FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jbg, ljudi imaju dva napada za poluvrijeme i ti ne mozes ni ta dva napada zaustaviti, vec primis golove.
Totalno neozbiljna igra. Nisu vise ni zasluzili.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ovaj sudijski smrad prosle sezone isto ovo nije svirao protiv hale u onom 3-2 el clasicu, a znao sam da ce ovo svirati.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ruka ide ka tijelu a ne od tijela. Biće ovo neobična sezona
Oploditelj Morales sa 38 godina
ovaj i Aspas ce kvasiti Barcu dok ne umru.
Mora se mnogo bolje u drugom poluvremenu.

Mora se mnogo bolje u drugom poluvremenu.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ovo go.vno istu situaciju u el clasicu je drugačije svirao. Mamu mu hebem u ckopi.
Okreću moj k. Ni igre, ni sreće, ni terena.
Tako je to kada istrčiš i umisliš da si odmah pobijedio. Hebale vas male ekipe i male utakmice.
Okreću moj k. Ni igre, ni sreće, ni terena.
Tako je to kada istrčiš i umisliš da si odmah pobijedio. Hebale vas male ekipe i male utakmice.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Glupa igra totalno, nastavljaju se nevjerovatno glupa ispadanja odbrane i smijesna dva gola primaju, a i u napadu nista, jedino pedri par dobrih poteza, rasford se nije sasto s loptom men se cini, feran mrtvi zicer ima i zapucava nesto pod precku ko da sutira sa 30 metara
Al nije da de nece ovo okrenuti do kraja, navikli smo na ovo
Al nije da de nece ovo okrenuti do kraja, navikli smo na ovo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nevjerojatno da je netko za ovo dosudio penal.
Dobar početak I onda qurcobolja. Nije se imalo ni srece. Onaj odbitak kad je Balde sutao. Prečka Ferana. Rashford dobro poceo i odjednom stao. Mora Kunde uci. Ne znam sta je s Lewom ali mora igrati. Ni teren ne doprinosi.
Pusti sad sudije, ne ide jbg
Ljudi sa 15% posjeda zabiju dva gola, dva napada imali i oba puta zabili, to je bruka Barce a ne sudija. Sta bi radili sa 30%.

Ljudi sa 15% posjeda zabiju dva gola, dva napada imali i oba puta zabili, to je bruka Barce a ne sudija. Sta bi radili sa 30%.
Lewa i olmo unutra, ferran i rashford van.. I cubarsi je totalno van igre, meni najlosiji veceras.
1946-1987
45 dodavanja za 45 minuta imali i 2 gola....
Sad je vidio ruku, a u zadnjem EC nije.
Koji je to smrad. Ovo tačno iz godine u godinu sve gore i gore, sve manje skrivanja, svi više lopovluka. Ja se divim vodstvu i igračima Barcelone, da imaju želju i dalje u ovom takmičenju sudjelovati. Pa tako očito ih kradu i žele oštetiti, da je to za nepovjerovati.
Na stranu što su slabo odigrali, ali ovo je bezobrazluk bez primjera. Isto sudijsko **** ih ošteti u dvije utakmice zaredom, koje im sudi.
Koji je to smrad. Ovo tačno iz godine u godinu sve gore i gore, sve manje skrivanja, svi više lopovluka. Ja se divim vodstvu i igračima Barcelone, da imaju želju i dalje u ovom takmičenju sudjelovati. Pa tako očito ih kradu i žele oštetiti, da je to za nepovjerovati.
Na stranu što su slabo odigrali, ali ovo je bezobrazluk bez primjera. Isto sudijsko **** ih ošteti u dvije utakmice zaredom, koje im sudi.
Ma nebitno ovo danas, mi cemo i ovu sezonu izgledati ko djeca nazad. To treba da nas sikira. Svako ko predje centar zabije nam gol jbt.
Na kolko je sad Levante golova protiv Barcelone u zadnjih 5 godina, 15-15? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.