FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U grob ceme otjerari
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 24 avg 2025, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Paskalev, zašto Musemiću, zašto? Imaš bar dva igrača bolja od njega u odbrani na klupi. Zašto?
- f0rest1946
- Kontakt:
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Hus ima naš DNK 

Mi amateri na forumu koji nemamo hljeba od ovog vidimo greske koje se prave, profesionalci na klupi ne vide, al eto.
Are you not entertained ?!
Mi nemamo odbranu nikako.
Hus 2025
Odbrana **** bojim se debakla...
-
- Kontakt:
Okrenut cemo ovo
-
- Kontakt:
Standardna Husrefova tekma,nego opet proveravali nas gol,svaki hebeni gol nam se provjerava,imal neki link da nije puko.,hebem ti gol i dan. Zasto Turda ne igra nikom jasno nije.
Koliko smo kompaktnije stajali na terenu, s nekakvim zadatkom, svaku s Borcem u BL.
Ovo samo cekas kad ce ga zabiti. Rasulo. **** ce se sve Husrefu vrlo brzo. Dabogda da se ne varam.
Kupresak je wing bek, stoperi su nam bekovi ili vanjski stoperi, a delegati na klupi poletili ubaciti ih u masineriju 4231....super, genijalno.
Are you not entertained ?!
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Kakvo drsko ponasanje velikog poznavatelja igre, igraca, trenera, finansija itd. Dobio si husrefa, gledaj i uzivajErosViverosViv je napisao/la: ↑24 avg 2025, 19:08Napusite mi se kurca i ti i on, veceras vi igrate, mrs odavde

**** ti Hus majku u picku retardiranu. Gledaj utakmicu konjino maloumna, nabijem te na **** i tebe i ko te okoti.
Samo jedan moze voditi Sarajevo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ma koliko da mi je Husref drag, a jeste, mi smo nakon dva trenera koji su iznad nivoa ove lige (Rožman i Zekić) trenutno došli na trenera kojem je ova liga mjera i krajni domet. Ovaj trenutni rezultat u BL je proizvid te činjenice. Ovako ću misliti kako god da se završi ova utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, kogmagie46, MSOZ101, napoleon72, OzmoodPinglewood, SAMO BORDO i 50 gostiju.