Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Doktorsko prvo poluvrijeme 

-
- Kontakt:
Kakva asistencija 

Samo o Dedicu pisu komentare, kapiten za 2 godine ako ostane
Ne znam jesmo li ikad ovako dobro lijevo krilo imali.
On lijevo Giga desno
On lijevo Giga desno
Tahir kao glavni u veznom redu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Barbaaa, daj ga opet na lijevo krilo, nek i ove neznalice iz Benfike skontaju neke stvari. 

Prodor s desnog boka u sredinu bas u njegovom stilu, ono u čemu je najbolji, a potom i asistencija.
U pravo vrijeme ulazi u formu ili vraća formu nakon stagnacije od godinu i po ili koliko već.
S obzirom da nema Kolasinca njegova uloga će morati biti jos veća.
Zaista raduju ove partije i na ovom nivou, a sada na zasluženi odmor pred Fenerbahce.
U pravo vrijeme ulazi u formu ili vraća formu nakon stagnacije od godinu i po ili koliko već.
Zaista raduju ove partije i na ovom nivou, a sada na zasluženi odmor pred Fenerbahce.
-
- Kontakt:
Evo izašao je u 70. minuti da malo odmori. Brutalna partija 

Izvede ga, cuva ga za uzvrat s Fenerom ocigledno. Bas se trosio ko da nema sutra. Sjajna utakmica Amara, ponajbolja otkad je dosao rekao bih.
Sesta utakmica za Dedica
Benfica 6 utakmica bez primljenog gola
Benfica 6 utakmica bez primljenog gola
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Top forma Dedica ce bit iskoristena od strane velikog trenera Sergeja neznalice, da ga stavi na poziciju lijevog krilnog igrača jer nisu krilni igrači pozvani na okupljanje 

Kad ovako uleti sa lijevog krila u sredinu. 

Ovo sto radi od dolaska u Portugal je WC nivo 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nek ga debil opet stavi na lijevo krilo jbt, mozda njegova najbolja utakmica u reprezentaciji protiv islanda kad je igrao na desnoj strani. Barba odlazi
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Meni je ovo prva asocijacija kad pomislim na njega. Nesto sto rijetko ko na svijetu radi bolje, a kad je u formi - ovo se redovno moze ocekivati od njega. Zato sam svaki put ludio kad ga Barbarez stavi na lijevo krilo, a totalno pamet gubio kad poslije u intervjuima sve oko sebe ubjedjuje da je otkrio novo svjetsko cudo stavljajuci ga na tu poziciju. Nakon povreda, Sergej je definitivno najveci razlog pada Amarove forme. Btw, nemoj ziv bio navoditi sta je ona budala iz Marseja govorila u vezi pozicije koja je Dedicu najdraza, jer njemu ne vjerujem da kaze da sat traje 60 minuta.hurem je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:00Prodor s desnog boka u sredinu bas u njegovom stilu, ono u čemu je najbolji, a potom i asistencija.

Proglašen igračem utakmice.
Ma naravno, nisam niti jedne sekunde podržao ideju da Amar igra na krilu i uvijek sam insistirao na tome da mora igrati na poziciji desnog beka gdje najviše do izražaja dolazi njegova kvaliteta.Ghuraba je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:26Meni je ovo prva asocijacija kad pomislim na njega. Nesto sto rijetko ko na svijetu radi bolje, a kad je u formi - ovo se redovno moze ocekivati od njega. Zato sam svaki put ludio kad ga Barbarez stavi na lijevo krilo, a totalno pamet gubio kad poslije u intervjuima sve oko sebe ubjedjuje da je otkrio novo svjetsko cudo stavljajuci ga na tu poziciju. Nakon povreda, Sergej je definitivno najveci razlog pada Amarove forme. Btw, nemoj ziv bio navoditi sta je ona budala iz Marseja govorila u vezi pozicije koja je Dedicu najdraza, jer njemu ne vjerujem da kaze da sat traje 60 minuta.hurem je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:00Prodor s desnog boka u sredinu bas u njegovom stilu, ono u čemu je najbolji, a potom i asistencija.
Zaista raduju ove partije i na ovom nivou, a sada na zasluženi odmor pred Fenerbahce.![]()
Samo sam nastojao razumjeti zašto ga je iznenada isprobao na krilu i to bas u tom periodu kada je imao ofanzivniju rolu u Marseju...i nekako sam ubijeđen da je to sve bilo u dogovoru s Amarom. Druga stvar je sto je Barbarez bio i jeste tvrdoglav.
Sada kada opet igra svoju prirodnu poziciju nema šanse da ga stavi na krilo. Ako bi to učinio onda bi stvarno pokazao da nije normalan.
A Amarove partije zaista raduju i jedva čekam ligasku fazu LP (ako bude sve po planu protiv Fenera).
Najljepša priča na početku sezone, uz Alajbegovica. Još kada bi se Bajraktarevic nametnuo, imalo bi se sta redovno pratiti jer svi mi najvise volimo ispratiti reprezentativce koji imaju fudbal u malom prstu.
Brate vidi se da znas.
Ja mislim da treba Mujakica sa Tahirom staviti na sredinu da organizuju napad. Nismo Mujakica vidjeli na toj poziciji a treba nam fighter sto grize na toj poziciji
Joj nije mi bilo mrsko ici i citati komentare Portugalaca na Amara... uh jest lijepo braco mila. Samo da mu Allah podari zdravlja!
Govore da je najbolji igrac benfice.
Govore da je najbolji igrac benfice.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja kakve mu se sve portugalke nabacuju po komentarima, aferim.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Beduin, hurem, perun, zastitaIdentiteta i 43 gosta.