Sakriveno sve od javnosti, covjek na zadatku

Mačak ..nisi to dobro protumačio....da ne podebljavam, prvo nije se postigao direktan gol,drugo nije se stvorila očigledna akcija za gol,treće iz akcije nije došla lopta do igrača Sarajeva ,ta si pravila protumačio za sebe...po naški igrač Borca je loptu mogao opaliti u aut,u korner ,preko gola..elSaik je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:52Chat GPT kaže gol opravdano poništen.
Da, poništavanje gola u toj situaciji je u skladu s Pravilima nogometne igre (IFAB, Pravilo 12 – Prekršaji i nesportsko ponašanje).
Evo zašto:
1. Igranje rukom u napadačkoj akciji
Prema pravilima, ako igrač ekipe koja napada igra loptu rukom (namjerno ili nenamjerno, ovisno o okolnostima), a iz toga se direktno postigne pogodak ili se stvori očigledna prilika za pogodak, pogodak se poništava.
Dakle, ako je igrač Sarajeva prethodno igrao rukom, cijela akcija se smatra nevažećom, bez obzira na to što je kasnije lopta došla do Borca i njihov golman loše reagovao.
Šuknem ti starojCombattente87 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:42Ruku na loptu šukno si mi nema šta![]()
Posteno ljudi zabili svoja dva gola.
Daduli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:49Pa zar si i ovdje ? Imaš li ti života mimo foruma?bhfanatic14 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:45Sve glupsoni koji neznaju pravila. Ovo je cist gol po pravilima cist gol. Sarajevo pokradeno u cetnickom leglu zla i kriminala.
Dok su Džemidžić i Pilav iz Teočaka. Ja ne kontam kakve sve budalaštine se ovdje mogu pročitati.
Kako mislis "sam sebe unistava"? Ovo je trebalo biti 2:2. Na tom rezultatu i uz ovakvu igru, teroristicki klub iz BL bi ga samo mogao glabati. Ovako, vode i dalje.
Katastrofalna greška za 2:1
Nek prespava kod svojih u Banja Luci..
Slavila se korona titula, Vico se slavio, Mirvić ljubio dotičnog ko najrođenijeg, šutili kad se Velež pobunio ko zadnje pic..
Da su u varu licno misimovic, vico i vinko,chily-rz je napisao/la: ↑24 avg 2025, 20:08Slavila se korona titula, Vico se slavio, Mirvić ljubio dotičnog ko najrođenijeg, šutili kad se Velež pobunio ko zadnje pic..
Malo po svom dvorištu a ovaj kloc Sabrija nikom u Zenici nije bitan.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, akobasmoram13, Hrasno15 i 23 gosta.