FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Gospodin.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Koji je narcis aco smrad.
I seceru i njemu sprcim gosopodje
I seceru i njemu sprcim gosopodje
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Fascinira me Jankovic, kako vodjenjem kluba tako i ponasanjem. Bas gospodin i covjek
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Djesi drug moj dobri
Ma dobro je Bogu hvala, zivotari se. Sloboda ko Sloboda, malo nas drugi handre, malo sami sebe pa krivimo druge, al bitno je da se nesto desava.

Kod tebe kako fercera, ide po planu?
Vidim pravite nove Galaktikose
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobro je bruda hvala dragom Alahu dz...Beduin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 11:09Djesi drug moj dobri
Ma dobro je Bogu hvala, zivotari se. Sloboda ko Sloboda, malo nas drugi handre, malo sami sebe pa krivimo druge, al bitno je da se nesto desava.![]()
Kod tebe kako fercera, ide po planu?
Vidim pravite nove Galaktikose![]()
Ma kakve Galaktikose u ligi gdje ti Vico ima glavnu rijec...

Ma tiVracete se vi i pored svih podmetanja nogu, imate strasnog trenera, mozda vam ga mi uzmemo, ako Hus odleti...

Najjace kad su djeca dobila, price o namjestaljkama idu. Da se izgubilo sve bi bilo posteno
Ko je sinoc gledao utakmicu, komotno su im mogli dati jos makar 2 gola, samo da su imali malo vise iskustva. Da je namjesteno, kao da bi igrac TC sutao u zadnjem napadu centimetar od stative.
Isplacite se, dusmani, bit ce vam lakse

Ko je sinoc gledao utakmicu, komotno su im mogli dati jos makar 2 gola, samo da su imali malo vise iskustva. Da je namjesteno, kao da bi igrac TC sutao u zadnjem napadu centimetar od stative.
Isplacite se, dusmani, bit ce vam lakse

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znali da je namješteno ali niko nije odigrao.DamirT je napisao/la: ↑24 avg 2025, 12:28Najjace kad su djeca dobila, price o namjestaljkama idu. Da se izgubilo sve bi bilo posteno![]()
Isplacite se, dusmani, bit ce vam lakse![]()
![]()
Naša je sreća što je TC u raspadu i što nije ni njihova ekipa nešto puno starija i iskusnija i oni će svakako biti u borbi za opstanak.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kad ih pitas sto nisu odigrali i uzeli pare, budu izgovori da se ne kladeSkojevska je napisao/la: ↑24 avg 2025, 12:45Znali da je namješteno ali niko nije odigrao.DamirT je napisao/la: ↑24 avg 2025, 12:28Najjace kad su djeca dobila, price o namjestaljkama idu. Da se izgubilo sve bi bilo posteno![]()
![]()
Naša je sreća što je TC u raspadu i što nije ni njihova ekipa nešto puno starija i iskusnija i oni će svakako biti u borbi za opstanak.

Bas tako, da nije bilo onog njihovog napadaca visokog, pomislio bi da je juniorska utakmica.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prema Transfermarktu, sinoc je bilo 2.200 ljudi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Valjda su uzeli pare za prelaz svi ovi koji su znali da je namjesteno... Svi sviraju qrcu poslije utakmice, svi sve znaju. Cestitke vam i sretno u nastavku.DamirT je napisao/la: ↑24 avg 2025, 12:28Najjace kad su djeca dobila, price o namjestaljkama idu. Da se izgubilo sve bi bilo posteno![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
E bas tako. Milimetra sinoc nije izgledalo namjesteno i isto bi tvrdio da su izgubili. Nemam problem priznati ako nas pogura sudija ili slicno, kao zadnji put u Federalnoj, realno su nas dosta gurali. Sinoc nije bas nikako nije djelovalo kao namjesteno.NazorUso je napisao/la: ↑24 avg 2025, 14:08Valjda su uzeli pare za prelaz svi ovi koji su znali da je namjesteno... Svi sviraju qrcu poslije utakmice, svi sve znaju. Cestitke vam i sretno u nastavku.DamirT je napisao/la: ↑24 avg 2025, 12:28Najjace kad su djeca dobila, price o namjestaljkama idu. Da se izgubilo sve bi bilo posteno![]()
![]()
Hvala legendo, sretno i vama danas

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sjever maksimalno 200 ljudi, ako i toliko
Zapad sigurno 3000, tamo ogradjeni A sektor prazan relativno, ovo ostalo do D sektora sve puno i sam D sektor vise od pola popunjen, ja sam bio izmedju C i D i.ovamo prije se nije imalo.gdje sjest
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ