Jezik pregrizoanton 1983 je napisao/la:bez brige, Neuer je Bayernov igrač te je Heldt demantirao tu vijest da mu Schalke nudi takav ugovor...
FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ponavljam. Messi je trebao dobiti zuti karton i propustiti finale Kupa!ps. i da naravno messi je pred kraj utakmice kada je lopta vec debelo otisla u autu pokusao ubiti nekoga ko je platio skupe karte za prve redove....nadam se da su svi zivi
zelim reci da je ovo uradio Ronaldo to bi zasjenilo El Clasiko...al posto je to dobar decko nije previse vazno...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nojer u suzama na danasnjoj konferenciji...
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Kakav ljigavac ebo mater svoju. Zbog cega place, zbog par miliona.polga je napisao/la:
fuj kako mi se gade ovakvi
ako si odlucio da ides idi muski, ispadni dzon ili heroj kod navijaca, zavisno kako ko shvata i cao
a ne ovako place, a jedva ceka da ide jos u bayern
mrs stoko
nema potpisa
Svaka čast buraz na tome što si rekao.Ako ide neka ide muški,a ne glumatanjem i sranjima.KO IZDA PIZDAAdmir_Sa je napisao/la:Kakav ljigavac ebo mater svoju. Zbog cega place, zbog par miliona.polga je napisao/la:
ako si odlucio da ides idi muski, ispadni dzon ili heroj kod navijaca, zavisno kako ko shvata i cao
mrs stoko
Ovaj transfer je realno i pokazatelj koliko su klubovi u Njemačkoj neozbiljni(očekujem prodaju Farfana i svega ostalog što valja u S 04).Također očekujem sličan scenario sa BVB-om,ako ne na kraju tekuće sezone onda na polovini naredne ili na kraju naredne.U Njemačkoj nažalost ne postoji ozbiljan europski klub osim Bayerna 
pa farfan je najavljivao da ce ostati, tako...a za neuera, zamislite da osvojimo ligu prvaka a bajern kao treceplasirani ne ode u istu...koja bi to ljepota bila...a neuera ko **** ako ode imat cemo larsa unnerstala on je novi manuel neuer...a za neozbiljnost dosta njemackih klubova bi se definitivno slozio, najcistiji primjer je werder ove godine a bogami i mi...koja samo lijenost tokom transfer perioda to je za nepovjerovat pa jbt porto i benfica grabe bolje igrace iz juzne americe od njemackih klubova...svasta...i jos magath retard dozvoli rakiticu da ostane iako mu je zadnja godina na ugovoru a od maja smo ga ganjali da produzi...
E nek si ovo rekao,ne postoji u Njemačkoj ozbiljan klub osim Bayerna....i sreća da su talijani ovako slabi,mada mislim da dogodine i leverkusen i dortmund ispadaju u sklupinama lp,slabi su oni za toga...Hamo je napisao/la:Ovaj transfer je realno i pokazatelj koliko su klubovi u Njemačkoj neozbiljni(očekujem prodaju Farfana i svega ostalog što valja u S 04).Također očekujem sličan scenario sa BVB-om,ako ne na kraju tekuće sezone onda na polovini naredne ili na kraju naredne.U Njemačkoj nažalost ne postoji ozbiljan europski klub osim Bayerna
- schweinsteiger
- Kontakt:
ako osvojite,osvojicete s Neueromgruezi je napisao/la:pa farfan je najavljivao da ce ostati, tako...a za neuera, zamislite da osvojimo ligu prvaka a bajern kao treceplasirani ne ode u istu...koja bi to ljepota bila....
a bas se Bayern nece plasirat,moze nam doc' strasni Hapoel,ili Kopenhagen :/
#miasanmia
Mislim da on nije ljigavac, on ne ide radi para.. Iskreno Bayern je daleko veci klub, i profesionalci kakvi bi trebali bit teze ka najboljem..On je svjestan da vrlo lahko moze uci u historiju Njemackog fudbala ako ode u Bayern,zbog toga mora napustit klub u kojem je ponikao i koji voli.. Tezak je zivot fudbalera..Admir_Sa je napisao/la:Kakav ljigavac ebo mater svoju. Zbog cega place, zbog par miliona.polga je napisao/la:
mrs stoko
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hamo ne treba pretjerivati.Pa šta ako je otišao Neuer.Doći će dostojna zamjena ili u Wieseu ili u mladim Baumannu ili Zieleru koji su potencijal da postanu novi Neueri.Ostali igrači će ostati.Dodaš li tome jednog Holtbya i Zambrana + par kvalitetnih pojačanja jer će te imati para za njih i eto vas za klasu jači nego ove godine.Schalke je ozbiljan klub, ali jednostavno igrač želi da ide.Bilo koji ugovor da su mu dali on bi otišao.Ne radi se tu o ozbiljnosti već o želji da ide.Pa Man Utd je neozbiljan jer je pustio Ronalda.Eto vam najbolji primjer.Hamo je napisao/la:Ovaj transfer je realno i pokazatelj koliko su klubovi u Njemačkoj neozbiljni(očekujem prodaju Farfana i svega ostalog što valja u S 04).Također očekujem sličan scenario sa BVB-om,ako ne na kraju tekuće sezone onda na polovini naredne ili na kraju naredne.U Njemačkoj nažalost ne postoji ozbiljan europski klub osim Bayerna
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ipak mora se odati čast Neueru, bio je vaš kapiten i igrao je srcem. Sada ga je miris novca primamio i odlazi, mada baš me zanima gdje će Bayernov golman Kraft sada? Možda bi ste mogli uraditi zamjenu Neuer-Kraft? 
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid!
Pustio ga za nejveći transfer u istoriji.Ne može me niko uvjeriti u to da u Njemačkoj osim Bayerna nema ozbiljnog kluba.Kada će iko osim Bayerna imati igrača poput Riberya stim da ima jak ugovor sa njim i da je poprilično siguran u njegov ostanak u klubu.Ima li iko u Bundesligi da kupuje igrače za veću sumu novca osim Bayerna(15 pa nadalje miliona).Ima li iko redovan osim Bayerna u LP,koliko ja pratim nema.Još masa primjera al' o tom potom.Ako je Wiese po tebi alternativa neka nam je onda dragi Allah na pomoćiFRANK RIBERY je napisao/la:Hamo ne treba pretjerivati.Pa šta ako je otišao Neuer.Doći će dostojna zamjena ili u Wieseu ili u mladim Baumannu ili Zieleru koji su potencijal da postanu novi Neueri.Ostali igrači će ostati.Dodaš li tome jednog Holtbya i Zambrana + par kvalitetnih pojačanja jer će te imati para za njih i eto vas za klasu jači nego ove godine.Schalke je ozbiljan klub, ali jednostavno igrač želi da ide.Bilo koji ugovor da su mu dali on bi otišao.Ne radi se tu o ozbiljnosti već o želji da ide.Pa Man Utd je neozbiljan jer je pustio Ronalda.Eto vam najbolji primjer.Hamo je napisao/la:Ovaj transfer je realno i pokazatelj koliko su klubovi u Njemačkoj neozbiljni(očekujem prodaju Farfana i svega ostalog što valja u S 04).Također očekujem sličan scenario sa BVB-om,ako ne na kraju tekuće sezone onda na polovini naredne ili na kraju naredne.U Njemačkoj nažalost ne postoji ozbiljan europski klub osim Bayerna
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Evo konferncije za novinare na kojoj je Neuer objavio odlazak:
http://www.bild.de/video/clip/manuel-ne ... .bild.html
http://www.bild.de/video/clip/manuel-ne ... .bild.html
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
PA mislš ti da Schalke nema dug da ne bi svake godine igrao u Lp.JA sam siguran da bi igrao svake godine i to uspješno, ali dug je breme koje će ih još dugo sputavati.Ali Schalke je u 1/2 finalu, a ne BAyern.Budi siguran da će SChalke pod vodstvom Rangnicka napraviti velike stvari i biti vrlo konkurentan sljedeće sezone.Nije Werder propao zbog BAyern.Najbolje igrače su im uzeli strani klubovi, ali polahko dolazi vrijeme kad će drugim klubovima biti nemoguća misija uzeti igrača iz Bundeslige.Otišao je Neuer.Po mnogima najbolji golman svijeta uz Casiljasa, ali bar za golmana se može dovesti dostojna zamjena.I prodali ste Neuera za 20 mil eura što je najviše u SChalkeovoj historiji.To su dobre pare.BAumanna i Zielera možeš dobiti za 4-5 mil eura, a ogromnog su potencijala, a ostatak novca uložiti na druge pozicije.Zar nisi ponosan na igru Schalkea u Evropi.Konačno se pojavio klub iz Njemačke koji uz Bayern može parirati ostalim.Jedan strašno organiziran Schalke kojem niko meda ne može u Gelsenkirchenu i protiv koga ni Man Utd nije siguran.Pogledaj broj mladih igrača u Schalkeu.Budi ponosan što si navijač plavaca jer su pred njima velike stvari u narednim sezonama.Hamo je napisao/la:Pustio ga za nejveći transfer u istoriji.Ne može me niko uvjeriti u to da u Njemačkoj osim Bayerna nema ozbiljnog kluba.Kada će iko osim Bayerna imati igrača poput Riberya stim da ima jak ugovor sa njim i da je poprilično siguran u njegov ostanak u klubu.Ima li iko u Bundesligi da kupuje igrače za veću sumu novca osim Bayerna(15 pa nadalje miliona).Ima li iko redovan osim Bayerna u LP,koliko ja pratim nema.Još masa primjera al' o tom potom.Ako je Wiese po tebi alternativa neka nam je onda dragi Allah na pomoćiFRANK RIBERY je napisao/la:Hamo ne treba pretjerivati.Pa šta ako je otišao Neuer.Doći će dostojna zamjena ili u Wieseu ili u mladim Baumannu ili Zieleru koji su potencijal da postanu novi Neueri.Ostali igrači će ostati.Dodaš li tome jednog Holtbya i Zambrana + par kvalitetnih pojačanja jer će te imati para za njih i eto vas za klasu jači nego ove godine.Schalke je ozbiljan klub, ali jednostavno igrač želi da ide.Bilo koji ugovor da su mu dali on bi otišao.Ne radi se tu o ozbiljnosti već o želji da ide.Pa Man Utd je neozbiljan jer je pustio Ronalda.Eto vam najbolji primjer.Hamo je napisao/la:Ovaj transfer je realno i pokazatelj koliko su klubovi u Njemačkoj neozbiljni(očekujem prodaju Farfana i svega ostalog što valja u S 04).Također očekujem sličan scenario sa BVB-om,ako ne na kraju tekuće sezone onda na polovini naredne ili na kraju naredne.U Njemačkoj nažalost ne postoji ozbiljan europski klub osim Bayerna.Fazon je u tome što si ti sada nabrojao igrače koji mogu biti svijetla budućnost,ali kada oni malo zasjaju dođe Bayern i kupi ih ili neko sa strane i kupi ih i tako je sa svim Njemačkim klubovima.Pa ko je onaj jaki Werder raskopo nego Bayern(Klose,Borowski...).Redovan učesnik LP je Bayern,a onda se rotiraju(HSV,STUTTGART,BVB,S 04...).Pogledaj i Njemačku reprezentaciju pa skoro Bayern cijeli igra.Pogledaj i finansije opet Bayern neprikosnoven za razliku od ostalih,pretprošle sezone kada je HSV više od njih zaradio to je bio fenomen čovječe.Je li ti dosta činjenica
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
@RIBERY Ja jesam ponosan na uspjeh bez daljnjeg.Eto izlika za S 04 je dug,a šta je sa HSV-om koji dobro zarađuje gdje su njihovi uspjesi.BVB je bio u dugovima i mislim da ih sada nema,a eto živi bili pa vidjeli da li će BVB zadržati trenutni sastav (prognoza max. još jedna sezona).Meni su dragi svi njemački klubovi mislim simpatišem ih,ali S 04 je prije svih.Realno buraz ja ne znam kako ti ne shvataš da je Bayern neprikosnoven i da je tuga u tome što je tako već odavno.Pa jebote to traje od onih 80-ih godina kada su stigli Nurnberg po titulama otada u Njemačkoj nema jakog standardnog kluba svi se smjenjuju(nekih 5 klubova),a Bayern uvijek iste uspjehe ima. 
- anton 1983
- Kontakt:
Mene ti hamo jedino smeta to kaj si ti upotrijebio riječ OZBILJAN. Da si napisao da je Bayern najbogatiji nebi ti riječ reko jer u tom i je cijela poanata. U Njemačkoj ligi svaki klub si sam kroji sudbinu i ovisan je o rezultatima jer rezultati znače pare. Sada je BvB ušao u LP i Bayern njemu ovo ljeto i najvjerojatnije niko drugi nemre otet niti jednog igrača bez da ih izuje iz cipela. Bayern će moć prismrditi njihovim zvijezdama tek kada se BvB neplasira u LP. takva je sada sudbina Schalkea i Neuera. bayern je htio Neuera prošlo ljeto al ga nismo dobili jer je Schalke ušo u Lp. da je Schalke sad opet ušao u Lp NAJVJEROJATNIJE bi on sa njima produžio ugovor te nebi došao u Bayern i Bayern bi opet tek imao šanse kod njega kad nebi išli u LP.
Spomenuo si HSV a da neznaš činjenice. HSV je u takvim **** da mora smanjiti primanja igrača za otprilike 20 miljona eura i još uz to moraju zaraditi pare od prodaje igrača jer će im faliti da se pokrije minus. Razlog togga je kaj je HSV riskirao, živio izvan svojih mogučnosti pa je to sada došlo na naplatu...
Spomenuo si HSV a da neznaš činjenice. HSV je u takvim **** da mora smanjiti primanja igrača za otprilike 20 miljona eura i još uz to moraju zaraditi pare od prodaje igrača jer će im faliti da se pokrije minus. Razlog togga je kaj je HSV riskirao, živio izvan svojih mogučnosti pa je to sada došlo na naplatu...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ne bi me zacudilo da propali klub iz minhena ovo ljeto potrosi 100 miliona eura, ipak su ih ove sezone izdmonirale ekipe poput mainza i hanovera, ekipe koje su bruku para ulozile. E sad jadni bayern mora se vratiti jaci nego ikad i poseze sa svojom starom metodom, kupi sve sto valja u ligi i moli boga da imas srece (obicno je imaju bruku) da osvojis istu ligu. Zato mrzim taj klub uzasno
nema potpisa
- anton 1983
- Kontakt:
a ja obožavam kad to neko kaže!Admir_Sa je napisao/la:Ne bi me zacudilo da propali klub iz minhena ovo ljeto potrosi 100 miliona eura, ipak su ih ove sezone izdmonirale ekipe poput mainza i hanovera, ekipe koje su bruku para ulozile. E sad jadni bayern mora se vratiti jaci nego ikad i poseze sa svojom starom metodom, kupi sve sto valja u ligi i moli boga da imas srece (obicno je imaju bruku) da osvojis istu ligu. Zato mrzim taj klub uzasno
a za kog ti navijaš?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
oni ti je BvB kako se ja sjecamanton 1983 je napisao/la:a ja obožavam kad to neko kaže!Admir_Sa je napisao/la:Ne bi me zacudilo da propali klub iz minhena ovo ljeto potrosi 100 miliona eura, ipak su ih ove sezone izdmonirale ekipe poput mainza i hanovera, ekipe koje su bruku para ulozile. E sad jadni bayern mora se vratiti jaci nego ikad i poseze sa svojom starom metodom, kupi sve sto valja u ligi i moli boga da imas srece (obicno je imaju bruku) da osvojis istu ligu. Zato mrzim taj klub uzasno![]()
a za kog ti navijaš?
A možeš misliti onda ... imaju 2 teorije 1. da je BL sjebana i slaba u pm pa da je Bayern treći/četvrti sa OČAJNOM formom i povredama koje niko ne bi preživio 2. da je Bayern jednostavno GIGANT pa da čak i sa formom i povredama se nosi ... šta tebi volja ... biraj
PS: ovo sa Nuerom ne mora da znaci da će u Bayern jer bi se mogao tu umješati i sam Man. Utd ako im propane posao sa de Gea-om iz Atl. Madrida
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.