FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muha milanez
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U Vrbas sletio sabrija, mrtve ti ****
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Imal za Jattu VAR hebem ti pleme izadjiteeeee sta gledam u 21 vijeku tresem se, joj Topalovicu oba oka bi ti prstima izvadio
Jel se trude nasi da budu glupi ili je ovo njihov maksimum?
Yebem li vam majke i ko vas dovede u klub
Yebem li vam majke i ko vas dovede u klub
- Kockoglavi
- Kontakt:
**** li vam majcu cetnicku. **** li vam Vico i Misimovic majku prodanu. SABRIJA **** TI SVE
Ma penal ko kuca budite realni
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Greska musemica sto nije jattu izbacio a ne kyeremeha. Fulali smo zicere prije toga nemamo mi sta traziti.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Hahahahahahaah sreca pa su vratili VAR nakon 7 minuta nisu cekali ponedjeljak
...sve drugo ce proci! ❤️🇱🇻
Pa gdje su nasi nakon odbrane ???!!!??!!?!?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pa idite debili na loptu, sta gledate majku van
Izvinite na upadu, ali ovaj Topalovic Sabrija je i Veleža unakazio u Mostaru kad smo igrali protiv Borca i nakon toga je bila paljevina...evo poslije crvenog sudi i penal, a bolji ste od Borca 5 puta. Sramotno je ovo što se radi Sarajevu.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Ma napustit ligu trazit da se prebacimo u slovensku ili crnogorsku ovo je kriminalno.
-
- Kontakt:
Eto garoccosiffredi je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:50Toliko smo bolji da će nam izbaciti igrača da bi nas izjednačio
Ovdje ni PSG ne može biti prvak
Nakon 4 kola gotova sezona. Valja placati sad ove zvijezde... Osvajanje kupa svakako nije uspjeh u ovoj sezoni i ne donosi nista posebno.
- f0rest1946
- Kontakt:
Sve receno sve vidjeno ljudi u savezu sutr, hz sute zbaci zeleno svjetlo ljudi koriste..
U zadnjih 30 utakmica sa borce i zrinjskim imamo oko 20 bodova gdje sudija direktno odradio.
Mi mjenjamo trenere igrace ljutimo se ako kad promadi igrac sansu i to, a vico lagano kaze da je sudjenje bolje nego ikad
U zadnjih 30 utakmica sa borce i zrinjskim imamo oko 20 bodova gdje sudija direktno odradio.
Mi mjenjamo trenere igrace ljutimo se ako kad promadi igrac sansu i to, a vico lagano kaze da je sudjenje bolje nego ikad
Manekeni
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nikad sami sebi krivi. Dao si go, da ti nidu ponistili 5 2 bi do sad bilo. Ovdje je samo balijander kriv i niko drugi. Gledaj bolan sta ti rade.
Pa sjecas se kako kupresaku dade crveni? Jednostavno svaki put ti je penal i crveni ukopane ****
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 24 avg 2025, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, miguelramos, skoJaa, Zagor i 24 gosta.