voli primit 5 komada haman ko otpremninu !!!
Gdje je @keli, gdje je @lucas akka bipolarni ??? Sad ce to najveci ikad posloziti, samo da ne gledamo 352 !!!
Strucnjak 11 na 11 smo imali 5 zicera maltene. Od crvenog kartona tekma je zavrsila. Da ne napominjem da je cist gol za 2-2 ponisten gdje tekma ne bi sigurno ovako zavrsila. Ali vi cetnici necete to da vidite. Uostalom sta ti pricas ti si Sabrinu branio koja je dala otkaz covjeku na pravdi Boga. Takodjer protiv Posusja proslo kolo si se od muke u rupu uvuko klosaru jedan.
Pa sto babuka ne izvede Jattu, svi smo znali da ce dobiti crveni :rol:
Kakvo je sudjenje imao ZZ pa ih uzeo ?
E cuj pravdas PETICU :rol: :rol: :rol: :rol:

Šta je tu je, moramo da idemo dalje. 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 24 avg 2025, 21:17

NazorUso je napisao/la:
24 avg 2025, 21:16
keli je napisao/la:
24 avg 2025, 20:50
NazorUso je napisao/la:
24 avg 2025, 20:48
Sudjenje kao i prethodnih sezona - KRIMINALNO !!!
Ali imali smo i pobjeda kod chetnika sa drugim trenerima, pa egal utakmica, pa poraza od 1 razlike koji su se nazivali historijskim brukama... Ali ovaj SAMARCINA ide na dusu ovome strucnjaku koji voli primit 5 komada haman ko otpremninu !!!
Gdje je @keli, gdje je @lucas akka bipolarni ??? Sad ce to najveci ikad posloziti, samo da ne gledamo 352 !!!
Strucnjak 11 na 11 smo imali 5 zicera maltene. Od crvenog kartona tekma je zavrsila. Da ne napominjem da je cist gol za 2-2 ponisten gdje tekma ne bi sigurno ovako zavrsila. Ali vi cetnici necete to da vidite. Uostalom sta ti pricas ti si Sabrinu branio koja je dala otkaz covjeku na pravdi Boga. Takodjer protiv Posusja proslo kolo si se od muke u rupu uvuko klosaru jedan.
Pa sto babuka ne izvede Jattu, svi smo znali da ce dobiti crveni :rol:
Kakvo je sudjenje imao ZZ pa ih uzeo ?
E cuj pravdas PETICU :rol: :rol: :rol: :rol:

Šta je tu je, moramo da idemo dalje. 
Ma pogino ti meni aBd dusmanine kluba
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

stokastoka23
Kontakt:

Post Postao/la stokastoka23 » 24 avg 2025, 21:17

Imamkarbarum je napisao/la:
24 avg 2025, 21:12
Ne mogu da vjerujem da ovdje se pricao sistemima i karinama sta vam je vidite li vi imate li oci,vidjelo se sve veceras sa sudjenjem,al ja krivim nas,prodane Bosnjake maloumne..
Normalno da se prica o sistemima, pa masakrirali su nas i prosle godine pa je bila puno bolja igra. Imas zive igrace, nije fifa pa da mijenjas i da oni igraju isto. Kako bi ti radio da godinu radis ko zidar a drugu godinu ko elektricar ? A evo i konama je ponisten isti go ko i nama, samo ko nam je kriv sto nismo zabili a primili ih 5 ?

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 avg 2025, 21:22

stokastoka23 je napisao/la:
24 avg 2025, 21:17
Imamkarbarum je napisao/la:
24 avg 2025, 21:12
Normalno da se prica o sistemima, pa masakrirali su nas i prosle godine pa je bila puno bolja igra. Imas zive igrace, nije fifa pa da mijenjas i da oni igraju isto. Kako bi ti radio da godinu radis ko zidar a drugu godinu ko elektricar ? A evo i konama je ponisten isti go ko i nama, samo ko nam je kriv sto nismo zabili a primili ih 5 ?
Nije isti gol. Borac je preuzeo loptu I iz svoje greske prinio gol, tako da ruka nije imala utjecaja
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 avg 2025, 21:23

Haksss je napisao/la:
24 avg 2025, 20:54
f0rest1946 je napisao/la:
24 avg 2025, 20:45
Balije standardno pljuju po klubu i trenerima, Zekic Husref Rozman itd i balije ne vide šta nam rade 5 godina sa suđenjem.....
Mi sutimo ko picke vec 5 godina i niko da mrdne kurcem. Jedino sto su navijaci Veleza zapalili auta sudijama oni su pokusali, a niko drugi nista. Ovo se nece zaustaviti dok navijaci ne pocnu, kao u Argentini i Brazilu, ganjati sudije i derati ih ko jarce. Mirvic moze dovesti i ekipu Reala, opet ce nas Sabrija zguzit.
Treba im se svasta nagovorit na instagramu :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 24 avg 2025, 21:24

Amcho1 je napisao/la:
24 avg 2025, 21:13
Mi smo najveće pic.. na svijetu i glavni kada treba pljuvati sam po sebi.
100%

Zalosno gledati ovakve komentare takoreci navijaca
Sve mi znamo.

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 24 avg 2025, 21:24

Penal je bio, prvi zuti Jatti nije, ona tri-cetiri faula su kriminal u rasponu od 50-60 min, odavno nismo dominirali onako u rasponu od 45-60 min promasili smo dva mrtvaca, kao i u prvom pol.
Francisa i Paskaleva odstraniti, Kupresaka maknut sa beka, sredit pravilo u21 i bude to dobro.

Prije pocetka sezone sam naglasio kako se ovaj problem sredi sa Vicom tad su me isprozivali i rekli kako cemo posteno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 avg 2025, 21:25

James1987 je napisao/la:
24 avg 2025, 21:14
Sta cemo mi pricati odbrana suplja kao sir u evo 6 utakmica primiti 17 golova iskreno ne sjecam se kada je to neka ekipa uspjela. Mozda manje i ne moze ako uzmemo u obzir da jednog beka igra frajer koji je toliko pasivan drugi koji samo udara i trci a jednog stopera momak koji treba biti pojacanje na desnom beku ali ga mi trosimo na stoperu to bi mozda i razumio da nemamo nikakvog stopera ali gle cuda Turda živ na klupi. Bože pomozi ništa više jos se nadam da cemo nakon ove pauze zivnuti i pokazati sta ova ekipa moze.
Šta misliš da li sudijske odluke utiču na greške igrača ?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 avg 2025, 21:25

Uglavnom nakon pet komada bi svakom treneru dao otkaz,medjutim kad uzmes sve u obzir ovo nocas je lakrd8ja kakva nije vidjena, mada i zbog ovih petardi sam bio protiv Husrefa,jednostavno vrijeme ga pregazilo,nije trener koji ce izvuci nesto vise iz ekipe,igraca dobar igrac kod njeg moze postati samo gori i to su cinjenice. Kakav crbi Cosic,Obuce hocel.oni dici ekipu nakon ovog,hicel im Obuca odrzat neki govor.

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 24 avg 2025, 21:26

Momci, bezveze se nerviramo. Osobe koje bi se trebale nervirati sada vjerovatno rezervišu termine za odmor, frizuru ili solarij...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 avg 2025, 21:28

Sudjenje jeste bilo domacinsko, ocekivano..ponisten nam gol, medjutim, pokazalo se veceras da mi imamo zaista odlicne igrace prema naprijed, ali losu odbranu i sredinu. Jatta je krivac za poraz u velikoj mjeri, generalno igra mu je na rizik i svaku utakmicu strepis da ce dobiti crveni karton (ne bi on meni igrao). Paskalev katastrofa, Krdzalic takodjer skromna igra. Kupresak moze puno bolje kao i Ristovski.
Mamas i Cimirot ce popraviti sredinu, fali nam dobar odbrambeni igrac, pa makar Musija kao U21 ode na gol, jer ne moze primiti vise golova po utakmici od Banica kako god okrenes ili Mujkica staviti na lijevi bek.. stvarno los start sezone, mada glupo se bilo nakon kikseva protiv Sloge i Radnika vaditi veceras protiv Borca..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.