Nego sta je cilj?? Pa mi smo Juventus, nismo neka buranija sa dna kace....Allegri nam je napucao standarde mentalnih patuljaka da se borimo za top 4...i da se zadovoljimo barem jednim finalom u kupu/superkupu...Italia je napisao/la: ↑22 avg 2025, 12:31Jel se i ove godine borimo za Scudetto i to nam je jedini cilj ?dinoo je napisao/la: ↑22 avg 2025, 07:52Kakva ljudi pojacanja, pa 5 igraca nam se vratilo s posudbe plus 2,3 iz povreda, plua dosla dvojica. To je 10 vise u odnosu na proslu godinu.
A otislo, kolko, 4?
Roster je krcat ( sta je u njemu, to je drugo pitanje) i bez masovvnih odlazaka, tipa jos 4,5 imena, ne ocekujte ni jedno novo ime.
Mi smo Juventus, mi se borimo za SVE trofeje...svaki promaseni je fail...kraj price...
Imamo sirok i dobar roster, barem sto se tice Italije...bice sramota ako se budemo izvlacili na kojekakve umore, ovo, ono..

Na Tudoru je da to sve pripremi, ako ne, onda ga treba tretirati isto kao Allegrija, Mottu...nego kako drugacije??
Imao je vrijeme da odradi pripreme kako spada, ako nije, do njega je...naravno da ce mu trebati vremena da neke stvari napravi boljima, ali nece imati vjecnost, kao sto nas je hamajlija handracio tri godine, da su nas Empoli, Salerintana i ostatak serie B oducavali od fudbala na nasem stadionu..

Tudor zasluzuje da bude tu do nove godine, onda ga treba ocjeniti i vidjeti sta dalje...ako bude igre, zari, rezultata, naravno da treba ostati i produziti mu ugovor na extra godinu/dvije...nikakvih 4-5 godina ne dolazi u obzir vise...zayebi to..
A da ja tebe nesto pitam, nevezano za rezultate, hocemo li podrzati Tudora 3 godine ili??
Koliko vidim, tjeramo da od prije nego sto je i dosao...

Kada te vec pitam pitanje, da te pitam jos jedno, mislio sam ovo i prije, ali eto, nisam...
Ti svakih malo nabacis pricu da je Juventus na talijanski pogon bio godinama(istina je i slazem se sa tobom), i da treba dovesti talijane, da Juventus opet bude jak.
Koji su to talijani da ih Juventus moze dovesti i da ih treba dovesti??
Nabaci koje ime ako ti nije mrsko..