Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Najbolji igrač reprezentacije trenutno. Ako je u stanju ovaj nivo fudbala držati cijelu sezonu bez povreda, biće i Benfici ga teško zadržati. Preporodio se ovdje, a nadamo se da će još više napredovati, te napraviti razliku na terenu protiv Austrije.
Ja mislim da navijaci ni uprava benfike jos nevjeruju sta su dobili za bagatelu bukvalno. Naci ce kockar nacin da ga upropasti I neiskoristi kako treba
Govorio sam da imam bas dobar osjecaj za ovaj transfer u benfiku i nisam se prevario. Sto se mene tice nek ostane cijelu karijeru u Portugalu, sasvim dovoljno za nas sa ovom formom
naprijed rejal
strasan igrac, bio i ostao.
Strah me da je nemoguce izdrzati ovako svaka 3-4 dana bez povreda. Mozda me i samo strah zbog njegove historije sitnih povreda, ali vec sinoc sam strahovao i nisam se radovao sto je u prvih 11 protiv ovih levata jer ce u srijedu opet orati u bitnoj tekmi, njima jednoj od bitnijih u sezoni.
- Beduin
- Kontakt:
I odmah izborio mjesto u prvih 11, sad je sve na njegovoj strani i samo Bog zdravlja da mu dadne.
On i Esmir igraci utakmice, Bazdar pogodio napokon, Vasilj odlicna partija jucer i penal odbranio, Katic opet najbolji igrac ekipe i pobijedili, ne znam ko je jos igrao od reprezentativaca ali zasad odlican vikend.
On i Esmir igraci utakmice, Bazdar pogodio napokon, Vasilj odlicna partija jucer i penal odbranio, Katic opet najbolji igrac ekipe i pobijedili, ne znam ko je jos igrao od reprezentativaca ali zasad odlican vikend.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobro je nisam jedini primjetiobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 avg 2025, 01:49Ja kakve mu se sve portugalke nabacuju po komentarima, aferim.

Brat je vjernik. Neće pasti na ove Portugalke.
Imaš li dobar osjećaj za tekmu protiv Austrije?

Transfer, barem za sada se čini pun pogodak. Pokazuje onu formu iz Salzburga, gdje mu je cijena bila oko 20 miliona.
Ako se još plasiraju u LP, mogla bi biti ovo sezona iz snova za Amara.

U onom Marseju izgleda moras biti posebna vrsta cigana kako bi uspio u fudbalu.
Portugalke bi i Cajlakovica okrenule.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da je srece da imamo 5-6 igraca u prvim postavama timova kao sto su Benfika.
Dedic ima kvalitet, igra u dobrom klubu i moze napravit velike stvari.
Dedic ima kvalitet, igra u dobrom klubu i moze napravit velike stvari.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Portugalci već plaču, kažu da se "ovaj neće dugo zadržati u Benfici" 

Samo neka budu upravuizdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 avg 2025, 13:05Portugalci već plaču, kažu da se "ovaj neće dugo zadržati u Benfici"![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A stručnjaci sto su govorili da nema motoričke sposobnosti i da je Sutalo veći talenat. 

Sad pogledao sažetke, izdominirao je momački. Komotno je mogao imati 3 asistencije u prvom poluvremenu da je Pavlidis bio na nivou, inače kvalitetan finišer, ali nije ga išlo sinoć.
it's football day
Dedic se ozenio prije dvije sedmice, kakve Portugalke, ne bas dvije sedmice ali nekad skorije, prije mjesec dva
-
- Kontakt:
Ma ne zezam Bgm, nisam ja troll ko neki ovdje, samo eto zelio je da bude sto dalje od javnosti, ne znam ni ja iskreno sto.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 26 gostiju.