FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
**** ono jedno staro HM
Vrati se u Janju bijedo odvratna. Gori si 10 puta od smrada Topalovica
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sta li je Husref htio izmjenom Djordjevic Keremeh
znao sam da je tu i kraj jer je preglup potez plus mi nismo spremni za vise od 60 minuta
Pu yebem vam majku primite 10 pichkice
znao sam da je tu i kraj jer je preglup potez plus mi nismo spremni za vise od 60 minuta
Pu yebem vam majku primite 10 pichkice
-
- Kontakt:
E moje curice hahhaah sta je pustili da vas buse do vrha, super ocekujte sljedece kolo 500 ljudi na stadionu !!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
Ko je kriv sto imamo PL napad i federalnu odbranu
- f0rest1946
- Kontakt:
Sta ce biti igrači pali psihički poslije lakrdija imao si 9 100% šansi gol ti čist ponište kako da igraš poslije toga???
Musemiću nisi trebao ni dolaziti..ti si ono sve što smo već vidjeli. ZZ je za tebe doktor fudbala.
Ma bolji smo definitivno, ali kakva fajda.
Glup potez Husrefa da ne izvadi Jazzu, pogotovo što je tu Cimirot.
Ovaj Borac što se tiče suđenja i ovih klubova iz RSa nema niko na svijetu, možda Real u doba kralja Franka.
Ne može se protiv ovog boriti, nema potrebe za nerviranjem. Ali proći će ovo čim mu dajdžu nabiju nogom nema ni Borca hibridnog tima.
Glup potez Husrefa da ne izvadi Jazzu, pogotovo što je tu Cimirot.
Ovaj Borac što se tiče suđenja i ovih klubova iz RSa nema niko na svijetu, možda Real u doba kralja Franka.
Ne može se protiv ovog boriti, nema potrebe za nerviranjem. Ali proći će ovo čim mu dajdžu nabiju nogom nema ni Borca hibridnog tima.
Slavis li moderatore?
E moj Mirvicu sta ti cekas vise. Napustite ligu to je jedino rjesenje. Ali nema nazad. Pa ako mogu bez Sarajeva neka igraju. Napustiti ligu odmah bez ikakvih dogovora. Ovo klanje na samom pocetku je pocetak u jos gore stvari.
husrefe vrijeme je
koji se trener priziva sad
Sreca pa Hus igra defanzino, sa najacim timom lige. Sta bi tek bulo da je igro recimo normslno, preding ili ofanzivno. Kakve brezmudonje sve i jedan. Ovdje je Fedja rejsende tvrdim ko sto sam I tvrdio posle odlaska zz
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Husref Musemic jedan je od nas!!
Ovdje je najveći problem VAR jer uspori utakmicu 100 na sat.
Sto se tiče trenutnog rezultata 3:1(već 5:1), ko je kriv sto je Borac imao zicer za 1:0 prije nego su i postigli gol. Ko je kriv nama sto nakon gola za 1:1 odmah ispadamo kao amateri za 2:1.
Ili sto naši promaše zicere s par metara, ili sto Ristovski pravi penal koji je bez imalo dileme bio, ili sto Jatta nije dovoljno inteligentan da igra sa žutim a da ne dobije crveni, ili sto ga trener ne vadi napolje bas zbog toga…ili sto igramo s jednim klasičnim stoperom…Itd.
Jedino je čudno da se VAR nije provjerio kod crvenog jer na prvu nije djelovalo da li je izbio prvo loptu Jatta.
U svakom slučaju zaslužen poraz zbog lošeg vođenja od stručnjaka na klupi.
Sto se tiče trenutnog rezultata 3:1(već 5:1), ko je kriv sto je Borac imao zicer za 1:0 prije nego su i postigli gol. Ko je kriv nama sto nakon gola za 1:1 odmah ispadamo kao amateri za 2:1.
Ili sto naši promaše zicere s par metara, ili sto Ristovski pravi penal koji je bez imalo dileme bio, ili sto Jatta nije dovoljno inteligentan da igra sa žutim a da ne dobije crveni, ili sto ga trener ne vadi napolje bas zbog toga…ili sto igramo s jednim klasičnim stoperom…Itd.
Jedino je čudno da se VAR nije provjerio kod crvenog jer na prvu nije djelovalo da li je izbio prvo loptu Jatta.
U svakom slučaju zaslužen poraz zbog lošeg vođenja od stručnjaka na klupi.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 24 avg 2025, 20:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Mi svaki mec masimo 9 100% sansif0rest1946 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:31Sta ce biti igrači pali psihički poslije lakrdija imao si 9 100% šansi gol ti čist ponište kako da igraš poslije toga???
Bog Bosna i Bošnjaci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.