Arteti i njegovom strucnom stabu svaka cast na tom segmentu igre

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Super je to, samo sto je to jedini segment igre koji im je iznad prosjeka, sve ostalo izgleda jako tanko
A defanziva? Vjerovatno ce opet najmanje golova primiti.superFrankie je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:14Super je to, samo sto je to jedini segment igre koji im je iznad prosjeka, sve ostalo izgleda jako tanko
Ne znam, vidjecemo. Odlicni su i u defanzivi, zatvaraju sve. Ne dozvoljavaju puno prilika protivniku.superFrankie je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:14Super je to, samo sto je to jedini segment igre koji im je iznad prosjeka, sve ostalo izgleda jako tanko
Ne vjerovatno već sigurno, Arsenal ima najbolju odbranu lige.Masqareda je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:19A defanziva? Vjerovatno ce opet najmanje golova primiti.superFrankie je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:14Super je to, samo sto je to jedini segment igre koji im je iznad prosjeka, sve ostalo izgleda jako tanko![]()
Ne da je ovo smiješna laž za koju ne treba nikakva provjera, ali činjenica da ste postrošili najviše na CIJELOM svijetu i preko MILIJARDU više od Arsenala i opet pokusavate nesto Arsenal spominjati??
evo za tebe jednom posle gola da ih namjesti
Sve osim naslova prvaka na kraju sezone za Arsenal je fail.
Treba nabijat statistiku. Mali ima 15 godina, njegovo nece do 2030e bitBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:26Evo zašto će Arsenal uvijek biti seljački klub, umjesto mali da puca oni daju ovome krkanu
Ma mislio sam na ofanzivni dio igre. Sto se tice prekida tu su najbolji na svijetu rekao bih, samo sto u napadu ne nude nista vise osim toga. Defanzivno su stvarno stabilni, vjerovatno najstabilnija i najbolja odbrana lige, kad bi uspjeli to izbalansirati osvojili bi sigurno, ovako sumnjamlet3 je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:22Ne znam, vidjecemo. Odlicni su i u defanzivi, zatvaraju sve. Ne dozvoljavaju puno prilika protivniku.superFrankie je napisao/la: ↑23 avg 2025, 20:14Super je to, samo sto je to jedini segment igre koji im je iznad prosjeka, sve ostalo izgleda jako tanko
Ne znam jesi li gledao danas, City imao isto 7,8 kornera i nekih prekida, ma ni blizu gola, ni jedne sanse iz prekida. Dobro, vjerovatno oni ne vjezbaju toliko prekide.
Arteta je doktorirao taj dio i ekipa mu zabija redovno, treba i to znati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.