Strucnjak 11 na 11 smo imali 5 zicera maltene. Od crvenog kartona tekma je zavrsila. Da ne napominjem da je cist gol za 2-2 ponisten gdje tekma ne bi sigurno ovako zavrsila. Ali vi cetnici necete to da vidite. Uostalom sta ti pricas ti si Sabrinu branio koja je dala otkaz covjeku na pravdi Boga. Takodjer protiv Posusja proslo kolo si se od muke u rupu uvuko klosaru jedan.NazorUso je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:48Sudjenje kao i prethodnih sezona - KRIMINALNO !!!
Ali imali smo i pobjeda kod chetnika sa drugim trenerima, pa egal utakmica, pa poraza od 1 razlike koji su se nazivali historijskim brukama... Ali ovaj SAMARCINA ide na dusu ovome strucnjaku koji voli primit 5 komada haman ko otpremninu !!!
Gdje je @keli, gdje je @lucas akka bipolarni ??? Sad ce to najveci ikad posloziti, samo da ne gledamo 352 !!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: keli, dana/u 24 avg 2025, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- JuricaSpindl
- Kontakt:
E gledaj zekica sto primi 5 komada fujjjjjjj
-
- Kontakt:
Pa sta treba da uradi,penal,crveni i ponisten gol AJDEEEE vise dozovite se,pustite se trenera to nije apsolutno bitno,Husref nije trener za Sarajevo ali ovo nocas je bilo ubijanje u pojam i ponizavanje svih nas,kluba,grada i drzave apsolutno svega.
-
- Kontakt:
Iako smatram da je smjena Zekića najbesmislenija odluka kluba bar u zadnjih 5 godina, nije pošteno večeras tražiti krivca u Musemiću niti u igračima.
Strašno je suđenje večeras. Za kletve čak. Drugi čist gol koji nam je poništen je sve okrenuo. Da smo mi u regularnom meču primili 5 golova bio bih ogorčen. Ovako čak i nisam. Ogorčen sam samo što Mirvić ne može da shvati da mu je uzaludno ulagati, dok ne krene u okršaj sa kriminogenim savezom.
Strašno je suđenje večeras. Za kletve čak. Drugi čist gol koji nam je poništen je sve okrenuo. Da smo mi u regularnom meču primili 5 golova bio bih ogorčen. Ovako čak i nisam. Ogorčen sam samo što Mirvić ne može da shvati da mu je uzaludno ulagati, dok ne krene u okršaj sa kriminogenim savezom.
Nisu upravu. Danas je Sabrija savršeno odradio posao. Sarajevo mnogo bolje bilo, ovo je trebala naša pobjeda biti. Ali kad ti čovjek poništi čist gol, svira crveni karton to i je to. Ne treba u Banju Luku ići bezveze. Znaš da će te satrati četalji sa balijama na pozicijama.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Sad smo kanal ,šuti i trpi . Al ova ekipa će gaziti ,živi bili pa vidjeli.
- MokraKifla
- Kontakt:
Prije bi volio da nam klub nema para pa da igraci igraju za minimalac i bore se za koju paru a ne ove placeni milione i trpaju ih dje stignu ko stigne sve u semu score datog te dobivenog je cista 0
- napoleon72
- Kontakt:
Prosle sezone su u prvoj minuti penal dobili, klali cijelu utakmicu, pa smo dobili. S Rozmanom one sezone gol iz metarskog ofsajda dali za 1:1. Al janjarski bivo s galaktikosima pet komada primi. Bolan petardu ne smijes dobit da imas Melunovica i Palica na terenu a kamoli ovakvu ekipu grob te yebo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:

Krali su nas i kad je Zekic bio tu, pa nije 5 primio halooo. Pobijedio je 0-1 jos. Nema opravdanja za ovomosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Pa sta treba da uradi,penal,crveni i ponisten gol AJDEEEE vise dozovite se,pustite se trenera to nije apsolutno bitno,Husref nije trener za Sarajevo ali ovo nocas je bilo ubijanje u pojam i ponizavanje svih nas,kluba,grada i drzave apsolutno svega.
Mi sutimo ko picke vec 5 godina i niko da mrdne kurcem. Jedino sto su navijaci Veleza zapalili auta sudijama oni su pokusali, a niko drugi nista. Ovo se nece zaustaviti dok navijaci ne pocnu, kao u Argentini i Brazilu, ganjati sudije i derati ih ko jarce. Mirvic moze dovesti i ekipu Reala, opet ce nas Sabrija zguzit.f0rest1946 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:45Balije standardno pljuju po klubu i trenerima, Zekic Husref Rozman itd i balije ne vide šta nam rade 5 godina sa suđenjem.....
Zadnja izmjena: Haksss, dana/u 24 avg 2025, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Iako imam poštovanje prema svakom narodu i sebe ne smatram nacionalistom, moram reći da biti Bošnjak i zvati se Sabrija i raditi ovo što radiš, moraš biti teški imbecil i izrod. Ne umanjujući naše greške kao kluba.
Sezona gotova nakon 5 kola,bravo mirviću
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kakvih gorih suđenja?
O čemu pišeš brate.
**** je odradilo utakmicu, ovo balijsko **** je uništilo Velež,ne samo u jednoj utakmici,nego totalno.
E moj Ismire,tolike pare,toliki uticaj u svim miljeima. Sve i jedan fudbaler koji je pružio ruku **** iz Borca da se kazne. A ti Ismire,u ovo doba anarhije,valjda znaš šta i kako.
Sabrija tebi jos jednom yebem sve sto voliš.
BosnaE
Kazem ja da ce Musemic zavrsiti kao Amar kod kona zadnji mandat.
Bolje bi mu bilo, da se nije primao posla.
Bolje bi mu bilo, da se nije primao posla.
-
- Kontakt:
Otišao čovjek sam sve mu se smučilo.Kabinet1987 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:51Iako smatram da je smjena Zekića najbesmislenija odluka kluba bar u zadnjih 5 godina, nije pošteno večeras tražiti krivca u Musemiću niti u igračima.
Ne znam sto se nervirate. Debil koji je bio danas glavni sudija je jedva izvukao zivu glavu nakon sto je na Velezovom stadion pokrao Velez.
Vi sad raspravljate o trenerima, formacijama, igracima...
Nevjerovatno. Ubjedljivo najlaksi narod za vladati njime.
Vi sad raspravljate o trenerima, formacijama, igracima...
Nevjerovatno. Ubjedljivo najlaksi narod za vladati njime.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- luckystrike
- Kontakt:
Sramota ali ne treba odmah skidati glave. Svakako treba odbiti od plate naročito defanzivcima.
I kada teško je, kad redaš poraze...
I kada teško je, kad redaš poraze...
šta šta je, je*em ti
Koliko moze da se uprate forumasi, to se i radi, ali kritikovanje kluba, amy druze ne krsi pravila foruma, o tim stvarima sam razgovarao i sa Adminom...amypitar je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:47Meni nije kriv on nego Vanja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:41Samo.mu se majke nahebi i blokirajamypitar je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:38
HayperOS
Jesi ikad ista napisao nesto pozitivno, lijepo vezano za FK SARAJEVO, a da ne pljujes
Iz aviona se vidi da uzivas I da mrzis Sarajevo da ga ocima ne mozes.Jednostavno ne mozes kontrolisati emocije.
Uzivaj veceras je tvoja noc , jos ako veceras uzmete bod imas duplo slavlje.
Odi na njihovu temu pa nesto napisi..Fujjjjj.
Cim se prekrse pravila svako ko to uradi bice banovan, mada je praksa da ne trcimo s tim, ali kad neko hoce, hoce...
Dosta je tu ljudi pisalo i pljuvalo, ali cim su izasli iz okvira dozvoljenog vise ne pisu...