Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Perišić nije fajter, koga briga za njegovo mišljenje...Dana White iz Mostara prihvata samo fajtere.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ali kakav kompleksas. Čuj otpratio lika zbog ovoga.
Da li je ikada igrac druge reprezentacije ovako prozvao selektora druge reprezentacije?

Da li je ikada igrac druge reprezentacije ovako prozvao selektora druge reprezentacije?

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Nije ga otpratio, blokir'o ga Barba Ser 

- invincible1921
- Kontakt:
Dajte molim vas recite mi da ovo nije istina....pa jel moguce bit ovakav kompleksas...dobro neko nedavno rece, usloro ce na pitanja na presu odgovarat sa "hebem ti familiju stas ti pitat"
=\_1921_/=
Kakav kompleksaš, nevjerovatno.
Ja kad sam vidio da je Perišić ono objavio, znao sam da će malom Bajraktareviću to samo naškodit. Ja sam dobio blok od istog na Tviteru kad sam kad je petev bio selektor napisao da Spahića i Barbareza treba maknut što dalje od reprezentacije , prvog jer radi njega nismo otišli na najmanje dva prvenstva a drugog jer nije uradio ništa da radi na sebi poslije okončanja karijere, barem da vodi juniore Hamburga. Tip je neviđeno iskompleksiran.
Glory Glory Man United
Vjerovatno fejk njuz, ko kaže da ga je pratio?
-
- Kontakt:
Ako nista, prestat ce kmecati i glumiti strucnjaka na Twitteru kad ga nogiraju, a hoce sigurno nekad. Pitanje je dana kad ce se sve srusiti kao kula od karata jer smo imali nevidjenu dozu srece dosad. Mozda ne u ovim kvalama, ali narednim je sve moguce. Prvenstveno jer nema teoretske sanse da dobijes ovoliko da kazem laku grupu na papiru.Daduli je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:07Ja kad sam vidio da je Perišić ono objavio, znao sam da će malom Bajraktareviću to samo naškodit. Ja sam dobio blok od istog na Tviteru kad sam kad je petev bio selektor napisao da Spahića i Barbareza treba maknut što dalje od reprezentacije , prvog jer radi njega nismo otišli na najmanje dva prvenstva a drugog jer nije uradio ništa da radi na sebi poslije okončanja karijere, barem da vodi juniore Hamburga. Tip je neviđeno iskompleksiran.
Meni licno se lik odavno poceo gaditi bas zbog ovog svog nacina razmisljanja i nevidjene arogancije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Perišić bi već sad bio bolji trener od polu-profesionalnog, arogantnog i iskompleksiranog igrača pokera.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:

Direktno sa kockanja na selektorsku klupu, nevidjeno u svijetu sporta/fudbala. Evo ga Esmir lijevo vec tada mu je dohako.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nikad prezaljen 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odlicna utakmica. Tu mu je jedina greska bila sto ih nismo pokusali dobiti nakon crvenog kartona za Koundea. Povukli se bez razloga.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Mozda ga je i nekad ranije otpratio, a mozda i mediji pumpaju stvar jer im je to u opisu posla.Coolpanda24 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:10Lajkao mu je stare objave, po tome se može zaključiti i da ga je pratio, pogotovo jer i Perišić njega prati. Mada naravno moguće da su ljudi i potpalili vatru i da se nisu ni pratili.
Ali ne znam kako nekoga iznenadjuje i sad tek shvataju da je Sergej kompleksas i ima takav ego i misljenje o sebi. To se odmah vidjelo po vodjenju reprezentacije i prvim susretima s novinarima, a i sam je laprdao po twiteru i ismijavao bivse selektore. Takav je lik i sta ces.
Nece on nikoga voditi nakon nase selekcije, a ne znam ni kako bi mogao ovakvom ponasanjem. Zato sretno mu s nasom selekcijom, ispunila mu se zelja da nas vodi, neka i on nama ispuni zelju i odvede nas na veliko takmicenje ili odstupi na vrijeme ako ne bude islo sve po planu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Istina.. Po meni najpismeniji trener kojeg smo imali, čak su ga i igrači hvalili na sva usta, djelovalo je kao da je zdrava atmosfera pravo i da smo na pravom putu.
A onda neobjasnjivo nesto nakon sto je pregazio grupu B lige nacija dobija otkaz i na njegovo mjesto dolazi senilna kornjača Hadžibegić zvani spaček i nakon tog kreće strmoglavi pad i raznorazni cirkusi
-
- Kontakt:
Ma slažem se skroz. Mada treba reći ni da Perišićev potez nije za pohvalu, realno šta se on ima petljati u tu priču i to na ovaj način, preko društvenih mreža... Esmir nije podijelio priču, očigledno ga je neko nasavjetovao da ne daje materijala jer bi to tek bio show.Beduin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:22Mozda ga je i nekad ranije otpratio, a mozda i mediji pumpaju stvar jer im je to u opisu posla.Coolpanda24 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 21:10Lajkao mu je stare objave, po tome se može zaključiti i da ga je pratio, pogotovo jer i Perišić njega prati. Mada naravno moguće da su ljudi i potpalili vatru i da se nisu ni pratili.
Ali ne znam kako nekoga iznenadjuje i sad tek shvataju da je Sergej kompleksas i ima takav ego i misljenje o sebi. To se odmah vidjelo po vodjenju reprezentacije i prvim susretima s novinarima, a i sam je laprdao po twiteru i ismijavao bivse selektore. Takav je lik i sta ces.
Nece on nikoga voditi nakon nase selekcije, a ne znam ni kako bi mogao ovakvom ponasanjem. Zato sretno mu s nasom selekcijom, ispunila mu se zelja da nas vodi, neka i on nama ispuni zelju i odvede nas na veliko takmicenje ili odstupi na vrijeme ako ne bude islo sve po planu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.