Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Joj kako me nodi zivcira,natjerat ce me da ga pronadjem i izbijem mu mlijecne zube
-
- Kontakt:
Al ove kone imaju tjeranje sta je ovo hahaha pa jel gledate vi svoje tekme na sugavici,pa godinama krkanski igrate,pljujete, svadjate se,protestujete na svaku odluku,ima svega osim fudbala sta vi nekome drzite pridike? Godinama ste jedna od najgadnijih ekipa,naravno Borac je preuzeo taj primat.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 23 avg 2025, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Koštao ih hajc na Želju da se nisu stigli resetovat.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Penal za Velez
-
- Kontakt:
A nemoj ga, on i tuta mrtva trka ko je veći ujkan. Bude nekad simpatičan al to je samo dok se ne uhvati tastature. Jedan i drugi simboli klubova za koje navijaju, klasični primjeri kako izgledaju navijači ta dva ujkaska kluba isti mentalitet kmetovskiDirektorcic je napisao/la: ↑23 avg 2025, 22:58Joj kako me nodi zivcira,natjerat ce me da ga pronadjem i izbijem mu mlijecne zube
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 23 avg 2025, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Nakon 5 od 38 utakmica kompjuteri sa Grbavice su izračunali ko će ispasti
Mentalni meltdown koji traje 10+ dana.

Mentalni meltdown koji traje 10+ dana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Dosta nas je pred pocetak sezone dobronamjerno pisalo da Velez ima tanku ekipu i da se ne moze u Europu sa ovim igracima, da ce biti borba za opstanak. Ubjedjivani smo da to nije tako da je Velez jak. Zao mi je ali jednostavno prelosa ekipa. Najmanje je do Sablica covjek nema s cim da radi ovo je skart premijer lige vecinom.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ta mi je informacija promakla, ispricavam se. Onda se i dobro drzite u takvim okolnostima. 11 novih igraca i svi u prvih 11opalaopala je napisao/la: ↑23 avg 2025, 22:56U prvoj postavi svi dosli ljetos i ono hajvan se cudi kad neko dobije kapitensku traku. Pa izgleda da si ti zavrsio na cumu sa potresom mozga, ako ti se imalo šta protrest

-
- Kontakt:
4. kapiten u ekipi.tutankamon1905 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 22:54Jel Ziljkic trazio kad je potpisivo ugovor da bude kapiten ili su mu sami od sebe dali? Jel moguce da se pisate po svom klubu i igrate se s kapitenskom trakom. Doso coek prije dva mjeseca i kapiten![]()
Hrkac, Haskic i Edo nisu igrali od prve minute tako da je on morao nositi kapitensku.
I to je tačno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 22:59Al ove kone imaju tjeranje sta je ovo hahaha pa jel gledate vi svoje tekme na sugavici,pa godinama krkanski igrate,pljujete, svadjate se,protestujete na svaku odluku,ima svega osim fudbala sta vi nekome drzite pridike? Godinama ste jedna od najgadnijih ekipa,naravno Borac je preuzeo taj primat.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sta kaze,gospoda od cetvrtka u Bijeljini.Bolje da su jutros krenuli.Pijacari.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Vranesevic posvetio pobjedu 13godisnjem nodiju u cast popravljanja prosjeka na 15 postova dnevno zadnje 2 godine.S obzirom da je veteran u putovanju po evropi,odlucio se posvetiti bh fudbalu i komentarisanju sa svog ogranicenog aspekta
grande dusko
grande dusko
Treba im Krpica i Radovca poslati
Neka sa Karjasevicem najave tri boda protiv Posusja
Neka sa Karjasevicem najave tri boda protiv Posusja
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Fulio si temu,federalna je jos jedno mjesto ispod.
Rodjeni su pitarske picke!
Ja ne znam sto ljudi imaju fetis o pisanju oko opstanka u ligi i sl. nebuloza, kakav opstanak?Hordas1990 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 23:02Dosta nas je pred pocetak sezone dobronamjerno pisalo da Velez ima tanku ekipu i da se ne moze u Europu sa ovim igracima, da ce biti borba za opstanak. Ubjedjivani smo da to nije tako da je Velez jak. Zao mi je ali jednostavno prelosa ekipa. Najmanje je do Sablica covjek nema s cim da radi ovo je skart premijer lige vecinom.
Ne ispadaju 4 tima iz lige. Velez ce bit 6, uz neku srecu i 5 na tabeli.
Eto Posusje, Siroki, Rudar Prijedor, Radnik (jest dobio veceras) i Sloga imaju STRAŠNE TIMOVE i igracki su jaci od Veleza.
Daj, uozbiljite se. Ovo je liga gdje svako svakog moze dobit.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2025, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Brate nije ti ovo tinder ili neki drugi site za upoznavanje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 22:59Al ove kone imaju tjeranje sta je ovo hahaha pa jel gledate vi svoje tekme na sugavici,pa godinama krkanski igrate,pljujete, svadjate se,protestujete na svaku odluku,ima svega osim fudbala sta vi nekome drzite pridike? Godinama ste jedna od najgadnijih ekipa,naravno Borac je preuzeo taj primat.
@Balorda bola hocel vise dejt sa ovim bratom, toliko vas brani a jos nista nije bilo, pa dajte spojite se vise ne mogu ga gledati ovako tuznog
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Balorda, Blackwargreymon, Google [Bot], Hrammm1921, MostarNeretva, Pact1921, rio_Ferdy88, ritam21, TefalTava, voltron30 i 58 gostiju.