AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
E moj Fofana, šta ti treba još servirati da ti uspiješ pogoditi..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Modric profesor nogometne igre, doktor nauka....ostale ne bi da komentarisem....a moram napisati ostali su srednjoskolci u ovoj igri.....
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 23 avg 2025, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ma idi u khurac više Fofana i ti i tvoji šutevi. Mičite ga iz ekipe u pm!
Kakve nam eurogolove zabijaju Kremonezi hahahaha. Odbrana u rangu Stupčanice. Nova sezona - stari problemi.
Dobro ih je utegao u odbrani
davno receno, ne moze se pita od ........ ali eto uvijek je bio samo jedan krivac.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
BOGU plakat
Ma ne treba nam niko novi u odbrani, samo prodati i nikoga ne dovesti, trebalo se sve sto imamo u odbrani prodati i dovesti novi, pa svaki centrasut je ogromna opasnost za go. Pa jbt nama ljudi dodju dva puta do gola i dadnu dva gola, a mi zujimo 65min oko njihovog gola i nista ne mozemo.
Uzasna formacija i guranje nekih igraca gdje im nije mjesto
Uzasna formacija i guranje nekih igraca gdje im nije mjesto
Prvi macici se bacaju u vodu...polako tek su prva kola....
- muha milanez
- Kontakt:
Ma vidjelo se protiv Baria da je to loše. Fofana i Ruben na tribine, beskorisni igrači!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
i ove sezone,nema evrope....
Lijevi bek nerijeseno pitanje. Desni bek nerijeseno pitanje.
Stoperi doveden De Winter ali pored toga tu treba jos jedam klasni stoper. Veza sa Riccijem i Jasharijem bi trebala bit dobra.
Sto se tice krila tu imamo Pulisica i Leao-a zamjene za njih Salemaekers i Chukwueze, tu bi takodjer trebao jedan igrac za rotacije. Napad trenutno samo Gimenez, ukoliko dodje Boniface trebalo bi da je napad rijesen uz eventualno jos jedan bekap.
Stoperi doveden De Winter ali pored toga tu treba jos jedam klasni stoper. Veza sa Riccijem i Jasharijem bi trebala bit dobra.
Sto se tice krila tu imamo Pulisica i Leao-a zamjene za njih Salemaekers i Chukwueze, tu bi takodjer trebao jedan igrac za rotacije. Napad trenutno samo Gimenez, ukoliko dodje Boniface trebalo bi da je napad rijesen uz eventualno jos jedan bekap.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Daj Allegri Musaha, Jasharija i Riccija, mijenjaj komplet vezu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ovoliko suteva a ovako slaba realizacija.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Loftus Cheek i Fofana - zahvaliti im se odmah večeras poslije utakmice i nabiti nogom iz kluba za sva vremena.
Nije nam odavno ko imao sjebati vikend. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne vidim da su ostali nesto bolji od pomenuti.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Vala i nije neko iznenadjenje, u skladu sa mogucnostima....za nekog odlican marketo, po meni uzasan, kakvo ljeto takva sezona....
Veceras ozvanicit Bonifacea i dogovorit Vlahovica, ova realizacija je uzasna.
Takodjer ne znam zašto Milan nije isao po našeg Dedića?
Takodjer ne znam zašto Milan nije isao po našeg Dedića?
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Calma, calama.
Strasan posao se radi evo vec dvije godine. Budala zna da ne mozes svako ljeto dovoditi po 10tak novi igraca i nesro ocekivati.
Kraljevi smo mercata, za ostalo i nismo.
Sezona ti pocela, a oni nisu doveli spica, dobrog stopera. O desnom beku da ne pricamo, ili se uzdaju u ovog hame kame talasa. Aferim bogami, smijesno mi sta ljudi rade a vode ko fol ozbiljan klub.
Strasan posao se radi evo vec dvije godine. Budala zna da ne mozes svako ljeto dovoditi po 10tak novi igraca i nesro ocekivati.
Kraljevi smo mercata, za ostalo i nismo.
Sezona ti pocela, a oni nisu doveli spica, dobrog stopera. O desnom beku da ne pricamo, ili se uzdaju u ovog hame kame talasa. Aferim bogami, smijesno mi sta ljudi rade a vode ko fol ozbiljan klub.
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 2 gosta.