HvalaanonymousHD je napisao/la:Ako imaš finu brzinu neta, ovaj ti ne bi trebao nikako štopati, plus HD je.![]()
http://veetle-sports.****/2011/ ... nel-3.html

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
HvalaanonymousHD je napisao/la:Ako imaš finu brzinu neta, ovaj ti ne bi trebao nikako štopati, plus HD je.![]()
http://veetle-sports.****/2011/ ... nel-3.html
hahahahhaa, sto je najgore Ronaldo nije ni igro protiv Racingamake je napisao/la:Ronaldo se u martu ponovo sukobio sa kapitenom Ikerom Kasiljasom jer posle pobede nad Rasingom iz Santandera nije ostao na terenu i zahvalio se navijačima aplauzom, već se odmah uputio ka tunelu.
Ma puste laži, ne treba ni čitati ovo.Portillo je napisao/la:hahahahhaa, sto je najgore Ronaldo nije ni igro protiv Racingamake je napisao/la:Ronaldo se u martu ponovo sukobio sa kapitenom Ikerom Kasiljasom jer posle pobede nad Rasingom iz Santandera nije ostao na terenu i zahvalio se navijačima aplauzom, već se odmah uputio ka tunelu.
Portillo je napisao/la:hahahahhaa, sto je najgore Ronaldo nije ni igro protiv Racingamake je napisao/la:Ronaldo se u martu ponovo sukobio sa kapitenom Ikerom Kasiljasom jer posle pobede nad Rasingom iz Santandera nije ostao na terenu i zahvalio se navijačima aplauzom, već se odmah uputio ka tunelu.
Tom mecu ima godina danamake je napisao/la:Portillo je napisao/la:hahahahhaa, sto je najgore Ronaldo nije ni igro protiv Racingamake je napisao/la:Ronaldo se u martu ponovo sukobio sa kapitenom Ikerom Kasiljasom jer posle pobede nad Rasingom iz Santandera nije ostao na terenu i zahvalio se navijačima aplauzom, već se odmah uputio ka tunelu.
jok ja sam![]()
11-orica za pobjedu!Iker Casillas; Arbelola, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo; Pepe, Xabi Alonso, Khedira; Cristiano Ronaldo, Özil i Di María
make je napisao/la: Racing vs Real Madrid 1-3 - All Goals & Full Match Highlights - 06/3/2011
![]()
![]()
![]()
veze ti nemas sine moj
prvo gaze mesija namjerno pa vilju, prave one hinje hinjave...tarpi do bagro 2 je napisao/la:Ove izfeminizirane kurve iz Katalonije moraju dobiti preko nekog sudije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.