FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Teška pobjeda, puno bolje drugo poluvrijeme, tri boda, idemo dalje, a onaj smrad HH nek' se pojede.
Svaka čast momcima na preokretu!
Kazem ja nebitno ovo večeras toliko tek je početak sezone. Ali ako se po jutru dan poznaje opet ce nam se ekipe nazabijati golova. I to jeftinih golova.
Neprolazi ovo na vecim nivoima. Najbolje smo vidjeli proslu sezonu protiv Intera. Dzabe ti njima uvalis 6 komada, kad su oni tebi dali 7 i izbacili te.
Kazem ja nebitno ovo večeras toliko tek je početak sezone. Ali ako se po jutru dan poznaje opet ce nam se ekipe nazabijati golova. I to jeftinih golova.
Neprolazi ovo na vecim nivoima. Najbolje smo vidjeli proslu sezonu protiv Intera. Dzabe ti njima uvalis 6 komada, kad su oni tebi dali 7 i izbacili te.
Da je teren bio bolji ne bi došlo do ovoga. Okrenuse bunker na 2:0. Nije loše. Sudija teški kreten.
Don't hate what you don't understand.
- jasonstatham
- Kontakt:
Nova sezona, isto sranje. Super visoka zadnja linija, igra mačke i miša sa ofsajdima, a u veznom nikoga raspoloženog. Kako je Gavi ušao, mnogo bolje je ovo izgledalo.
Igrač utakmice je Joan, zbog onih silnih zicera što je odbranio.
Ide nova sezona kidanja živaca...
Igrač utakmice je Joan, zbog onih silnih zicera što je odbranio.
Ide nova sezona kidanja živaca...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Da je general Inigo tu, odmah bih potpisao kup i ligu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Trebace neko ko ce sanirati Yamalove izgubljene lopte a bit ce ih. Prva veceras izgubljena rezultovala je primljenim golom.
Ekipa prsti od talenta i jednom ce to da eksplodira. Mislim da je Flick mudriji u odnosu na prošlu sezonu i da ce pametnije dozirati igrace.
Steta sto Kamp nije spreman. Stegle bi se gace mnogima pred 105 hiljada navijaca
Ekipa prsti od talenta i jednom ce to da eksplodira. Mislim da je Flick mudriji u odnosu na prošlu sezonu i da ce pametnije dozirati igrace.
Steta sto Kamp nije spreman. Stegle bi se gace mnogima pred 105 hiljada navijaca
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Pedri ubijedljivo najkorisniji igrac u ekipi. Srce ove ekipe i igrac kojeg bi bilo najteze nadomjestiti.
A to da je najbolji vezni na svijetu, to vise niko ne dovodi u pitanje.
A to da je najbolji vezni na svijetu, to vise niko ne dovodi u pitanje.
Konačno je neko javno progovorio i zahtjeva objašnjenje. Najinteligentniji igrač Barcelone, ko će drugi i neka je tako.
Svima im je pun k.....
I sad će ga kazniti.
Svima im je pun k.....
I sad će ga kazniti.
- jasonstatham
- Kontakt:
Pedri je samo naglas rekao ono što se svi pitamo.
Kako može ovo biti penal, a ono u maju ne može?
Uostalom, neka daju pojašnjenje, ako mogu, baš me interesuje.
Kako može ovo biti penal, a ono u maju ne može?
Uostalom, neka daju pojašnjenje, ako mogu, baš me interesuje.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.