Premijer liga BiH - aktuelno

tutankamon1905
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 avg 2025, 17:17

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 avg 2025, 16:57
tutankamon1905 je napisao/la:
23 avg 2025, 16:22
Jel ovo ovaj frajer probao provuci da su navijaci Zelje psovali pokojnog Vedrana? Dan te j.ebo koji bolesnik jel moguce :tokralju:
A tebi yebem sve po spisku posto mislis da bi lagao te stvari eto da budem zanimljiv na forumu.Glupane glupi mrs u pm
Smiri malo s ovim, napuckacu nodija na tebe

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 23 avg 2025, 18:30

mosarajvosa83 je napisao/la:
23 avg 2025, 16:53
Orvel je napisao/la:
23 avg 2025, 16:30
Tuce11 je napisao/la:
23 avg 2025, 16:08

Provjeri ti svoj kortizol, stresiraš se bez potrebe i obuzima te bijes. Naučni dokazi pokazuju da česti ispadi bijesa mogu povećati opasnost od srčanog i moždanog udara. Bilo bi dobro da češće dolaziš u Hercegovinu, da ojačaš imunitet.
Tuce, nisam ja bijesan, vi ste ispoljili svoj bijes, ako bas mora da ti crtam evo vec 5 puta. Ja samo osjecam gadjenje prema ljudima koji nemaju obraza ni casti nikakve i zarad nekog imaginarnog prijateljstva na noz docekujes Zeljeznicar bez ikakvog povoda.

Ti i tvoj klub ste mi realno nebitni, osim sto sad znam da nas mrzite i tako se odnosim prema vama, ne znam sto vam to smeta ako ste otvoreni pokazali koliku mrznju prema nama imate.

A sto se tice tekme ybg ja sam svoje rekao zasto mislim da ce radnik uzeti. A u sirokom ocekujem bar 3 gola jer se sloga odmorila a oba tima znaju igrati otvoreno i na golove.
Bolesnici jel vi mislite da su vas zbog nas na noz docekali? Odma ste pjevali pogrdne pjesme cim ste usli. Vidim da pojma nemas zbog cega je sve ovo i kako je pocelo, medjutim pocelo je davno. Uostalom, nas su docekali na noz sta fali maloni vas da docekaju na nacin kao sto to vi radite svaku tekmu.
Ono mora polizat pakas pijacaru pa makar nemao culo okusa godinu dana. Ono zna kad je poceo sukob i naravno da mu guyni haver nije kriv. Njih je neko docekao na noz. Hajde bogati na jagomir umjesto na stadion, prikladnije je.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 23 avg 2025, 18:39

tutankamon1905 je napisao/la:
23 avg 2025, 16:22
Jel ovo ovaj frajer probao provuci da su navijaci Zelje psovali pokojnog Vedrana? Dan te j.ebo koji bolesnik jel moguce :tokralju:
Tipicno za vecinu njih kad ih stjeras u cosak istinom. Jednostavno moraju ovako lijeciti svoje frustracije i pokazati taj seoski mentalitet. Bijedno i jadno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 23 avg 2025, 18:48

Threeplanetrees je napisao/la:
23 avg 2025, 13:33
slika

Ovaj iskompleksirani garib se već osmi dan svađa sam sa sobom. Počeo je i romane pisati :rol:
Ovo tek sad vidim hahahahha

Ja iskompleksiran, a on screenshotove postova cuva u mobitelu, kakav je ovo paralelni univerzum hahahhahaha

Lexilium 10mg jednom dnevno.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 avg 2025, 18:53

Stvarno je teško postalo čitati njihovo kmečanje i predstavljanje kao neke moralne vertikale. Evo na ovom videu se čuje kako su skandirali "Cigani" jer smo ih pošteno pobijedili golovima Fajića i Ćivića

2019 ih dobili prvi put nakon rata na Grbavici i odmah si cigan još Dini Hasanoviću nema šta nisu psovali. Valjda smo trebali izgubiti kako bi njihova simpatija prema Mostaru i Veležu ostala netaknuta. Licemjeri najveći

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 avg 2025, 18:55

Orvel je napisao/la:
23 avg 2025, 18:48
slika

Ovaj iskompleksirani garib se već osmi dan svađa sam sa sobom. Počeo je i romane pisati :rol:

Ja iskompleksiran, a on screenshotove postova cuva u mobitelu, kakav je ovo paralelni univerzum hahahhahaha

Jesam opalio screen tvog posta prije osam dana i danas postavio. Šta je ovo ovako neinteligentno :rol:

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 23 avg 2025, 18:57

Orvel je napisao/la:
slika

Nema lex od 10 , od 1,5,3,6 mg malo se informisi prije ga nekome suknes
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 23 avg 2025, 19:08

23 avg 2025, 18:53
Stvarno je teško postalo čitati njihovo kmečanje i predstavljanje kao neke moralne vertikale. Evo na ovom videu se čuje kako su skandirali "Cigani" jer smo ih pošteno pobijedili golovima Fajića i Ćivića

2019 ih dobili prvi put nakon rata na Grbavici i odmah si cigan još Dini Hasanoviću nema šta nisu psovali. Valjda smo trebali izgubiti kako bi njihova simpatija prema Mostaru i Veležu ostala netaknuta. Licemjeri najveći
Ili gamad je jednom ilicicu legla na dusu da im se njihov ponos edin đeko zgrozio na to,ali nema veze,karamarko je za kapitena pa zato je to tako.

Hajmo Rođeni sva 3 boda samo jazavcima u inat

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 23 avg 2025, 19:16

Anpa je napisao/la:
23 avg 2025, 16:19
Tuce11 je napisao/la:
23 avg 2025, 16:08
Orvel je napisao/la:
23 avg 2025, 12:52
I ja sam stavio keca na radnika. Ne zato sto mi ovi odozdo smrde na pitare nego je to realno za ocekivati. Radnik zadnje dvije dobro igrao a nije upisao bodove, sad ce im se to vratiti protv oslabljenih cigana, plus poslijes sveg onog bijesa protiv Zelje, opadne dopamin i serotonin pa nece imati ni neku zelju da fataju za vratove i ganjaju rezultat.

Odavno mi se neki klub prvenstveno zbog navijaca i ljudi koji ga vode nije zgadio kao ona pitarska prcija petokraka.

PS hajmo pitari sad branite ih.
Provjeri ti svoj kortizol, stresiraš se bez potrebe i obuzima te bijes. Naučni dokazi pokazuju da česti ispadi bijesa mogu povećati opasnost od srčanog i moždanog udara. Bilo bi dobro da češće dolaziš u Hercegovinu, da ojačaš imunitet.
Kolko se krecu smokve dole?
Ne znam, ne živim dole. Nego, koliko su tuJ u vaske?

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 avg 2025, 19:25

Dobro je navalio na smokve, egzotično mu je, nema često priliku pojesti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 23 avg 2025, 19:31

KosevoZove je napisao/la:
23 avg 2025, 18:57
Orvel je napisao/la:
slika

Nema lex od 10 , od 1,5,3,6 mg malo se informisi prije ga nekome suknes
Hahahhaa vidi se ko je na terapiji pa zna

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 23 avg 2025, 19:36

23 avg 2025, 18:55
Orvel je napisao/la:
slika

Jesam opalio screen tvog posta prije osam dana i danas postavio. Šta je ovo ovako neinteligentno :rol:
Ne mijenja cinjenicu da screenas postove po forumu KAD GOD KAKO GOD KOME GOD. Nadam se da na taj IQ nikad necu spasti.

A ovaj video sto vam se zvizdalo i nazivalo vas se ciganima, sta je tu neprijateljski nastrojeno toliko osim nezadovoljstva za ciganski nacin igranja i navijanja?

Male grupe moraju isprovocirati vece da bi obznanile svoje postojanje. Vasa grupa to stalno radi ali umjesto obznanjenja postojanja ugasili vas ovi iz Mostara i sta sad, ostade samo da se lizete sa pitarima. Kad vidim nacin pisanja vas i njih, moram priznati da ste se dobro skompali jer razliku u dijagnozi ne mogu pronaci.
Zadnja izmjena: Orvel, dana/u 23 avg 2025, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 23 avg 2025, 19:36

@ Orvel ja radim u jednoj veledrogeriji u skladistu imam preko 10 god iskustva sine u ovome poslu, pa znam jer radimo za apoteke , ne leti pred rudu.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 23 avg 2025, 19:39

23 avg 2025, 19:36
@ Orvel ja radim u jednoj veledrogeriji u skladistu imam preko 10 god iskustva sine u ovome poslu, pa znam jer radimo za apoteke , ne leti pred rudu.
Sta je sad ovo Biznis Price podcast? Cestitam na iskustvu, nadam se da si sebi terapiju potrefio jer vidim dosta ih ima sa pogresnon terapijom

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 avg 2025, 19:41

Kad oni grupno vrijeđaju na stadionu, tu nema ništa neprijateljski,

Kada im kod nas jedan čovjek yebe majku to je neprijateljski i vrlo primitivno :rol: :tokralju:

Pa šta je ovo ljudi, kakvi su im ovo likovi, a ako su im ovakvi ovi što se znaju koristiti internetom, kakva im je tek ona krezuba uličarska bagra :bow:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2025, 19:41

Velež danas pobjeđuje, nema Ivana, što je najveće pojačanje za ekipu.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 23 avg 2025, 19:43

Orvel je napisao/la:
23 avg 2025, 19:39
23 avg 2025, 19:36
Sta je sad ovo Biznis Price podcast? Cestitam na iskustvu, nadam se da si sebi terapiju potrefio jer vidim dosta ih ima sa pogresnon terapijom
Da ne kvarim temu nije ovo mjesto za to, glup si da skontas meni terapija sa 37 god hvala bogu ne treba, ali ako znas sta je skladiste sa raznim lijekovima, medju njima i pshiotropne supstance nebi se onda provaljivao( izgleda da tebi treba mozda lex ili xanax ) .

Nastavi diskusiju na temi vezano za nogomet poz.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 avg 2025, 19:45

Balorda je napisao/la:
23 avg 2025, 19:41

Kada im kod nas jedan čovjek yebe majku to je neprijateljski i vrlo primitivno :rol: :tokralju:

Pa šta je ovo ljudi, kakvi su im ovo likovi, a ako su im ovakvi ovi što se znaju koristiti internetom, kakva im je tek ona krezuba uličarska bagra :bow:
Ovaj nije tačan i ne treba ga uzimati za ozbiljno. Kaže hajvan screenaš postove i čuvaš u telefonu. Valjda još nije otkrio kako se može pogledati profil nekog forumaša :rol:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 avg 2025, 19:46

Balorda je napisao/la:

Kad oni to rade to je filozofija,kult
Kad drugi trce da placu.Kar.ine a ne mangupi

Jednom Ilicicu zenu spominju i vrijedjaju sto je njihovoj princezi malo jace usao u duel,dze ce to ba
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 23 avg 2025, 19:49

Balorda je napisao/la:

Al zasto da ulazim u dubiozu kad spinujes. Svi znaju i prije tekme sta je bilo a kartama. Pa ogranicavanje broja manijaka. Pa izuzetno neprijateljska igra, agresivna, tuca. To sto vi skandirate sa tribina i onaj sto poziva da nas pobiju mi i nije toliko bitno jer sta imam komentarisati gamad. Ali da ste vi i dalje uvjereni da je vas neko ostetio i da nemate obraza priznati da je onakvo ponasanje sramotno za jedan klub, e tu lezi osnov ovog problema. Vi ste nebitni, bitni ste samo pitarima jer ce izvuci bodove dok ga pusite jedni drugima a i vama ce dati ako oni svoje ciljeve ostbste prije vremena.

Ja onakav docek oxekujem u Banja Luci npr gdje se zna da su npr Manijaci u ratu sa lesevima itd. Onakvu atmosferu cak ni na kosevu ne ocekujem jer imaju toliko skupe igrace koji sebi ne bi smjeli dozvoliti da se ono desi.

Ali velicanje svog igraca koji huska sudiju da se nesto desilo, podrzavanje onakvog ponasanja na terenu, e to vam je zajednicko kao navijacima. Uostalom 50% onih ljudi je doslo gledati tekmu zbog Zelje, ne znam koju tekmu vam je pun stadion inace, e to se zove kompleks a iskreno ne znam zbkg cega ste ga vi dobili jer ste nama nebitni, moje jedino objasnjenje je da vam je preslo od pitara tokom spolnog odnosa.

I na svo to huskanje sudije i ostale stvari koje svi znamo da se desavaju u savezu i ko je postavio svoje ljude ono dodje i prica kako je Zeljo imao protekciju neku. Eto sto ste pijaca, seljacki mentalitet a povrh svega cigani. Dovidjenja prijatno.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, held9, iliyaa8 i 17 gostiju.