Ovo je mogao samo neka neznalica Premijer lige napisati ili neko u sarkastičnom tonu.Hordas1990 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:14Ne tvrdim ja da cete ispasti niste toliko losi ali najavljivala se borba za Europu i pisalo da je Velez negdje 4. ekipa lige sto je presmijesno. Ako ne za trofeje ili Europu onda za sta se boris nego za opstanak?Neutral je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:05Ja ne znam sto ljudi imaju fetis o pisanju oko opstanka u ligi i sl. nebuloza, kakav opstanak?Hordas1990 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:02Dosta nas je pred pocetak sezone dobronamjerno pisalo da Velez ima tanku ekipu i da se ne moze u Europu sa ovim igracima, da ce biti borba za opstanak. Ubjedjivani smo da to nije tako da je Velez jak. Zao mi je ali jednostavno prelosa ekipa. Najmanje je do Sablica covjek nema s cim da radi ovo je skart premijer lige vecinom.
Ne ispadaju 4 tima iz lige. Velez ce bit 6, uz neku srecu i 5 na tabeli.
Eto Posusje, Siroki, Rudar Prijedor, Radnik (jest dobio veceras) i Sloga imaju STRAŠNE TIMOVE i igracki su jaci od Veleza.
Daj, uozbiljite se. Ovo je liga gdje svako svakog moze dobit.
Kako shvatiti ozbiljno ekipu koja je ušla u sezonu bez napadača? Kasnije doveli Dogana koji je evidentno nespreman, što se i noćas vidjelo, a prethodne utakmice je sa klupe ulazio Doveden je Nukić koji je također nespreman. Dovedeni su opet mladi igrači koji su za Federalne lige a ne za Premijer lige, a povrh svega nemoguce je zamjesniti 20+ golova Mlinarica i Halilovica u ekipi. Umjesto Halilovica je doveden Huso koji je cisti DM ali ofanzivno ima 2-3 gola u 200 utakmica, dok je Dino znao postici golove, i imao je pregled, dobru pas igru. Pusten je Prses koji zna igrati ovu ligu a niko umjesto njega nije dosao.
Da ne duljim sada u nedogled, drugu godinu katastrofalna "pojacanja" ako se mogu tako nazvati.
Vrhunac će bit 5 mjesto a ne vjerujem da će pasti ispod 6 mjesta.