Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Samo sto ga trener stavlja na pogresnu poziciju na lijevom krilu bi im puno toga vise donjeo.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Tacno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Donekle razumijem frustraciju pogotovo sada kad se vratio na poziciju desnog beka i igra fenomenalno
Imam i ja određene kritike prema Barbarezu, ali ideja da igra lijevog krilnog igrača nije došla isključivo od njega - I u Salzburgu su ga koristili na poziciji lijevog wing-backa (i na nekim drugim pozicijama - CB) + De Zerbi ga je isklučivo koristio na lijevoj strani u Marseillu
Barbarez nije tu ništa "izmislio" – jednostavno je slijedio ono što su i drugi treneri u njemu vidjeli - a Amar se i sam se opisao kao "ofanzivni igrač" kad je stigao u Benficu što pokazuje da je i on vjerovatno želio igrati ofanzivnije - to što nije uspio da iskoristi te prilike je druga stvar
Imam i ja određene kritike prema Barbarezu, ali ideja da igra lijevog krilnog igrača nije došla isključivo od njega - I u Salzburgu su ga koristili na poziciji lijevog wing-backa (i na nekim drugim pozicijama - CB) + De Zerbi ga je isklučivo koristio na lijevoj strani u Marseillu
Barbarez nije tu ništa "izmislio" – jednostavno je slijedio ono što su i drugi treneri u njemu vidjeli - a Amar se i sam se opisao kao "ofanzivni igrač" kad je stigao u Benficu što pokazuje da je i on vjerovatno želio igrati ofanzivnije - to što nije uspio da iskoristi te prilike je druga stvar
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Žali Bože što nije preskočio ovu epizodu u OM, al valjda to sve tako mora biti.
-
- Kontakt:
Igrao je lijevo samo kad je morao, u Salzburgu zbog ozlijeda drugih igraca, a u Marseillu zbog onog Brazilca koji je bio nezamjenjiv na desnoj strani.No99 je napisao/la: ↑21 avg 2025, 19:03Donekle razumijem frustraciju pogotovo sada kad se vratio na poziciju desnog beka i igra fenomenalno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
U seniorskoj klupskoj karijeri igrao:
RM 2X
RB 126X
CB 19X
LB 28X (od toga 17x u Wofsbegeru sa 17-18 godina)
Stručnjak kaže LB mu prirodna pozicija u klubu, pa ga on još gurne na LM. Životom garantujem da će protiv SM opet na LM biti.
RM 2X
RB 126X
CB 19X
LB 28X (od toga 17x u Wofsbegeru sa 17-18 godina)
Stručnjak kaže LB mu prirodna pozicija u klubu, pa ga on još gurne na LM. Životom garantujem da će protiv SM opet na LM biti.
Nije to meni baš toliko kontroverzno. Bek koji ima dobre ofanzivne karakteristike, znači brzina, prodori, dribling, osjećaj za pas, mogu ispuniti ulogu krila, što da ne. Dedić to može, bio je sasvim OK protiv Rumunije. I u Marseilleu u par utakmica što sam ga gledao bio je opasan naprijed, međutim tu je bio problem što nije navikao igrati wingbacka (plus jača liga, promjena sredine), pa je imao baš loših ispada u odbrani. Ako ne stekne praksu u klubu da igra wingbacka, opet ga možemo po potrebi koristiti kao krilo ali da ima nekog iza sebe da ga pokriva.
Ne važi to za sve bekove, npr. Malić se može isprofilisati kao bek ali ga nikad u životu nećeš moći gurnuti naprijed.
Ne važi to za sve bekove, npr. Malić se može isprofilisati kao bek ali ga nikad u životu nećeš moći gurnuti naprijed.
-
- Kontakt:
Više nema potrebe ni pisati da je starter, momak je zacementiran u prvih 11 svaku utakmicu
Nakon dužeg perioda, konačno u formi dolazi u reprezentaciju 

Bolje da ga je odmorio veceras, imam los predosjecajCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 21:08Više nema potrebe ni pisati da je starter, momak je zacementiran u prvih 11 svaku utakmicuNakon dužeg perioda, konačno u formi dolazi u reprezentaciju
![]()

-
- Kontakt:
Ne baksuzirajSheyi je napisao/la: ↑23 avg 2025, 21:11Bolje da ga je odmorio veceras, imam los predosjecajCoolpanda24 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 21:08Više nema potrebe ni pisati da je starter, momak je zacementiran u prvih 11 svaku utakmicuNakon dužeg perioda, konačno u formi dolazi u reprezentaciju
![]()
![]()

Je li ovo asistencija?
Evo asistencije 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sta uradi brat 

Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 23 avg 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
kakav igrac..Boze zdravlja samo.
Sezona iz mokrih snova za sada. 

Doktorsko prvo poluvrijeme 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.