Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kakarut
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la kakarut » 24 avg 2025, 18:33

invincible1921 je napisao/la:
24 avg 2025, 18:27
L-Train je napisao/la:
24 avg 2025, 16:58
Mi svake godine imamo utakmicu generacije :yawn:
Pa ne bih se bas slozio..kad si bio blizu SP zadnji put, da si se doveo da prakticno jedna tekma i to ne protiv Protugala, Engleske, Spanije i slicnih nego protiv reprezntacije gdje imas sasvim realnu sansu prakticno moze odlucit?

Kao sto rekoh u proslom postu..jos je vec pitanje kad opet ces imat takvi priliku?

Hajd Euro inekako al SP vrlo tesko da ne kazem nemoguce
Slazem se.. Ne pamtim kad je bio manji hajp oko bitnije tekme za repku, ovo nam je nevjerovatna prilika.

Ako dobijemo konjušare u Zenici jednom nogom smo na SP + nakon ove dvije u septembru njima ostaje Rumunija i Kipar u gostima gdje im nece bit nimalo lako a onda zadnja tekma s nama u Becu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 avg 2025, 18:39

Zglavkar je napisao/la:
24 avg 2025, 18:32
24 avg 2025, 18:25
Pobjeda protiv Austeije je prakticno prolaz na SP..poraz i remi smo u igri, ali ce bit puno teze jer u oba slucaja ti treba 6b naredne dvije i sad dal bod dal tri u becu
Ni blizu da nam je pobjeda protiv Austrije praktično prolaz. Pa mi poslije toga imamo Rumuniju, još jednom Austriju, Kipar na strani. Kao ekipa koja se patila kući protiv Kipra i San Marina, to su sve teške utakmice gdje ćemo se dobro napatiti za svaki gol.
Naravno..al auatirja je najveca prepreka ako ih dobijes u prendosti si u svakom smislu plus imas sve u svojim rukama cak mozes i kalkulisat...

Mislim da ce Austrija kiksat jednu do kraja, znaci cak i 4b rumunija kipar i cak uz poraz u Becu mozemo bit prvi
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 avg 2025, 18:41

24 avg 2025, 18:39
Zglavkar je napisao/la:
24 avg 2025, 18:32
24 avg 2025, 18:25
Pobjeda protiv Austeije je prakticno prolaz na SP..poraz i remi smo u igri, ali ce bit puno teze jer u oba slucaja ti treba 6b naredne dvije i sad dal bod dal tri u becu
Ni blizu da nam je pobjeda protiv Austrije praktično prolaz. Pa mi poslije toga imamo Rumuniju, još jednom Austriju, Kipar na strani. Kao ekipa koja se patila kući protiv Kipra i San Marina, to su sve teške utakmice gdje ćemo se dobro napatiti za svaki gol.
Naravno..al auatirja je najveca prepreka ako ih dobijes u prendosti si u svakom smislu plus imas sve u svojim rukama cak mozes i kalkulisat...

Mislim da ce Austrija kiksat jednu do kraja, znaci cak i 4b rumunija kipar i cak uz poraz u Becu mozemo bit prvi
Kiksat cemo i mi negdje sigurno uz ovakvu igru. Cak mislim da ce to biti prije Kipar, nego Rumunija. Uvijek smo tamo tesko izlazili na kraj, cak i kad smo bili jaci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 avg 2025, 18:43

kakarut je napisao/la:
24 avg 2025, 18:33
24 avg 2025, 18:27
L-Train je napisao/la:
24 avg 2025, 16:58
Mi svake godine imamo utakmicu generacije :yawn:
Pa ne bih se bas slozio..kad si bio blizu SP zadnji put, da si se doveo da prakticno jedna tekma i to ne protiv Protugala, Engleske, Spanije i slicnih nego protiv reprezntacije gdje imas sasvim realnu sansu prakticno moze odlucit?

Kao sto rekoh u proslom postu..jos je vec pitanje kad opet ces imat takvi priliku?

Hajd Euro inekako al SP vrlo tesko da ne kazem nemoguce
Slazem se.. Ne pamtim kad je bio manji hajp oko bitnije tekme za repku, ovo nam je nevjerovatna prilika.

Ako dobijemo konjušare u Zenici jednom nogom smo na SP + nakon ove dvije u septembru njima ostaje Rumunija i Kipar u gostima gdje im nece bit nimalo lako a onda zadnja tekma s nama u Becu.
Kao sto rekoh ako dobijemo Austriju cak i 4b mogla bi dovoljna....uostlaom ubjedjen sam da ce Austrija kiksat jos jednu.

S druge strane, naravno teoretski mozemo izgubit i kipar i rumuniju..al mislim da u euforiji koja bi nastala stvarno je tesko vjeorvat u tako nesto..
=\_1921_/=

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 24 avg 2025, 18:53

Ne znam, ja sam pogledao Austrija - Rumunija i Austrijanci su izdominirali Rumune u svakom pogledu, držali pritisak, ovi nisu imali šanse. Vidi se da su dimenzija iznad od nas, a mislim da kod nas raja malo podcjenjuje Austrijance jer nemaju renome top ekipe i jer su slabiji od ostatka prvog šešira. Sve je moguće u teoriji ali morat će nas dobro sreća pogledati.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2025, 19:15

Beduin je napisao/la:
24 avg 2025, 18:20
bhsport je napisao/la:
24 avg 2025, 17:56
Beduin je napisao/la:
24 avg 2025, 14:35

Govorim generalno i u klubu. Jer i na tim nivou nema on pregrst prodora i asistencija, koliko se ovdje zeli prikazati. I protiv Madjarske kao starter je bio slabasan, ako cemo realno, jedva je hodao po terenu kasnije bez nekog presinga i pomaganju nazad.

Zato kazem bezveze pricate o nekakvom probijanju bunkera ko da je Leao u pitanju, a ne Esmir koji je tek poceo igrati ozbiljan fudbal. On ni u Americi nije bio cesto starter, ako me sjecanje sluzi.
Nail i Memic su Leao jel po toj logici?!
I Memic i Nail ne igraju OZBILJAN FUDBAL.
Ozbiljniji je trening PSV nego utakmica koju Nail i Memic odigraju ako si vec povukao tak argument.
Plus Perisic je neko ko je bio drugi u treci na svijetu ali on je opet neznalica za kockarove botove.
Vi ste ti koji potezu pricu o probijanju benkera i Esmira u istoj recenici, ne ja. Ovdje pricamo o Esmiru i ulozi na terenu, a ne drugim igracima. Nail i Esmir nisu jedan drugom konkurencija, a nikad nisam govorio da je Nail igracina i da zasluzuje nesto posebno poziv.
Pricamo o jednom, ti preokrenes o Memicu (koji do jucer jeste vise zasluzio pozov ne desnom krilu, nego Esmir, to je cinjenica i nista vise). Sta i Perisic ima sa nasom diskusijom, ne kontam? To sto on proziva selektora druge drzave? To je ogromna glupost i kontraproduktivno za samog Esmira.

Ja uvijek hvalim sto valja, kudim sto ne valja. Nisam sektas kao ti i jos par pojedinaca na celu sa vasom vodjom Fanaticom, najvecim tupsonom na forumu. Vi cete se usutiti na neciju dobru partiju i cekati pravi momenat da popljujete losu partiju, a onda vas opet nema. To je bezobrazluk, neiskrenost. Odlicno mi znamo tvoje upise kao i tvoga vodje. Lupetate subjektivno, a ja ti samo postavio pitanje gdje su te asistencije i prodori koje spominjes u smislu probijanja bunker, gdje su ti probijeni bunkeri? GDJE?
Rekao sam ti gdje a pravis se slagiran. Necu vise ponavljati.
Tema jesu i Memic i Nail panj jer zbog njih nije dobio poziv a ti branis pozive menadzerskim igracima.
Ne treba on nama protiv Austrije jer nema defanzivu vec protiv San Marina i MORAO je biti na spisku.
To sto ai ti bot kockarske varalice je tvoj problem.
Fanatik i ja smo ti koji ukazuju na selektorske marifetluke i necemo stati budi uvjeren ma koliko botova Sergej posalje.
Perisic ne moze biti kontraproduktivan za Esmira nikako.
Moze samo kockar uzeti momka na zub jer sto se strucnosti i igracke kvalitete tice Ivanu nije ni do koljena.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2025, 19:17

kakarut je napisao/la:
24 avg 2025, 18:24
bhsport je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
24 avg 2025, 14:35

Govorim generalno i u klubu. Jer i na tim nivou nema on pregrst prodora i asistencija, koliko se ovdje zeli prikazati. I protiv Madjarske kao starter je bio slabasan, ako cemo realno, jedva je hodao po terenu kasnije bez nekog presinga i pomaganju nazad.

Zato kazem bezveze pricate o nekakvom probijanju bunkera ko da je Leao u pitanju, a ne Esmir koji je tek poceo igrati ozbiljan fudbal. On ni u Americi nije bio cesto starter, ako me sjecanje sluzi.
Ozbiljniji je trening PSV nego utakmica koju Nail i Memic odigraju ako si vec povukao tak argument.
Plus Perisic je neko ko je bio drugi u treci na svijetu ali on je opet neznalica za kockarove botove.
Aj okani se Memica neznalico jedna, zadrzi svoje neznanje za sebe
Memicu ostavi se foruma nisi ni Menalu do koljena. Neznalica te napravila.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 avg 2025, 19:21

Zglavkar je napisao/la:
24 avg 2025, 18:53
Ne znam, ja sam pogledao Austrija - Rumunija i Austrijanci su izdominirali Rumune u svakom pogledu, držali pritisak, ovi nisu imali šanse. Vidi se da su dimenzija iznad od nas, a mislim da kod nas raja malo podcjenjuje Austrijance jer nemaju renome top ekipe i jer su slabiji od ostatka prvog šešira. Sve je moguće u teoriji ali morat će nas dobro sreća pogledati.
Pusti me da kalkulisem ba sto si hejter :D :rol: ..salu na stranu, ne podcjenjujem ih, ali nije to ekipa koja moze na suhi kvalitet pobjedjivat...nisu top ekipa, imaju sistem dobar, solidne igrace, par dobrih i tjt...imas itekako realno sansu.

Najveca zvijezda im vezni igrac BVB...nadam se da kontas sta hocu rec.

Da izvedes ok sastav i odigras top, realno je da oni tebe ne mogu dobit u tom slucaju..dok npr ove top rep. pa sta evo odigraces najbolje ikad protiv francuske lupam daces dva gola oni ce tebi 5 onako usput na individualni kvalitet...austrija to nema ni blizu.
=\_1921_/=

kakarut
Kontakt:

Post Postao/la kakarut » 24 avg 2025, 19:27

bhsport je napisao/la:
24 avg 2025, 19:17
kakarut je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Koji si ti šizofreničar :roll: :sick:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 24 avg 2025, 19:27

E moj perisicu sta ces ti, neka ti tuzlansko kopile objasni fudbal koji vikendom gleda bratstvo, gorazde,gornji rahic i tomislavgrad.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 avg 2025, 19:28

bhsport je napisao/la:
24 avg 2025, 19:15
Beduin je napisao/la:
24 avg 2025, 18:20
bhsport je napisao/la:

Vi ste ti koji potezu pricu o probijanju benkera i Esmira u istoj recenici, ne ja. Ovdje pricamo o Esmiru i ulozi na terenu, a ne drugim igracima. Nail i Esmir nisu jedan drugom konkurencija, a nikad nisam govorio da je Nail igracina i da zasluzuje nesto posebno poziv.
Pricamo o jednom, ti preokrenes o Memicu (koji do jucer jeste vise zasluzio pozov ne desnom krilu, nego Esmir, to je cinjenica i nista vise). Sta i Perisic ima sa nasom diskusijom, ne kontam? To sto on proziva selektora druge drzave? To je ogromna glupost i kontraproduktivno za samog Esmira.

Ja uvijek hvalim sto valja, kudim sto ne valja. Nisam sektas kao ti i jos par pojedinaca na celu sa vasom vodjom Fanaticom, najvecim tupsonom na forumu. Vi cete se usutiti na neciju dobru partiju i cekati pravi momenat da popljujete losu partiju, a onda vas opet nema. To je bezobrazluk, neiskrenost. Odlicno mi znamo tvoje upise kao i tvoga vodje. Lupetate subjektivno, a ja ti samo postavio pitanje gdje su te asistencije i prodori koje spominjes u smislu probijanja bunker, gdje su ti probijeni bunkeri? GDJE?
Rekao sam ti gdje a pravis se slagiran. Necu vise ponavljati.
Tema jesu i Memic i Nail panj jer zbog njih nije dobio poziv a ti branis pozive menadzerskim igracima.
Ne treba on nama protiv Austrije jer nema defanzivu vec protiv San Marina i MORAO je biti na spisku.
To sto ai ti bot kockarske varalice je tvoj problem.
Fanatik i ja smo ti koji ukazuju na selektorske marifetluke i necemo stati budi uvjeren ma koliko botova Sergej posalje.
Perisic ne moze biti kontraproduktivan za Esmira nikako.
Moze samo kockar uzeti momka na zub jer sto se strucnosti i igracke kvalitete tice Ivanu nije ni do koljena.
Memic koji igra daleko vise i bolje nego Esmir trenutno je menadzerski igrac? Neki dokaz ili subjektivna procjena?
Ko je jos menadzerski igrac?

Za Esmira smo svi saglasni da se mogao pozvati, ali do jucerasnje utakmice je imao NULA uticaja na igru kao i statistiku. Talenat je neosporan, a poziv je selektorska procjena u datom momentu i to se mora postovati koliko god nama to ne godilo.
Ako Esmir nastavi sa dobrim partijama i imao minutazu, onda ne postoji opravdanje za nepozovanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 avg 2025, 19:35

Cuj Memic menadzerski igrac jbt. Pa momak sam sve postigao, izasao iz zabokrecine od nase lige i dosao do sasvim respektabilne Ceske. Zbog toga mi je jedan od drazih, jer je dokazao da se moze nesto postici i iz nase lige. Pri tome je poziv dobio nakon transfera u Plzen, tako da odmah i ta prica pada u vodu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2025, 19:35

kakarut je napisao/la:
24 avg 2025, 19:27
bhsport je napisao/la:
kakarut je napisao/la:

To si inace argumentovano obrazlozio. :clap:

kakarut
Kontakt:

Post Postao/la kakarut » 24 avg 2025, 19:39

bhsport je napisao/la:
24 avg 2025, 19:35
kakarut je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Da diskutujem s defektašom koji izjavi da je jaci trening u psv nego i jedna Memiceva tekma u Plzenu, neka hvala

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2025, 19:49

kakarut je napisao/la:
24 avg 2025, 19:39
bhsport je napisao/la:
kakarut je napisao/la:

Da diskutujem s defektašom koji izjavi da je jaci trening u psv nego i jedna Memiceva tekma u Plzenu, neka hvala
Kad Memic dodje u Holandiju javi se, do tada pogledaj sta je krilo pod Luka Menalo. :stop:
Memic je radnik koji moze dati ruke i koji je razlicit tip od Esmira.
On je za Austrije a Esmir za San Marina. Vidjet cemo moze li do cvajte dobaciti a vidjet cemo gdje ce Esmir zavrsiti i gdje je čiji limit.
Vas problem je sto pjenite na svaku kritiku kockarske ublehe.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 avg 2025, 20:23

DamirT je napisao/la:
Cuj Memic menadzerski igrac jbt. Pa momak sam sve postigao, izasao iz zabokrecine od nase lige i dosao do sasvim respektabilne Ceske. Zbog toga mi je jedan od drazih, jer je dokazao da se moze nesto postici i iz nase lige. Pri tome je poziv dobio nakon transfera u Plzen, tako da odmah i ta prica pada u vodu.
Ovo su realno gluposti vec..ne vidim zasto se uopste spominje Memic kad kao prvo i da jes menadzeski treba nam, kao drugo bio je vazda korektan kao trece ima bar PET IGRACA durgih koji ne trebaju bit tu prije Emsira
=\_1921_/=

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 avg 2025, 20:28

I dalje dekam da nam argumentovano dokaze dokazani levat @bhsport kako je Memic menadzerski igrac. Ne mora na ostatak gornjeg posta odgovoriti. A vidim da nevjesto izignorira me nakon lupanja da je Memic menadzerski igrac.

Ja razumijem da levati ovdje iz navike pisu da je neko menadzerski igrac cim im nije po volji, ali makar nekad treba to i obrazloziti. Ovako ispadaju krajnje smijesni i neozbiljni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 avg 2025, 20:51

Beduin je napisao/la:
24 avg 2025, 20:28
I dalje dekam da nam argumentovano dokaze dokazani levat @bhsport kako je Memic menadzerski igrac. Ne mora na ostatak gornjeg posta odgovoriti. A vidim da nevjesto izignorira me nakon lupanja da je Memic menadzerski igrac.

Ja razumijem da levati ovdje iz navike pisu da je neko menadzerski igrac cim im nije po volji, ali makar nekad treba to i obrazloziti. Ovako ispadaju krajnje smijesni i neozbiljni.
Da je vicin licno ako zasluzuje kvalitetom i igrama
da bude tu , a mislim da memic zasluzuje, onda neka ga
=\_1921_/=

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 24 avg 2025, 20:54

Zglavkar je napisao/la:
Podcjenjuju itekako, raja misli da je to Austrija iz 2018 kad smo ih dobili u Zenici i x u Becu haha…

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 avg 2025, 21:07

Sindikat12 je napisao/la:
24 avg 2025, 20:54
Zglavkar je napisao/la:
Podcjenjuju itekako, raja misli da je to Austrija iz 2018 kad smo ih dobili u Zenici i x u Becu haha…
Kako? Tako sto kazemo da ako odigramo dobro u dobrom sastavu da je realno ocekviay i pobjedu?
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.