Albanac
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Logicno razmisljanje Pejcinovica, pogotovo sto nema neke direktne veze sa BiH. Nama nije niko kriv sto u domacoj ligi nismo u stanju da stvorimo jednog ozbiljnog domaceg igraca koji bi kroz koju godinu mogao igrati na slicnom nivou. Mi smo daleko od toga.
- katalinski
- Kontakt:
Ovaj Dulic mašina, dosta pametnih prekrsaja,dobri dueli, napucan kao C. Ronaldo, danas igrao desno i opet odigrao solidno, popunjavao poziciju DM
Ajvatar
Bruda, jesi nam ga sredio?Sheyi je napisao/la: -

katalinski je napisao/la: ↑23 avg 2025, 19:25Ovaj Dulic mašina, dosta pametnih prekrsaja,dobri dueli, napucan kao C. Ronaldo, danas igrao desno i opet odigrao solidno, popunjavao poziciju DM
Ima nase drzavljanstvo takodjer, poceo je karijeru kao zadnji vezni, ali ga neki trener prebacio na stopera i od tad je tuMasqareda je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:27Bruda, jesi nam ga sredio?Sheyi je napisao/la: -![]()
katalinski je napisao/la: ↑23 avg 2025, 19:25Ovaj Dulic mašina, dosta pametnih prekrsaja,dobri dueli, napucan kao C. Ronaldo, danas igrao desno i opet odigrao solidno, popunjavao poziciju DM

U ovom intervju je direktor 1860 Christian Werner spomenuo da su vec imali interesovanja za njeg od vecih klubova i da ne vjeruju tj. nisu sigurni koliko ce ga dugo zadrzati. Male su sanse da ostane. Davno sam ga spomenuo ovdje da je potencijal, ali nisam ocekivao ovako brz napredak, nisu ni oni sigurno. Jos se razvio fizicki.

Vidim ga kao naseg najboljeg stopera za koju godinu.Sheyi je napisao/la: ↑23 avg 2025, 21:03Ima nase drzavljanstvo takodjer, poceo je karijeru kao zadnji vezni, ali ga neki trener prebacio na stopera i od tad je tuMasqareda je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:27Bruda, jesi nam ga sredio?Sheyi je napisao/la: -![]()
katalinski je napisao/la: ↑23 avg 2025, 19:25Ovaj Dulic mašina, dosta pametnih prekrsaja,dobri dueli, napucan kao C. Ronaldo, danas igrao desno i opet odigrao solidno, popunjavao poziciju DM![]()
U ovom intervju je direktor 1860 Christian Werner spomenuo da su vec imali interesovanja za njeg od vecih klubova i da ne vjeruju tj. nisu sigurni koliko ce ga dugo zadrzati. Male su sanse da ostane. Davno sam ga spomenuo ovdje da je potencijal, ali nisam ocekivao ovako brz napredak, nisu ni oni sigurno. Jos se razvio fizicki.
![]()

I sa 22 godine igra u trećoj ligi. Nema šta, svijetla namNoDi80 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 14:45Ovo sto sam gledao ukazuje da bi Djuric (22) mogao biti nas najbolji vezni u buducnosti
Najmoderniji vezni igrac sto sam vidio brz, jak, pametan, snalazljiv i jako tehnicki potkovan sa obje noge igra
Samo da hoce igrati za nas
Itekako jedan od najvaznijih igraca za buducnost repke
Je budućnost sa takvima.
-
- Kontakt:
Ja sam danas gledao 1860 tekmu i od svih igraca su njega pohvalili; nesto u fazonu kao jedini igrac u zadnjih nekoliko godina koji je izasao iz skole fudbala 1860 da ga se moze odmah gurnuti u vatru.
Kako sam danas vidio odigrao je na desnoj strani i ok je to bilo. Za nesto vise treba veci uzorak utakmica. Mozda cak i odem na koju utakmicu da ga uzivo pogledam pa javim sta sam vidio.
Edit: nema problema sto je to treca liga. Njihova treca liga stalno izbacuje mlade igrace koji brzo igraju prvu ligu. Puno oni prate te nize rangove. Pa i Dennis je dosao iz regionalne lige u Köln kada su isti igrali bundesku i ustalio se u prvoj ekipi. Za razliku od 3. lige u regionalnoj se ne igra profesionalni fudbal.
Kako sam danas vidio odigrao je na desnoj strani i ok je to bilo. Za nesto vise treba veci uzorak utakmica. Mozda cak i odem na koju utakmicu da ga uzivo pogledam pa javim sta sam vidio.
Edit: nema problema sto je to treca liga. Njihova treca liga stalno izbacuje mlade igrace koji brzo igraju prvu ligu. Puno oni prate te nize rangove. Pa i Dennis je dosao iz regionalne lige u Köln kada su isti igrali bundesku i ustalio se u prvoj ekipi. Za razliku od 3. lige u regionalnoj se ne igra profesionalni fudbal.
Izgleda da pokaza potencijal Bajraktarevic. Podcijenio sam ga bas.Daduli je napisao/la: ↑22 avg 2025, 18:22Da ulazi s klupe kod nas i da mu se daju neke minute jer je potencijal?Sport90 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 12:30Malo se previse oslanjate na Bajraktarevica, igraca koji nije nista pikazao u svojoj karijeri osim sto je jednom uspio nekom probaciti loptu kroz noge. Ne znam na cemu trmeljite toliki optimizam za njeg? On ne moze da dominira i igra zapazenu ulogu niti u drugom timu PSVa.Daduli je napisao/la: ↑22 avg 2025, 11:30
Kod Peteva ulazio sa klupe, on i Prevljak su znali davati golove za izjednačenje ili preokret. Mislim da može biti na širem spisku (27-33 igrač). može igrati oba krilna napadača. Ispred njega Bajraktarević i Alajbegović svakako, Memić i on kao alternative na tim pozicijama.
Tom Đuriću ako je 22 godine vrhunac B tim u trećoj ligi, daj bože da griješim ali mislim da piši propalo što se tiče neke ozbiljne karijere. Treba se nešto žestoko preokrenuti da ne bude gubljenje vremena pisati o njemu na ovoj temi.
Edit: još je treća liga uspjeh. Prošle godine igrali četvrti rang.
Edit: još je treća liga uspjeh. Prošle godine igrali četvrti rang.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)