Pa to ja govorim. Srpska politika je dogovrena prije par godina na saboru u Beogradu. Preuzmi medije, preuzmi pozicije koje mogu obarati glavna pitanja za drzavu, kupi prodane duse i kontrolisi sve. Ja ne znan kako nekome nije jasno. Pa oni znaju koliko je ovaj narod vezan za fudbal i njihov cilj je unistiti repku i grad Sarajevo kao glavni grad. Vico ce biti predsjednik jos 5, 6 godina. Mi nikad necemo titulu uzet. Nikad zapamtite. Njihov cilj je unistenje ove drzave ali ovaj put mirnim putevima. Ovo samo nova oluja moze spasiti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:39Ovo nije udar na nas klub vec na drzavu,grad nikakav trener ovo nece promijeniti niti ograc o tome sam pisao i prije 2 godine niti bilo kakav Mirvic ili Abramovic to dobro zapamtite. Ovom lakrdijom nam je razbijen tim narednih mjesec dana
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama kad krene nizbrdo, bas krene. Moj mirvicu gdje ti pare bacas
-
- Kontakt:
Husref voli peticu primiti više nego se hljeba najesti.
Mirviću i tebi pokoljnje **** više.
Mirviću i tebi pokoljnje **** više.
- MokraKifla
- Kontakt:
Zasto je turda na klupi mene zanima
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ismire molim te, molim te, molim te.... Hoćeš li oči otvoriti? Ne bavi se stanjem unutar kluba, nebitno je. Bavi se ovim što se radi oko kluba, u savezu tačnije. Sa ovakvim suđenjem smo morali izgubiti i meni je čak nebitan rezultat.
Dalje, zna li trener i stručni štab protiv koga smo igrali? Mogu li pripremiti igrače za to? Ovu pogan od tzv kluba iz BL ne diraj u šesnaestercu pa makar rizikovo da primiš go. Ima li neko u klubu ko može to da shvati? Kad je dosuđen penal, Banić je trebao samo mirno stajati na golu, a ne da pokuša da brani. Zašto mu to nijje rečeno? Ne bi se ništa promijenilo, ali bi se nekakva poruka poslala?
Dalje, zna li trener i stručni štab protiv koga smo igrali? Mogu li pripremiti igrače za to? Ovu pogan od tzv kluba iz BL ne diraj u šesnaestercu pa makar rizikovo da primiš go. Ima li neko u klubu ko može to da shvati? Kad je dosuđen penal, Banić je trebao samo mirno stajati na golu, a ne da pokuša da brani. Zašto mu to nijje rečeno? Ne bi se ništa promijenilo, ali bi se nekakva poruka poslala?
Bilo je i puno gorih suđenja od ove veceras pa nismo primali 5 komada bruka i sramota koja se nicim ne moze i ne smije opravdati

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Sta kazu Keli i Historicar? Historijsko brukanje Zekica bilo poraz od Zrinjskog i Borca na Kosevu po 1 razlike? Sta je onda druga petarda u reziji ovog bivola na klupi?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Od ekipe borba za titulu postali smo kanta za nabijanje gol razlike
Imaš pare, imaš momke batinaše i sudije te ovako pokradu. Platiš momke pokucaju na vrata sudiji, lijepo popričaju kao Panteri i ne vjerujem da bi ovako sudili. Uvijek je u anarhiji važio zakon jačega.
ZZ je sa slabijom ekipom Sarajeva od danasnje dobio jacu ekipu Borca od današnje. Pa pricajte da je ostavio nespremnu ekipu i neselektiranu itd itd
Mi nikada odustati necemo...
rimljanin90 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:43Zekic ih dobio u banja luci dvaput. Sta pricamo mi ovdje
Ma kakav ZZ, samo Husref može voditi Sarajevo
12 golova u 4 utakmice nase zvijezde primile
Luka faking Juricic nas trpa

Luka faking Juricic nas trpa

Bog Bosna i Bošnjaci
MIRVICU ODLAZI!
-
- Kontakt:
Dobri smo i vrijeme ce pokazati , živi bili pa vidjeli . Ova ekipa Sarajeva ima kvalitet I danas nismo uopste losiji bili ,crveni ,penal ,ponisten gol ubilo nas psihički, uopste nije bitno da li je ispravno dosudjeno jednostavno ubilo nas je to. Odbrana je katastrofa to se mora popraviti danas bi reko da od te zadnje linije Beganovic jedini bio ok.
kad gubis,kad ti ponisti gol,dobijes crveni,svira ti penal,raspadnes se...
Sto te više pljuju, sto te vise kradu, sto ti vise zla misle…. Ja te volim najvise
Volim te Sarajevo, a vi dušmani , balije **** pusite
Sto te više pljuju, sto te vise kradu, sto ti vise zla misle…. Ja te volim najvise
Volim te Sarajevo, a vi dušmani , balije **** pusite
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gdje je sanchez da nam pojasni kako mu je njegov tatica izgubio meč?
Ili će uteći
Šta je, tu je
Fuj

Ili će uteći

Šta je, tu je

Fuj

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Gledaj **** ba uzbudljiv derbi je sve sto imaju na ovu lakrdiju da kazu,krepali svi odreda nocas koliko je
Sreca je pa je Nedelja. Pa mi nisu toliko vikenda sjeb ali. Ja sam bio i osto protiv Musemica, nikad pod njim nismo igrali dobar fudbal.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, epidemija, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hamagara, imekorisnicko, James1987, N3R3D, napoleon72, Proximic, riki46, sassari, ShofaII, TETRAPAK, TribuneEst i 137 gostiju.