Zekić nije smijenjen nego je dao ostavku i to u najgorem mogućem trenutku za ekipu. Da je to uradio poslije prošle sezone ostao bi mi u sjećanju kao gospodin i trenerčina ovako je samo još jedan bezmudaš u nizu. Pravi problem je u tome što je neko mislio da će Husref nešto da popravi. Da su se pare namijenjene Ljajiću uložile u stručni štab vjerovatno ne bi danas pobijedili ali ti garantujem da ne bi ni izgubili a kamoli peticu primili.Kabinet1987 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Iako smatram da je smjena Zekića najbesmislenija odluka kluba bar u zadnjih 5 godina, nije pošteno večeras tražiti krivca u Musemiću niti u igračima.
Strašno je suđenje večeras. Za kletve čak. Drugi čist gol koji nam je poništen je sve okrenuo. Da smo mi u regularnom meču primili 5 golova bio bih ogorčen. Ovako čak i nisam. Ogorčen sam samo što Mirvić ne može da shvati da mu je uzaludno ulagati, dok ne krene u okršaj sa kriminogenim savezom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad tebi Junuzovici i slicni diriguju iz pozadine, sta ti tu mozes očekivati?
Bezveze se daju pare za Ljaljice i Cimirote kad je kompas izgubljen onog trena kad je Zekic podnio ostavku.
Bezveze se daju pare za Ljaljice i Cimirote kad je kompas izgubljen onog trena kad je Zekic podnio ostavku.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
I Rožmana su krali deset puta više, pa nije ovako završio. I to da se zna
Bolje da nisu putovali dzaba, bilo bi samo 3-0.
Ja da sam Mirvic i da ulazem svoje milione, pa nasao bi se jos jedan milion da zastitim svoja ulaganja. Sigurno mi ne bi neko sa zenskim imenom Sabrija krojio sudbinu. Postoje ljudi koji za dosta manje para cuda rade. Sam bi sebe ispisao iz sudacke organizacije, progutao pistu i okacio kopacke o dud.
Ja da sam Mirvic i da ulazem svoje milione, pa nasao bi se jos jedan milion da zastitim svoja ulaganja. Sigurno mi ne bi neko sa zenskim imenom Sabrija krojio sudbinu. Postoje ljudi koji za dosta manje para cuda rade. Sam bi sebe ispisao iz sudacke organizacije, progutao pistu i okacio kopacke o dud.

Ovdje je najviše do VARa I Sabrije. Naravno ima I do Musemica a on več spada u starce. A kad smo kod staraca Evo;
Ubjedljivo nas najgori igrač danas je bio starkelja Ristovski. Dvije kardinalne greske. Drugi gol,gdje ga je Hrelja povalio ko bekana I treci gol,sasvim neopravdano pravljenje penala. Osim toga cijelu tekmu los. Drugi starkelja Ljajic jako los,mada se na njegovoj poziciji to ne vidi toliko. Ali ne opravdava epitet pojacanja.
Helem,sta je tu je.

Ocekujemo pobjedu protiv Rudara.

-
- Kontakt:
STA JE TU JE zasto uppste se daje izjava ovim vanago? Imal ko u klubu da prekine bilo kakvo davanje izjava ovim vanago,dosta je bilo vise torture.
E moj Husrefe, izjava, bili bolji 60min, crveni karton promjenio utakmicu, to je sport, sto je tu je, ekipa u soku od predhodnih poraza, moramo se boriti….Ma nismo bolje ni zasluzili… Ako neko zna, jel ovo najveci poraz (primljeni golovi/razlika) od kad se igra ova liga??
Ova ekipa je najaca od ratatouille pa na ovamo. Samo treba bolje igru postaviti a ne p ickasto. Sto se tice sudjenja,iz svemira se vidi, da se planski sudi. Kad npr daje zuti borcu daje ga napadacu, jer nije osjetljiva pozicija. Npr onaj na desnoj strani kodborca, sto je dosao il Slovenien, najvise faulova napravi i nista, graovac napravi 4 faula i nista. Bekovi kad im prave faulove nista, jer su to osjetljive pozicije
Nasim napadacia/ofanzivnim ne daje lako zute jer nisu odjetljive pozicije. Kad mi damo gol, na svaki se gleda var
Isto tsko kad je bilo 2 1 cisto je jedan nas igrac uzeo loptu I krenuo prema golu,i odmah svira faul za borac. Kad svira faul protiv borca, to je kad vidi da nije opasno ili kd vec izgube loptu.
Nasim napadacia/ofanzivnim ne daje lako zute jer nisu odjetljive pozicije. Kad mi damo gol, na svaki se gleda var
Isto tsko kad je bilo 2 1 cisto je jedan nas igrac uzeo loptu I krenuo prema golu,i odmah svira faul za borac. Kad svira faul protiv borca, to je kad vidi da nije opasno ili kd vec izgube loptu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ne znam braćo meni je ovo bilo jako dobro nekih 60 minuta ali danas se sve lose nazalost poklopilo.Od penala,crvenogxponistenog gola(neopravdano,mozda i prelomilo)do amaterski i nedopustivi reakcija u odbrani
Jos jedan los detalj meni izmjena Djordjevic-Kyeremeh a ne Djordjevic-Jatta
"Sta je tu je"
Idemo daljem.Da nisam gledao vece lakrdije vjerovatno bi se nasikirao
Jos jedan los detalj meni izmjena Djordjevic-Kyeremeh a ne Djordjevic-Jatta
"Sta je tu je"
Idemo daljem.Da nisam gledao vece lakrdije vjerovatno bi se nasikirao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bosnje balije gore dusmani nego cetnici
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ne zna se ko je ludji ispao, ovi sto su zvali Musemica ili on koji je prihvatio ovo. Kroz sve izjave Zekica prije moglo se naslutiti da klub ide prema sistemu sa 3 nazad + dovodili se igraci za taj sistem i ti dovedes covjeka koji je zadnji angazman imao u Igmanu i ne zna igrat niti jedan drugi sistem odin 4 2 3 1. Sralo je se po Zekicu sto je izbacio Jatu a veceras iskusniji trener od njega to nije uradio pa primis od ovakvog borca 5 komada ?!?! Na stranu sve i sudjenje i sve ali oni su u 3 utakmice zabili golova koliko Zoranov ekipa u jednoj, i to ekipi koja je sinoc otresla velez. Ovo ne lici nikako na dobro, nek nam je Bog na pomoci
-
- Kontakt:
Veze ti sa zivotom nemas,Ljaljic je pokazao da je magija za cijelu ovu smrdljivu ligu,ako nisi vidio upali opet tekmu i gledaj. Da opet napomenem moderni treneri sto ismijavate ovdje Rozman i Zekic su doktori nauka za sta je tu je mada nebi nocas mogao ni Real ovo dobiti.Antikloc je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:59
Ovdje je najviše do VARa I Sabrije. Naravno ima I do Musemica a on več spada u starce. A kad smo kod staraca Evo;
Ubjedljivo nas najgori igrač danas je bio starkelja Ristovski. Dvije kardinalne greske. Drugi gol,gdje ga je Hrelja povalio ko bekana I treci gol,sasvim neopravdano pravljenje penala. Osim toga cijelu tekmu los. Drugi starkelja Ljajic jako los,mada se na njegovoj poziciji to ne vidi toliko. Ali ne opravdava epitet pojacanja.
Helem,sta je tu je.![]()
Ocekujemo pobjedu protiv Rudara.![]()
Mirvic da se koncentrise na savez ili politiku, ovi bijedni izdajnici trojkasi su svakako ubrzo proslost. Ima vremena da se organizuje, ovo svakako nema veze sa zelenim terenom
-
- Kontakt:
Tako je ! Bruka je sebi dopustiti da te kradu ovako 5 godina a fol imas milione hoces titule. Pa nikad to sebi nebi dozvolio da ovoliko ulazem, da mi sudbinu kroji sabrija vico dzemidzic. To je presmjesno najveci klub smo u drzavi ovo nesmije vise da se dopusta i suti. Dosta je vise dosta.mercurial je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:58Bolje da nisu putovali dzaba, bilo bi samo 3-0.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Krivi smo što 95te ovo nismo riješili.
Krivi smo što je balija korumpiran. Bosna je pala izdajom. Pokradeni na više nivoa, u više situacija.
Krivi smo što je Paskalev totalni idiot ovu tekmu, čak je i Ristovski podbacio ovu.
Čist gol je poništen.
Jatta je previše nervozan, ovdje krivim Husrefa i ekipu što mentalno nisu spremili igrače za ovakvu utakmicu.
Fuliš gol sa 2 metra.
Sve što je moglo po zlu, krenulo je. Šta je tu je.
Krivi smo što je balija korumpiran. Bosna je pala izdajom. Pokradeni na više nivoa, u više situacija.
Krivi smo što je Paskalev totalni idiot ovu tekmu, čak je i Ristovski podbacio ovu.
Čist gol je poništen.
Jatta je previše nervozan, ovdje krivim Husrefa i ekipu što mentalno nisu spremili igrače za ovakvu utakmicu.
Fuliš gol sa 2 metra.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Musemić nakon bruke Sarajeva: Šta je, tu je
A jest i ono j.bavanje majke Zekiću što je izveo kartoniranog Jattu protiv Craiove večeras dobilo dimenziju više. 

Dok neko ne pogine siguacija sto se tice sudjenja nikada se nece promjeniti
Sve mi znamo.
- relativizam
- Kontakt:
Jest da se ponavljamo evo godinama
Ali ja da ovoliko ulažem znao bih šta uraditi ,da te zovu poslije utakmice i pitaju jel bilo uredu
Ali ja da ovoliko ulažem znao bih šta uraditi ,da te zovu poslije utakmice i pitaju jel bilo uredu
gh0stHZ je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:03Krivi smo što 95te ovo nismo riješili.
Čist gol je poništen.
Fuliš gol sa 2 metra.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amazon [Bot], Amidzaa, boki86, bordobijeli, broj6, Combattente87, Giuseppe1, Hrasno15, kontra, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, PapakIzSa i 79 gostiju.