English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Oni ne pamte kad je klub kojeg prate zadnji put u ovoj ligi dobio Arsenal ali su tu da najave ozbiljne ekipe koje će razbucati isti.
- JayCatwright
- Kontakt:
ne pamtimo kad je Kloppov Liverpool petardama redovno punio Arsenal, a u međuvremenu se Arsenal naosvajao titula 

-
- Kontakt:
Osvajaju ovi što tri sezone ne mogu da ga dobiju. Šta kažu insajderi, jestel spremili kakvo pismo žalbe ove sezone savezu?JayCatwright je napisao/la: ↑23 avg 2025, 19:31ne pamtimo kad je Kloppov Liverpool petardama redovno punio Arsenal, a u međuvremenu se Arsenal naosvajao titula![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
svi ćemo za 20 godina pamtiti veliki niz Arsenala bez poraza protiv top 6, niko neće pamtiti trofeje
arsenal igra kao da je 2004ta
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba naglasiti da su djeca rođena krajem devedesetih i početkom dvijehiljaditih počela već da stvaraju svoje porodice, pa nije ni čudo što na ovom forumu ima i mlađih od te generacije.
To što neko pamti je lijepo, ali aktuelna sezona je 2025/26. a Bergkamp vam je odavno u penziji.
To što neko pamti je lijepo, ali aktuelna sezona je 2025/26. a Bergkamp vam je odavno u penziji.
Zadnja izmjena: Fuerza, dana/u 23 avg 2025, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Tako je Đole. Trpaj debeli.
Arsenal za sad izgleda najopasnije u EPL
Ne racunaju se vise trofeji u ligi i europskim takmicenjima,vec se racuna kad si pobjedio luzerski klub
Ipak,meni najdraza pobjeda protiv luzera jenu finalu lige evrope kada smo ih razbucali,mogli smo jos koji,ali nazalost stali
Ipak za mene ove sezone arsenal favorit za ligu i ligu prvaka,skrsio je arteta milijardu u svom periodu,red je majku mu.

Ipak,meni najdraza pobjeda protiv luzera jenu finalu lige evrope kada smo ih razbucali,mogli smo jos koji,ali nazalost stali

Ipak za mene ove sezone arsenal favorit za ligu i ligu prvaka,skrsio je arteta milijardu u svom periodu,red je majku mu.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 23 avg 2025, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- superFrankie
- Kontakt:
Koliko glup komentar. Pa Chelsea je krajem devedesetih osvojio nekoliko trofeja kojima se vi danas hvalite, kao i UEFA-in Superkup, koji vi nikada niste, a vjerovatno ni nećete osvojiti, sinkogigglessmoke je napisao/la: ↑23 avg 2025, 19:27Sinko neki od nas pamte titule i sa kraja devedesetih i početka dvijehiljaditih. A neki ovdje se očito ni rodili nisu tada.superFrankie je napisao/la: ↑23 avg 2025, 19:25Lapsus, mislio napisati jedno a napisa oboje, al nebitno odgovor je isti![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bolje Totenhem izgleda
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Odbrana Leedsa ih svrstava u jednog od favorita za ispadanje iz lige. Ne postoje.
Od Toncija Pjulisa nisam vidio da neko ovako dobro utrenira ekipu za izvodjenje prekida. Savrseno sto bi rekli fanovi Projekta.

-
- Kontakt:
Gyokeres flop

Još pet miliona pride poslati agentu na kafu, bagatela se prošlo.
-
- Kontakt:
Kolika ce hajka biti ovdje kad proigramo kad je ovakva sada
Ljepota čitati.

Ljepota čitati.
- JayCatwright
- Kontakt:
jel Arsenal jedina ekipa koja nikad ne osvaja trofeje, a da ima ovoliko hejtera ?
Auh. Ovo boli.

Apsolutno nerelevantno.gigglessmoke je napisao/la: ↑23 avg 2025, 19:27Sinko neki od nas pamte titule i sa kraja devedesetih i početka dvijehiljaditih. A neki ovdje se očito ni rodili nisu tada.superFrankie je napisao/la: ↑23 avg 2025, 19:25Lapsus, mislio napisati jedno a napisa oboje, al nebitno odgovor je isti![]()
Zamisli hvalit se što si u četrdesetim.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.